Fakir Starky ÖKO Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Fakir Starky ÖKO Dikey Süprüge'nin özelliklerini inceledik, kullanıcı yorumlarını sıraladık. İçeriğimizde modelle ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz.
Fakir Starky ÖKO Özellikleri ve Kullanıcı Yorumları

Herkes şarjlı ve kablosuz süpürge kullanmak zorunda değil. Şarjlı süpürgelerin bataryalarının bitmesiyle temizlik yarıda kalabilir ve büyük evlere pil ömürleri yetmeyebilir. Ayrıca uzun saatler süren şarj olma süreleri de temizliği tamamen aksatabilir. Bunun için kablolu dikey süpürgelerden yardım alabilirsiniz. İçeriğimizde birçok üstün özelliği bulunan ve kablolu temizlik yapabilmenizi sağlayan Fakir Starky ÖKO Dikey Süpürge'yi mercek altına aldık. Tüm özelliklerini öğreneceğiniz bu modele bir şans vermek için içeriğimize göz atın.

Fakir Starky ÖKO Özellikleri

Kablo Boyu6 m
Ağrılık3,2 kg
Emiş TürüKuru
Toz Haznesi1 L
Motor Gücü800 W
Ses Seviyesi71 dB
Emiş Gücü1500 Watt
Amazon
Fiyatını Gör
Fakir
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Starky ÖKO İnceleme

Fakir Starky Dikey Süpürge, kablolu olduğu için şarjlı modellere göre daha yüksek motor gücüyle çalışır. Üstün motor performansı, modele yüksek emiş gücü sağlar ve daha etkili temizlik yapabilmenize olanak tanır. Ayrıca modelin geniş toz haznesi de birçok dikey süpürgeyi geride bırakır ve sürekli hazne temizliği yapmanıza gerek kalmaz. Düşük seste çalışan süpürge, uzun kablosuyla hareket özgürlüğü verir.

İşte Fakir Starky ÖKO dikey kablosuz süpürge ile ilgili tüm detaylar:

Fakir Starky ÖKO Ağırlık ve Tasarımı

Fakir Starky ÖKO'nun tasarımına baktığımızda motor ve toz torbasının birçok dikey süpürgenin aksine alt tarafta yer aldığını görüyoruz. Böylece süpürgenin 3.2 kiloluk ağırlığı süpürgenin başlık kısmına biniyor ve temizlik esnasında kolunuz yorulmuyor. Modelin kullanışlılık sağlayan bir diğer özelliği ise kablosunun sap kısmına sarılabilmesi. Kablo, sapta bulunan iki askı ucuna dolanabiliyor ve böylece kablo dağınıklığı yaşanmıyor.

Fakir Starky ÖKO Özellikleri ve Yorumları

Fakir Starky ÖKO Ağırlık ve Kablo Uzunluğu

Ağırlık3,2 kg
Kablo Uzunluğu6 m
Çalışma Yarı Çapı7 m

Fakir Starky ÖKO'da yer alan 6 metre uzunluğundaki kablo, yarı çapı 7 metre olan bir alanda temizlik yapabilmenizi sağlıyor. Geniş evler için ideal olan model, bir odada her yere ulaşabilmenize imkan tanıyor. Ayrıca sap ve başlıkları çıkarılabilen model, kullanışlı bir el süpürgesine de dönüşebiliyor. Kablolu el süpürgesiyle mobilya ve döşemelerdeki tozlar da rahatlıkla temizlenebiliyor.

Fakir Starky ÖKO Filtreleri ve Toz Haznesi

İkili filtre sistemine sahip Fakir Starky ÖKO'da köpük ve HEPA filtre yer alıyor. HEPA 10 filtre, ortamdaki akar ve tozları yakalayarak alerji gibi sorunların önüne geçiyor ve temiz bir ortam yaratıyor. 0.03 mikrona kadar olan tozları yakalayabilen filtre; ev tozu, akar, polen ve partikülleri temizlemekte oldukça başarılı.

