Exxen İçerikleri | Exxen'de Yer Alan Kaliteli 18 İçerik

Yeni yılla beraber hayatımıza giren yayın servisi olan Exxen’de yer alan içerikleri bu içeriğimizde topladık. İşte Exxen dizileri...
Exxen İçerikleri | Exxen'de Yer Alan Kaliteli 18 İçerik

Yerli Yayın Servisi Exxen’de Yer Alan Diziler

Tartışmalarla yayın hayatına başlayan Exxen platformu uzun zamandan beri beklenmekteydi. İlk açılışında yoğunluk yaşanan bu platform kısa bir sürede büyük başarılar elde etti. Bu yazımızda sizin için herkesin merak ettiği yeni yerli yayın servisimiz olan Exxen’de bulunan içerikleri derledik. İşte Exxen’de yer alan içerikler.

1. Aşk Kumardır

Exxen Dizileri
Genellikle kentli ve orta sınıf bireylerin merkez olduğu bu yapımın her bölümünde yaklaşık yirmi farklı skeç bulunmaktadır. Kadın – erkek ilişkilerin nasıl olduğu ve dışarıdan nasıl göründüğünü bizlere sunan bu dizide, arkadaşlıklar, insani zaaflar ve absürt durumların her biri komedi anlayışı altında sizlere sunulmaktadır.

TürKomedi
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenNezih
Helvacıoğlu
OyuncularEcem
Erkek
Barış
Yıldız
Seda
Türkmen

2. Vahşi Şeyler

Exxen Dizileri
Evliliklerini bitirme noktasına gelen bir çift sizlerle. Ayrılma aşamasında olan bu çiftin hayatı, birlikte beklemedikleri bir suça bulaşmaları ile tamamen değişmeye başlar. Suçu örtbas etmeye çalışan bu çift, birbirlerine karşı sunmadıkları sevgileri ve heyecanları yeniden yaşamaya başlarlar.

TürKomediRomantik
IMDb4,7
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenErkan
Tunç
OyuncularNurgül
Yeşilçay
Selim
Bayraktar
Hazal
Türesan

3. Hükümsüz

Exxen Dizileri
Hırslı ve güçlü bir kadın olan Esma, ikinci patronu olduğu babasına ait hukuk bürosunda çalışmaktadır. Kırılgan ama inatçı olan Filiz, avukat adayı olarak hayatına devam etmektedir. İkisinin de hayatı normal giderken derin bir cinayet ile karşı karşıya kaldıkları anda ikisinin de hayatı hiç bilmedikleri bir şekilde değişmeye başlar.

TürDramGizemGerilim
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÖmer
Faruk Sorak
OyuncularBurçin
Terzioğlu
Hande
Doğandemir
Alican
Yücesoy

4. Öğrenci Evi

Exxen Dizileri
Ülkenin farklı yerlerinden gelen dört üniversite öğrencisi, tek bir evde birlikte yaşamaya başlarlar. Bu yaşam süreleri boyunca aşka dair engelleri aşmayı öğrenirken, birbirlerine kalın ve incelikle destek olan arkadaşlıkları derinlemesine büyür. Bu arkadaşlıkları ölüm onları ayırana kadar sürebilecekken onların hayatında var olan tüm sorunlar da gözler önüne serilmektedir.

TürKomediRomantikDram
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenDoğa
Can Anafarta
Oyuncular Bertan
Asllani
Samet
Kaan Kuyucu
Baran
Bölükbaşı

5. Şeref Bey

Exxen Dizileri
Arnavutluk’tan Türkiye’ye göç eden ve en iyi aşçılar arasında yer alan Şeref Bey, romantik ve hassas olmanın yanında kararlı ve son derece de inatçıdır. Türkiye’de yeni bir hayata başlayan Şeref Bey, hiç bilmediği sürprizler ve yeni aşklar onu beklerken geçmişinde yer alan kusurları da düzeltmeye çalışır.

