Facebook'tan Akıllı Telefon Kullanıcılarına Müjde!

Dünya'nın en büyük sosyal ağı 'Facebook' bir yeniliğe daha imza attı. Gerçekleştirilen yeni uygulamayla akıllı telefon sahiplerine her gün kısa haberlerin gönderimi yapılacak. Geçtiğimiz günlerde 'Twitter' benzer bir uygulamayı yürürlüğe koymuştu.
Facebook'tan Akıllı Telefon Kullanıcılarına Müjde!

2004 yılında Mark Zuckerberg tarafından kurulan ve modern dünyamızın en çok ilgi uyandıran sosyal ağı 'Facebook' yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. Dünyada yaklaşık 1,5 milyar kullanıcısı bulunan sosyal medya devi akıllı telefon kullanıcısı olan müşterilerine yönelik yeni bir adım attı. Hayata geçirilmeye hazırlanan sistemle akıllı telefon kullanıcılarına her gün 100 karakteri aşmayan kısa haberlerin gönderimi sağlanacak. 

 

Facebook'ta Twitter'a Karşı Atak

Geçtiğimiz günlerde benzer uygulamayı diğer bir sosyal ağ devi 'Twitter' işleme koymuştu. Facebook'un bu yeni hizmetiyle Twitter'a meydan okuması bekleniyor. Şu anda 'Facebook' akıllı telefonlara 100 karakterden az hacimli haberlerin gönderilmesi hizmetinin denemelerine başlandığını duyurdu. Bu sistemle kullanıcılara sınırsız kaynaktan haberler anında ulaştırılacak. Sistemin bu yıl bitene kadar uygulamaya girmesi hedefleniyor. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.