Fakir Starky ÖKO Özellikleri ve Yorumları

Fakir Starky ÖKO Filtre Özellikleri ve Hazne Kapasitesi

Toz Haznesi1 L
Su HaznesiYok
Filtre TürüHepa 10, Köpük
Filtre Sayısı2 Bölüm

Fakir Starky ÖKO, 1 litrelik geniş haznesiyle kullanım kolaylığı sunuyor. Geniş evler için ideal olan modelin haznesi temizlik sırasında hemen dolmuyor, art arda temizlik yapsanız bile tıkanma yaşamıyor. Sürekli hazne temizliği yapmanıza gerek bırakmayan süpürge, size zahmet vermiyor. Toz haznesi kolayca çıkarılarak temizlenebiliyor.

Fakir Starky ÖKO Motor Gücü ve Performansı

Fakir Starky ÖKO Dikey Süpürge, kablolu olmasının avantajını motor gücünde kullanıyor. Süpürgenin 800 watt'lık motor gücü bulunuyor ve bu güç, süpürgeye 1500 watt'lık emiş gücü sağlıyor. Yüksek emiş güçlü süpürge, tüm zeminlerde etkili temizlik yapabiliyor. Ayarlanabilir vakum gücüyle farklı alanlar için farklı emiş gücü seviyelerinde çalışmanıza imkan tanıyor.

Fakir Starky ÖKO Özellikleri ve Yorumları

Fakir Starky ÖKO Emiş Gücü ve Ses Seviyesi

Giriş Voltajı220 - 240 V
Yıllık Enerji Tüketimi31,6 kWh
Ses Seviyesi71 dB
Motor Gücü800 W
Emiş Gücü1500 W

Özellikle çalışan kişiler akşam temizlik yapmak zorunda kalabilir, bu sorunu yaşayan kişiler için Fakir Starky ÖKO Dikey Süpürge idealdir. Çünkü Fakir Starky ÖKO, 71 desibellik düşük ses seviyesinde çalışarak günün her saati temizlik yapabilmenizi sağlar ve çevreyi rahatsız etmez. Üstelik yılda 31,6 kWh enerji tüketir ve fazla elektrik yakmaz.

Fakir Starky ÖKO Başlıkları ve Kutu İçeriği

Fakir Starky ÖKO Dikey Süpürge'nin başlıkları arasında ana zemin başlığı, ulaşılması zor yerler ve dar köşeler için kenar köşe aparatı ve küçük yer başlığı yer alır. Başlıklar kolayca makineye takılıp çıkarılabilir. Başlıklar çıkarıldığında ürün el süpürgesine dönüşür ve toz almanızı kolaylaştırır.

Fakir Starky ÖKO Özellikleri ve Yorumları

Fakir Starky ÖKO Dikey Süpürge'nin kutu içeriğinde kullanım kılavuzu, garanti belgesi, kenar köşe aparatı, küçük zemin başlığı, ana başlık ve süpürge yer alır. Kutu içeriğinde duvar standı bulunmaz.

Amazon
Fiyatını Gör
Starky
Dikey Süpürge
Aradığın
Fiyatı Gör

Fakir Starky ÖKO Kullanıcı Yorumları

Fakir Starky ÖKO Özellikleri ve Yorumları

? *** ***: Hem anneme hem de kayınvalideme aldım ikisinin de eksiği buydu sipariş verdim 2 gün sonra hemen geldi çok memnun kaldım erken verdim ama olsun ihtiyaçları vardı ne de olsa kalite ve fiyat olarak çok çok iyi teşekkür ederim.

? *** ***: Ben neredeyse 10 yıldır kullanıyorum. şimdide annemlere aldım. çok memnunum

? *** ***: Yıllardır annemin evinde kullanıyorduk. fazlasıyla memnundum çeyizime de aldım. şüphe etmeden alabilirsiniz.

? *** ***: Çok beğendim. Çok şık bir duruşu var. Kablo uzunluğu da ideal. Çeyizim için aldım.

? *** ***: Çok güzel bir ürün. Çekim gücünün ayarlanabilir olması çok iyi. Çok memnunum. İki yıldır kullanıyorum. Kardeşime hediye olarak aldım.

? *** ***: Ben eşime hediye aldım denildiği gibi çok kullanışlı pratik ve çok kuvvetli bir süpürge yapanlardan allah razı olsun bu fiyata bu ürün çok iyi.

? *** ***: Çok beğenmedim çok çekmiyor düzgün koymazsan yere düşüyor.

? *** ***: Yorumlara bakarak almıştım, herkesin iyi anlayışı farklı. Sesini duyan emiş gücünün yüksek olduğunu düşünür maalesef öyle değil, yere düşen mercimek pirinç tanesini dahi almıyor. Hizmet etmeyen ürünün kablosunun uzun olmasının ehemmiyeti yok.

? *** ***: Tozu boşaltmak için açmaya çalıştığınız yer kırılacak gibi hiç pratik değil , senesi dolmadan kablosu temassızlık yapmaya başladı , halıda iyi çekmiyor , ağır zor bir ürün , çok daha ucuza bir ürün alınıp idare edilebilir, Bu rakamı vermeye gerek yok.

? *** ***: Çekim gücü harika, sapı bana kısa geldi sadece . Ama çok güzel. Anneme ve kayınvalideme aldık. İlk fırsatta kendime de alacağım.

? *** ***: Hafif, kullanımı kolay, emiş gücü iyi. Süpürge aparatıyla halinizi rahatça süpürüyorsunuz. Annem için aldım çok memnunuz tavsiye ederim.

? *** ***: Kesinlikle alınmalı. Annem için almıştım ama çok memnun kaldı. Üçgen olmaması çok büyük bir artı sağladı koltukların altları için de kullanışlı bir ürün.

? *** ***: Çekim gücünü çok beğenmedim ve kablo kısa. Her oda da prize takmanız lazım.

? *** ***: Çekiç gücü çok kuvvetli değil.. Ama gündelik işlerde çok kullanışlı.

Fakir Starky nasıl temizlenir?

Fakir Starky Dikey Süpürge'yi temizlemek için nemli bir bez kullanılabilir. Süpürgenin gövdesini sildikten sonra toz haznesinin de yıkayabilirsiniz. Filtre bölümünde temizlik için dikkatli olmakta fayda var. Fazla ıslak olmayan nemli bir bezle filtre bölümünü de silebilir ve makinenin performansını artırabilirsiniz.

Fakir Starky ÖKO kaç watt?

Fakir Starky ÖKO Kablolu Dikey Süpürge, 800 watt motor gücüyle üstün bir emiş gücü sağlar. Güçlü motor, 1500 wattlık emiş gücü üreterek günlük temizliği kolay ve zahmetsiz hale getirir. Kablolu olduğu için şarj bitme ve şarj dolma süresi bekleme gibi temizliği yarıda bırakan sorunlar yaşatmaz.

Fakir Starky ÖKO'da HEPA filtre var mı?

Fakir Starky ÖKO'da HEPA 10 filtresi kullanılıyor ve bu filtre alerjiye neden olan akar ve tozların toplanmasını sağlıyor. Sadece tozları toplamakla kalmıyor aynı zamanda tozların hava akışıyla yeniden havaya dağılmasını da önlüyor. Filtre, 0.03 mikrona kadar olan tüm partikülleri yakalamayı başarıyor.

Fakir Starky ÖKO tek başına yeterli mi?

Fakir Starky ÖKO'nun kullanıcı yorumlarına bakıldığında birçok kişinin ürünü günlük temizlikte kullandığı görülüyor. Detaylı ve genel temizlik için yeterli görülmeyen bu model, daha güçlü bir elektrikli süpürgeye ek olarak alınıyor. Birçok dikey süpürge gibi günlük temizliği kolay hale getiriyor.

<

 Yazar
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.