Facebook Televizyon Dizisi Yapacak

Toplumsal paylaşım ağı Facebook, video prodüksiyon ağını genişletmek için televizyon kalitesinde dizi yayımlamaya başlayacak. 
Facebook Televizyon Dizisi Yapacak

Facebook, yaz aylarının sonunda orijinal prodüksiyon hedefini gerçekleştirmek için Hollywood stüdyolarıyla dizi projesi görüşmelerine başladı.

Wall Street Journal haberine göre, Hollywood'un oyunculuk ve yetenek ajanslarıyla da dizi projesi için görüşmelere başlayan sosyal medya devi ve toplumsal paylaşım ağı Facebook, prodüksiyon bütçesi bölüm başına 3 milyon dolara kadar çıkmayı hedefliyor.

13-34 yaş arasındaki grubu amaçlayan ve 17-30 yaş arasındaki seyircilere bilhassa odaklandığı belirtilen Facebook'un bir ilişki draması olan Strangers ve reality şov olan Last State Standing projelerine talip olduğu gazete tarafından öne sürüldü.

FACEBOOK İSE KONUYLA İLGİLİ HENÜZ RESMİ BİR YORUMDA BULUNMADI

Facebook'un dizi mantığını Netflix ya da Amazon gibi tüm bir sezonu internet platformundan aynı gün yayımlamaktansa bölüm bölüm süren geleneksel anlayış üzerine kuracağı bildiriliyor.

sosyal medya şirketinin Hollywood ile seyirci sayısı ve alışkanlıklarına ait verilerin paylaşımını da içeren bir anlaşma yapması da muhtemel görülüyor.

Diğer yandan, teknoloji şirketlerinin medya prodüksiyonlarına ilgisi sadece bununla sınırlı değil. Apple, önceki günlerde Sony Pictures eş başkanları Jamie Erlicht ve Zack Van Amburg'u işe alarak video programlama operasyonlarının başına geçirmişti. Geçtiğimiz hafta da senaryosu önceden hiç yazılmamış Planet of the Apps ismindeki bir şovu yayına başlamıştı.

Mobil uygulama dünyasını ve yeniliğe öncülük edenleri anlatan dizide Jessica Alba, Gwyneth Paltrow gibi ünlü kişiler rol alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.