TürKomedi
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenOnur
Ünlü
OyuncularHaluk
Bilginer
Songül
Öden
Şükran
Ovalı

6. İşte Bu Benim Masalım

Exxen Dizileri
Hayatındaki en büyük tutkusu şarkı söylemek olan genç kız, sahnede olmaktan çok korkuyor olsa da hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçmez. Sahne korkusunu yenebilmek ve hayatındaki arkadaşlıkları ile olan bağlarını sürdürebilmek için ellerinden geleni yaparken, hayallerini gerçekleştirmesi mümkün hale gelebilecek mi?

TürMüzikalRomantik
IMDb1,2
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenKıvanç
Baruönü
OyuncularAleyna
Tilki
Cemal
Can Canseven
Hasan
Denizyaran

7. Olağan Şüpheliler

Exxen Dizileri
Feyza, Zuhal ve Nehir; kocalarının oteline girişlerinin yıl dönümünü kutlamak için kocalarına sürpriz yaparlar. Lakin planladıkları bu sürpriz beklenmedik sonuçlara neden olur. Bir anda üç kadın kendilerini çeşitli eylemlerin ortasında buldukları anda, erkeklerin dünyasında var olan olaylara balıklama giriş yaparlar.

TürKomediDramGerilim
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularBennu
Yıldırımlar
Ceren
Moray
Yasemin
Allen

8. Ölüm Zamanı

Exxen Dizileri
Birlikte eğlenceli vakitler geçirmek isteyen dört yakın arkadaş kampa gitmeye karar verir. Araçları ile yola çıkmış olan grup, kendilerini yol boyunca karavanlı birinin takip ettiği fark ederler lakin bunu pek önemsemezler. Lakin içlerinden birisi bir sabah kanlar içerisinde uyandığı anda durumları değişir. Komiser Cevat’ın de olayları çözmek için çaba harcaması ile her şey daha da karışık hale bürünür.

TürSuçGerilim
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularMert
Yazıcıoğlu
Ahmet
Mümtaz Taylan
Berfin
Nilsu Aktaş

9. İlginç Bazı Olaylar

Exxen Dizileri
35 yaşındaki İbo, hayallerinin peşinden giderek ailesini geride bırakır. Lakin gitmeseydi neler olurdu? Ailesiyle birlikte yaşayan İbo, nişanlısı tarafından terk edilmişti. İbo kendisine uygun gördüğü hayatı mı yaşayacak yoksa kendisine yeni bir hayat mı inşa edecek bilinmezken başına bin bir türlü olay gelmeye başlar.

TürKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmenİbrahim
Büyükak
Oyuncularİbrahim
Büyükak
Zafer
Algöz
Füsun
Demirel

10. Sihirli Annem

Exxen Dizileri
Sihirli Annem dizisinin yıllar önceki versiyonunun güncel hali sizlerle. Sadık ve çocukları sıradan fani hayatı yaşarken Betüş ile tanıştığında hayal bile edemeyeceği bir hayata giriş yapar. Bu durumdan haberi olmayan Sadık ve çocukları bir köşeye, Betüş ve onun sihirli ailesinde var olan olaylar bir köşeye işleyiş sağlamaktadır.

TürKomediAileFantastik
IMDb1,3
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularAçelya
Topaloğlu
Emre
Altuğ
Nergis
Kumbasar

11. Kaçış

Exxen Dizileri
Sevilen Youtuber Alper Rende’nin videolarından sonra ortaya çıkan bir oyun sizlerle. Heyecanlı ve aksiyon dolu görevler peş peşe sıralanırken, her bölümde farklı konseptler ve nefes kesen kovalamacalar sizlerle. Ödülü kimin kazanacağı ise muamma.

TürOyunReality
IMDb2,4
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularAlper
Rende
Mert Efe
Günaydın
Hasan
R. Güder

12. Gibi

Exxen Dizileri
Zamanlarının çoğunu bir arada geçirmekte olan Yılmaz ve İlkkan, sürekli kavga eden iki yakın arkadaştır. Onların bu hareketleri sıradan bir yaşam haline gelmiş olsa da, kendilerini sürekli bilmedikleri bir anda hayatın hiç bilmedikleri karmaşıklıkları içerisinde bulurlar. Küçük bir olayı devasa bir boyuta getiren ikili zamanla kendi işlerini çıkılmaz bir hale sokar.

TürKomedi
IMDb9,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÖmer
Sinir
OyuncularFeyyaz
Yiğit Çakmak
Kıvanç
Kılınç
Ahmet
Kürşat Öçalan

13. Konuşanlar

Exxen Dizileri
Bir salonda oturuyorsunuz ve insanlar ile sohbet ediyorsunuz. Lakin bu sohbet diğerlerinden çok farklı. Her insanın farklı bir hikayesi vardır ve her hikayenin de farklı bir yanı bulunmaktadır. Hasan Can, önce programda konuşacakları seçiyor, ardından da birbirinden ilginç sorular ile yaşanılmış olacak anıları eğlenceli bir anlatıma sürüklüyor.

TürKomediReality
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularHasan
Can Kaya
Ezgi
Mola
Hülya
Avşar

14. Tolgshow Filtresiz

Exxen Dizileri
Herkesin severek izlediği Tolga Çevik programı şimdi de Exxen ekranlarında sizlerle. Yönetmen sonsuz ve elinde herhangi bir yazı olmadan absürt istekleri Tolga Çevik’e sundukça o da oynamaya çalışmaktadır. Lakin her anda isteklerini yerine getirmekte zorlanan Tolga, isyan bayrağını açar ve ipi eline alır. Ünlü isimler ile yönetmene meydan okuyarak absürt eğlenceli bir şov ortaya çıkartır.

TürKomediReality
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2017
OyuncularTolga
Çevik
Fırat
Parlak
Özer
Atik

15. Yetiş Zeynep

Exxen Dizileri
Zeynep, 20 yaşında hayalleri olan ve hayallerinin peşinden gitmek için elinden geleni yapacak olan bir üniversite öğrencisidir. Ancak okul masrafları her geçen gün artarken bu masrafları karşılamak için bebek bakıcılığı yapması gerekir. Kendisini planlamadığı bir şekilde kendisini 6 çocuğa bakarken bulan Zeynep için işler değişmeye başlar.

TürKomedi
IMDb1,9
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularAslı
Bekiroğlu
KeremcemEce
Dizdar

16. Buraların Yabancısıyız

Exxen Dizileri
Türkiye’de yaşamayan başlayan ünlü yabancı isimler Türk kültürünün ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlayabilmek için ellerinden geleni yapmaya hazırlardır. Bu durum altında uzun bir yolculuğa çıkan ekip her şehrin ünlü yanlarını tek tek görmeye başlarlar.

TürMaceraReality
IMDb5,1
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularChaby
Han
J.J.
Moriasi
Michele
Cedolin

17. Katarsis

Exxen Dizileri
Her bölümünde farklı hikayelere ev sahipliği yapan bu yapımda hem ruha hem de psikolojiye kötü gelmiş olan anılarla yüzleşmek için birçok insanla Gökhan Çınar konuşmaya başlar. Gelen görüşmecilerin hayatlarındaki yaraları deşerken bir yandan da onların ruhunu dinlendirmeye çalışmak bu program ile sizlerle.

TürReality
IMDb3,1
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularGökhan
Çınar
Barış
Murat Yağcı
Gülben
Ergen

18. Kirli Çamaşırlar

Exxen Dizileri
Youtube’un sevilen fenomeni Orkun Işıtmak’tan sıra dışı bir şov sizlerle. Sözlerin önemini kaybettiği anda mimikler ve vücut dilleri programa çıkanları ele vermektedir. Ünlü konuklar hakkında yer edinen gizemli bilgileri çıkartmak da Orkun Işıtmak’ın ellerindedir.

TürKomediReality
IMDb2,6
Gösterim
Tarihi
2021
OyuncularOrkun
Işıtmak
Oğuz
Benlioğlu
Elanur
Pat

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum