Facebook Snapchat Rekabeti Hızla Devam Ediyor

Mark Zuckerberg, Facebook’un geliştiricilerle buluştuğu F8 konferansında Snapchat ile artan rekabetin devam edeceğinin sinyallerini verdi.
Facebook Snapchat Rekabeti Hızla Devam Ediyor

Snapchat ile başlayan sosyal medyada video ile hikaye paylaşma, Facebook şirketleri olan Instagram, Whatsapp ve son olarak Facebook tarafından taklit edilmişti. Snapchat’in özellikle arttırılmış gerçekliğe yatırım yapmaya başladığı biliniyor. Zuckerberg işte tam da bu haberlerin yayıldığı bir zamanda arttırılmış gerçekliğe yönelik bir platformdan bahsetti.

Geliştiricilere açık bir platform sunacak olan Facebook, böylece Snapchat’ten önce arttırılmış gerçeklik konusunda yol almak istiyor. Snapchat ise kapalı kapılar arkasında çalışmaya devam ediyor. Arttırılmış gerçeklik gerçekten hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olacak mı zaman gösterecek. Ancak Snapchat ve Facebook arasında süren bu rekabetin tüketicinin yararına olduğu ise aşikar.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.