Evren Dinçer Kimdir? & Hakkında Bilgi

1982 Yılında Aksaray da dünyaya gelen Evren Dinçer, uzun yıllar Ak Partiye hizmet eden Türk Siyasetçiler arasında yer almaktadır. Evren Dinçer hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Evren Dinçer Kimdir? & Hakkında Bilgi

Evren Dinçer Biyografisi

1981 yılında Aksaray'da dünyaya gelen Evren Dinçer, ilkokul ile ortaokul öğrenimlerini Aksaray'da tamamlamıştır. Türk siyasetçi olarak Ak Parti teşkilatı içerisinde görev alan ve iş yaşamında da bilinen bir isim olarak Türkiye'nin iş adamları arasında yer alan Dinçer, son dönemlerde belediye başkan adaylığı ile ilgili çıkan haberlerde gündeme gelmektedir.

Evren Dinçer


Evren Dinçer Eğitim Hayatı

Lisans öğrenimini Niğde Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamlamış olan Evren Dinçer, Yüksek Lisans öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne bağlı İnsan Kaynakları Yönetimi bölümü üzerine tamamlamıştır. Halen Ankara Üniversitesi, İnsan kaynakları Yönetimi bölümüne devam etmekte olan Dinçer, eğitim hayatında aktif bir şekilde kendisini geliştirmektedir. Önce işletme, daha sonrasında da ana bilim dalı olan insan kaynakları yönetimi konusunda çalışmaları da bulunur.

Evren Dinçer Eğitim Hayatı


Evren Dinçer İş Hayatı

2006 senesi ile beraber memuriyet hayatına, doğal olarak da iş hayatına başlayan Evren Dinçer, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda Personel Başkanlığı görevlerini ifa etmiştir. Ankara ve Nevşehir Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurul üyelikleri içerisinde bulunan Evren Dinçer, pek çok STK içerisinde de yer almıştır. İş yaşamı boyunca derneklerde de aktif rol oynamıştır.

Evren Dinçer İş Hayatı


Evren Dinçer Belediye Başkan Adaylığı

Ak Parti teşkilatı içerisinde siyasi yaşamına başlayan ve sürdüren Evren Dinçer pek çok etkinlikte görev almıştır. Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kısa süre önce yapılan toplantıda 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerdeki başkan adaylarının listesinde yer alan Aksaray Belediye Başkan Adaylığı için Evren Dinçer'in adı açıklanmıştır. Aksaray Belediye Başkan Adaylığı konusunda yapılan açıklama sonrasında Evren Dinçer 2019 yılında yapılacak olan seçimler için çalışmalarına hızlı bir şekilde başlamıştır.

Evren Dinçer Belediye Başkan Adaylığı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.