Netflix Kore Dizisi Extracurricular İzleyici Yorumları

 Son günlerde yayınladığı gençlik dizileri ile abonelerinin yüzünü güldüren Netflix şimdide Kore yapımı yeni dizisi Extracurricular’ı izleyicilerine sundu. İşte Extracurricular dizisi hakkında bilinmesi gerekenler ve izleyici yorumları…
Netflix Kore Dizisi Extracurricular İzleyici Yorumları

Netflix’in Güney Kore Yapımı Gençlik Dizisi Extracurricular Dizisi Hakkında Bilgiler

Netflix’te yayınlanan Güney Kore yapımı yeni dizi Extracurricular hakkında bilinmesi gerekenleri ve dizi ile ilgili detaylı bilgileri araştırdık. Bu inceleme dizi içeriğimizde suç ve dram dolu senaryosuyla dikkat çeken gençlik dizisi Extracurricular ile ilgili bilgileri, dizi incelemesini, dizi eleştirisini, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosunu sizlere sunuyoruz. İşte bir grup lise öğrencisinin hayatlarını alt üst ettiği suç konulu gençlik dizisi Extracurricular hakkında bilgiler…


1. Güney Kore yapımı film ve dizi severlerin uzun süredir bekledikleri Netflix gençlik dizisi Extracurricular’ın oyuncu kadrosunda Kim Dong-hee, Jung Da-bin ve Park Ju-Hyun gibi bilindik oyuncular yer almıştır.

Netflix


2. Suç konulu bir dizi olan Extracurricular’ın etkileyici senaryosu iki farklı hayat yaşayan bir lise öğrencisinin ve onun karanlık işlerine ortak olmak isteyen bir arkadaşının hikayesini anlatıyor.

Netflix


3. Okul hayatında iyi bir insan ve örnek öğrenci olarak gösterilen Oh Jisoo derslerinde de bir hayli başarılıdır. Bu başarısını pahalı hayallerini gerçekleştirmek için suç dünyasında da kullanan genç adam kurduğu sistem sayesinde bir yandan iyi görünürken bir yandan da pis işler çevirmektedir.

Netflix


4. Oh Jisoo, ailesi ve yakın çevresinden bile gizli olarak yürüttüğü ve bir hayli iyi para kazandığı bu işleri kimselere söylemese de sınıf arkadaşı Bae Gyuri onun ne işler karıştırdığını merak eder.

Netflix


5. Genç kız bir şekilde Oh Jisoo’nun sırlarına ulaşmayı başarır ve onunla birlikte suç dünyasında yer almak istediğini söyler. Ancak bu hiçte iyi bir fikir olmayacaktır.

Netflix


6. Suç dünyasının karanlık insanları tarafından öldürülen insanlar, işlenen günahlar ve Oh Jisoo’nun kurduğu sistemin çökmesi Extracurricular dizisinin ilk sezonunu oluşturuyor. Genç aktörlerin başarılı oyunculuk performanslarıyla iyi bir dizi olan Extracurricular Netflix’te yer alan en iyi kore dizilerinden biri olduğu kesin.

Netflix


7. Netflix’te yayınlanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Extracurricular dizisi aynı zamanda en çok izlenen Netflix dizileri arasına girmeyi de başardı. Dizi IMDb’de aldığı 7.4’lük yüksek puanı da sonuna kadar hakkediyor.

Netflix


Netflix Orijinal Yapımı Extracurricular Dizisi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix’in yeni dizilerinden Extracurricular hakkında izleyicilerden gelen yorumları sizlere sunuyoruz. İşte dizi hakkında en net bilgileri alabileceğiniz izleyici yorumları…


İzleyici 1:

Enteresan bir kore dizisi daha. Konusu gereği adını da oldukça beğendiğimi belirtmeliyim. İzlerken keyif aldım. Karakterlerin oluşturulması ve oyuncuların performansları bence göz alıcıydı. Son günlerde Netflix Kore dizi ve filmlerinde başarılı yapımlar ortaya koyuyor.


İzleyici 2:

İyiydi bir günde 5 bölüm izlettiği doğrudur.7 puan veririm. Kore yapımlarını seven birisi olarak Netflix’ten bu kadar iyi bir şey beklemiyordum ancak hakkını vermişler bende hakkını verdim he hemencecik izledim.


İzleyici 3:

İzledik beğendik. 10 üzeri 7 veriyorum. İlk başlarda ne lan bu bunun bununla ilgisine falan diye kopukluk yaşıyorsunuz... 2 bölümün ortalarında konuya girişmeye başlıyor. Biraz gerilim biraz aksiyon biraz suç unsurları bulunuyor.


İzleyici 4:

Netflix'te ne kadar çok gençlik dizisi izledim bu aralar bilemiyorum neyse Extracurricular’a da baktım açıkçası ben pek beğenmedim herhalde Aşk 101’den sonra çöp geldi.


İzleyici 5:

Dizi genel olarak güzel. Bence eğlenceli bir senaryoya da sahip severek keyif alarak izledim kısa sürede de bitirdim. Lakin şunu belirtmeden geçmeyeyim bu kadar Güney Koreliler bu kadar boş oyunculuğa rağmen iyi senaryolar sebebiyle beğeniliyor. Yoksa oyunculuk çok kötü…


Netflix Orijinal Yapımı Extracurricular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakter Analizleri

Netflix’in 2020 yılında abonelerine sunduğu gençlik dizilerinden biri olan Extracurricular dizisinin başrolünde yer alan oyuncuları araştırdık. İşte Extracurricular dizisi oyuncuları hakkında bilgiler ve karakter analizleri…


Dong – Hee Kim – Oh Jisoo

Netflix

Güney Kore sinemasının başarılı aktörlerinden biri olan Dong- Hee Kim rol aldığı birçok gençlik türü yapımlar sayesinde Netflix orijinal yapımı Extracurricular’ın başrolü olmaya hak kazandı. Genç oyuncu şimdiye kadar gösterdiği başarılı performansı dizinin ana karakterlerinden Oh Jisoo’ya hayat verirken de gösterdi.  


Park Joo- Hyun – Bae Gyuri

Netflix

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Half of a Half isimli romantik komedi türündeki Kore filmiyle tanınan başarılı aktör Park Joo Hyun, Extracurricular dizisinde Bae Gyuri karakterine hayat vermiştir.

Önerilen İçerik: Güney Kore Yapımı Yeni Dizi Hi Bye, Mama Hakkında Bilinmesi Gerekenler ve İzleyici Yorumları

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum