Ezgi Avcı Kimdir

Türk sporcu ve model Ezgi Avcı, 1993 yılında İstanbul’da doğdu.
Ezgi Avcı Kimdir

Ezgi Avcı’nın Biyografisi

Ezgi Avcı, ilkokul ve ortaokul eğitiminden sonra İstanbul’da bir lisede eğitimini sürdürürken oynadığı ve çok başarılı olduğu voleybol sayesinde eğitim alanında burs kazanma hakkına sahip oldu.

Kazandığı bu burs sayesinde Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti ve Florida’da bir üniversitede işletme bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamladı.

Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye geri dönen Ezgi Avcı, güzelliğini de kullanarak ajanslara kayıt oldu ve hayatının dönüm noktası olan, 2013 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında üçüncülük aldı.

ezgi avcı model

Ezgi Avcı, 7 Şubat 2016 tarihinde Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu ve TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Survivor 2016” yarışmasına ünlüler takımından katılacak. Takımında kendisine Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Eda Akkaya, İbrahim Yattara, Nagihan Karadere, Serkan Ercan, Tuğba Özay, Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe eşlik edecek.

 

Neoldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.