Facebook Moments Türkiye'ye Geldi

Dünyanın en büyük sosyal medya sitesi Facebook’un fotoğraf asistanı Moments sonunda Türkiye’de yayınlandı.
Facebook Moments Türkiye'ye Geldi

Facebook’un ilk olarak Haziran ayında Amerika’da kullanıma çıkarttığı fotoğraf asistanı Moments sonunda Türk kullanıcılara da yayınlandı. Şu an itibariyle uygulamaya Apple Store ve Google Play’den rahatça indirilebilir.

Facebook Moments uygulaması kullanıcıların Facebook sitesi üzerinden çok daha kolay şekilde fotoğraf paylaşmasını sağlıyor. Özel ya da toplu fotoğraflarınızı istediğiniz kişiler ile paylaşmanızı sağlıyor ve başkalarının bunu görmesinin önüne geçiyor.

Facebook Moments

Uygulama kendine entegre olarak yüz tanıma özelliğiyle geliyor. Bu özellik sayesinde uygulama kişileri otomatik olarak tanıyor ve etiketleme olayı çok daha kolay oluyor.

Facebook Moments çektiğimiz fotoğrafları bir videoya dönüştürme imkanı da tanıyor. Özel bir anda ya da bir gecede çekilen fotoğrafları arkasına müzik ekleyerek bir bütün halinde paylaşmamızı sağlayan uygulama kullanıcılarının Facebook profiline farklı bir hava katıyor.

Facebook üzerinden bol fotoğraf paylaşmayı sevenlerin işine yarayacak olan Facebook Moments uygulamasını Apple Store ve Google Play üzerinden indirip profilinizde fotoğraf paylaşmaya başlayabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.