Facebook 'Notlar Bölümü'nde Değişikliğe Gidiyor!

Sosyal medya devi Facebook bir yeniliğe daha imza atıyor. Facebook, 'Notlar Bölümü'nde değişikliğe gidiyor. Uygulanacak olan yenilikle 'Notlar'ın bir 'blog' kimliğine bürünmesi sağlanacak.
Facebook 'Notlar Bölümü'nde Değişikliğe Gidiyor!

Dünya'nın en geniş kullanıcı kitlesine sahip sosyal ağı 'Facebook' yeniliklere doymuyor. Son günlerde ardı ardına gelen yeniliklere bir yenisini daha ekleyen 'Facebook' yetkilileri yakın zaman içerisinde 'Notlar' bölümünü yenileyeceklerini duyurdu.  

Daha önceleri insanların kendilerine ait istedikleri boyutta hikaye, metin, makale vs. yazabiliyordu. Şu anda ise notlar bölümü yeni tasarım ve fonksiyonlarıyla bir nevi 'blog'u andıracak şekilde dizayn edilecek. 

facebook-notlar.jpg

'Facebook'un 'Notlar Bölümü' Blog Şekli Alacak'

Boyutlandırılmış fotoğraflar, geniş metin satırları, daha geniş ve büyük şekilde kullanıma açılacak. Facebook, 'notlar'ınıza kullanıcıları işaretleme, hashtag (etiket) oluşturma fonksiyonlarını da ilave etmeye çalışıyor. Yazdığınız notlar ve kullandığınız fotoğraflar size bağlı olarak arkadaşlarınıza veya tüm kullanıcılara açık ya da kapalı olacaktır. 

Şu anda deneme aşamasında olan bölme görünümüne göre ünlü blog platformu 'Medium'a çok benziyor. Çok yakında 'notlar' yeni dizaynıyla tüm Facebook kullanıcılarının hizmetinde olacak. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum