Ezgi Tombul Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Keşanlı Ali Destanı isimli dizi ile geçen Ezgi Tombul, 1987'de Adana'da dünyaya geldi.
Ezgi Tombul Kimdir

Ezgi Tombul Biyografisi

Adana'da dünyaya gelen Ezgi Tombul, lise eğitiminden sonra Marmara Üniversitesi'nde iktisat üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Eğitimlerini tamamladıktan sonra kamera karşısına ilk kez Keşanlı Ali Destanı isimli dizi ile geçti. Günümüzde ise Hatırla Gönül isimli dizide Aylin karakterini canlandırmaktadır.

 

ezgi3-001.jpg

 

2014'te Bir Yusuf Masalı isimli dizide yer aldı. Dizi, amcasının yaşadığı kasabaya giden Maria isimli bir kadının, kasabalı Yusuf'a aşık olmasını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ulaş Torun, Nur Erkul, Tarık Ünlüoğlu, Burak Satıbol, Emin Gürsoy ve Caner Kadayıfçı yer aldı. 2014'te Ali Kundilli isimli filmde Ayşe karakterini canlandırdı. Film, birileri tarafından keşfedilmeyi bekleyen bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Cem Gelinoğlu, Sami Aksu, Bilal Kaya ve Poyraz Saygılı yer aldı. Genç oyunu daha sonra ise Hatırla Gönül isimli dizide Aylin karakterini canlandırdı. Dizi, hafızasını kaybeden bir kadına yalan söyleyen ve onu kandıran bir adamın neden olduklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gökçe Bahadır, Onur Saylak ve Engin Öztürk yer aldı. 

 

Yer Aldığı Film ve Dizileri

  • Hatırla Gönül-2015
  • Ali Kundilli -2015
  • Bir Yusuf Masalı -2014
  • Keşanlı Ali Destanı-2011

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.