Facebook’ta Arkadaş Silmenize Gerek Yok

Facebook ana sayfanız çok mu kalabalık ya da sürekli gereksiz şeyler paylaşan arkadaşlarınız mı var? Onları silmeyi düşünüyorsunuz ama bir yandan da arkadaşlığınızın hatırı mı var? Paylaşımlarını görmek istemediğiniz kişileri silmenize gerek yok.
Facebook’ta Arkadaş Silmenize Gerek Yok

Facebook dünyada en çok kullanılan sosyal ağdır. Bu sosyal ağ çok kullanıldığı için arkadaş sayımız da oldukça fazla ve ana sayfamızda gereksiz bir sürü paylaşım olabiliyor. Bunların önüne geçmek için artık arkadaşlarınızı arkadaşlığınızdan çıkartmanıza gerek yok, hem arkadaşınız kalacak hem de paylaştığı gönderiler sayfanıza düşmeyecek.

İşte Yapmanız Gereken;

Facebook’a "Takip Et" butonu geldikten sonra aslında silme girişiminize de gerek kalmadı. Mesela paylaşımlarından rahatsız olduğunuz, gönderilerini beğenmediğiniz ve ilgi duymadığınız arkadaşlarınızı takip etmeyi bırakın. Şimdi Facebook’ta arkadaş olduğunuz kişileri otomatik olarak takip de etmiş oluyorsunuz. Bunun için gönderilerini görmek istemediğiniz kişileri onların profiline gelerek "Takibi Bırak" butonuna basmanız yeterli olacaktır. Böylece hem arkadaş kalabilir hem de Facebook akışınızda bu arkadaşınızın paylaşımlarını görmemiş olacaksınız. Eğer paylaşımlarını görmek istiyorsanız, o kişinin profiline gelerek paylaşımlarını görebilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.