Evil Eye Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Amazon’un yeni filmlerinden birisi olan Evil Eye hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizin için Evil Eye filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Evil Eye Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Evil Eye Filmi

Gizem ve korku türünde bir yapım olan Evil Eye Amazon’un kaliteli yapımlarından birisidir. Son zamanlarda adından çokça bahsettiren Amazon Prime Video, bu gibi içeriklerle izleyiciyi kazanmaya başlamıştır. Gizem türündeki kaliteli bir yapım olduğunu düşündüğümüz Evil Eye filmini inceledik. Sizin için hazırladığımız bu inceleme film içeriğimizde Evil Eye konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gereken önemli bilgileri derledik.


Evil Eye Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Film 13 Ekim 2020 tarihinde yayınlanmıştır. Toplam 1 saat 30 dakika uzunlukta olan Evil Eye filmi zamanınızı güzel bir şekilde geçireceğiniz yapımdır.

evil eye yayın tarihi


2. Gizem ve korku türlerini güzel bir şekilde harmanlayıp karşımıza sunan Evil Eye filmi güzel bir yapımdır. İyi bir hikâyeye ve kaliteli oyunculuklara sahip olan Evil Eye filmi izleyicileri tarafından beğenilmiştir.

evil eye yorumları


3. Filmin yazarlığını daha önceden Titus and Dronicus ve Paperless Pulp yapımlarında yer alan Madhuri Shekar yapmıştır. Yönetmenliğini ise Elan Dassani ve Rajeev Dassani isimleri yapmıştır.

evil eye yönetmeni


4. Filmin oyuncuları arasında Sarita Choudhury, Sunita Mani, Bernard White, Omar Maskati, Anjali Bhimani, Rachel Cora Wood, Ramesh Reddy, Lena Clark, Satya Nikhil Polisetti, Ash Thapliyal ve Natosha Durr isimleri bulunmaktadır.

evil eye oyuncuları


5. Hindistan’ın Delhi şehrinde yaşayan Usha Khatri, kızının sevgilisi olduğunu öğrenince çok mutlu olur. Ancak Usha’nın sevinci kızının zengin erkek arkadaşı olan Sandeep’in geçmişindeki bir şeytani güçle benzerliklerini fark ettiğinde korkuya dönüşür.

evil eye dizisinin konusu


6. Filmde bir ailenin geçmişindeki şeytani güçle kızının nişanlanmasını ve daha sonra ailenin bir soruyla yüzleşmesi anlatılmaktadır.

evil eye konusu


7. Kendi türünde güzel bir yapım olduğunu düşündüğümüz Evil Eye filmi IMDb üzerinden 4,6’lık bir puan almıştır.

evil eye imdb


Korku Türündeki Evil Eye Hakkında İzleyici Yorumları

👤 Kızım için yeterince iyi olmayan bir adam. Kalbinizi veya annenizi dinleyin; Zavallı yaşlı Pallavi, annesi yeni erkek arkadaşının karakterinde fazlasıyla tanıdık olan kötü bir şeyi fark ettiğinde sağ palavraya girer. Karma, kader, kısmet, kadın düşmanlığı, istismar ve kontrol üzerine ilginç bir dönüş. Sarita Choudhury, ilgilenen tüm annelerin rolü açısından şaşırtıcıdır; Sunita Mani ise her kökene sahip genç ve yaşlı tüm kadınları ikna edici bir şekilde, onların gerçekte kim olduklarını keşfetmek için etnik kökenlerini, kültürlerini ve geleneklerini dolaşarak resmeder- siz de izlemelisiniz! S*** L.

👤 Bu film için büyük umutlarım vardı ve bu film için özel bir VIP prömiyerine davet edildim. Kesinlikle bir dramaydı. İlginç bir hikâye olsa da değerli bir yere ulaşmanın çok uzun sürdüğünü hissediyorum. Sadece bunun neden korku türünün altına yerleştirildiğini anlamıyorum. Çok fazla korkutucu değil ve bu tür drama / gerilim filmlerinin seyirciyi meşgul eden küçük külçeleri yok. Bir sayı vuruşu olsa da bir üs vuruşu için sağa doğru bir vuruştu. B*** K.

👤 Anne-kız ilişkilerini, kadınları, evliliği ve doğaüstü ya da çılgınlığı sorgulayan ilginç bir film. Güçlendirme ile sonuçlanan yavaş yapılı yanık filmi. Nihayetinde bir ev dramı olana sadece bir miktar korku getiren büyüleyici film. J*** B.

👤 Korkunç bir filmin her zamanki formülü değil; yavaş ve öngörülemez. Düşük reytinglerin hiçbir korkutucu 'sıçramadan' ve bariz oyunlardan kaynaklanmadığını varsayın. Sarita Choudhury'nin performansıyla ekrana yapıştırıldım. B**** E.

👤 Evil Eye, gerçekten harika bir fikir ve potansiyele sahip bir filmdi. Ama ne yazık ki ikinci perdede bile parçalanmaya başlıyordu ve sonunda bizi daha çok güldüren sonra bizi korkutan kötü bir olay örgüsüne sahip başka bir zayıf Blumhouse korkusu oldu. Çok zayıf bir olay örgüsü kararı. Karakterler iyi ama sonunda hiç de taze olmayan klişeleşmiş bir hikâyenin parçası haline geliyorlar. Filmin geri kalanı da çok unutulabilirdi ve akılda kalıcı değildi. Bazı dram kadrosu vardı ve bu beni etkiledi. Evil Eye bir fikri olan bir filmdi ama aynı fikir kötüye kullanıldı ve olay örgüsünde yanlış bir yere yerleştirildi. M*** M.

👤 Bu filmin olduğu gibi oynamasını seviyorum. İlginç bir açı. Merak ettim çünkü dizi uzun zaman tahmin etmemizi sağlıyor. Herhangi bir "Hint kültürünün eleştirisine" karşı savaşçılar silaha sarılmış, bir tuz ile rantlarını alıyorlar. Film güzel. Sağlıksız romantik ilişkilere belli belirsiz aşina olan insanlar filmden keyif alacaklar. G**** P.

👤 Filmin diğer korku filmlerinden farklı bir konusu var. Oyunculuk tüm oyuncular için iyi. Daha ürkütücü, tüyler ürpertici veya korku sahneleri olabilir. Yine de bir kez izlenebilir, ancak hevesli korku filmi hayranları için büyük bir hayal kırıklığı olacak. Hikâye için bunu izle. Biraz ürkeklik hissettim ve hayatımızda her zaman bize bu kadar boyun eğmiş başkalarının olduğunu merak ettim. N*** D.

👤 'Evil Eye' kadın düşmanı, erkek hakları, kadına yönelik şiddet ve reenkarnasyon gibi temaları araştıran çok katmanlı bir gerilim filmi. Bu ilginç bir konsept, ancak tam potansiyeline neredeyse hiç ulaşmıyor. Sırasıyla anne ve kızı canlandıran Sarita Choudhury ve Sunita Mani'nin performansları, önemli bir şey olmasa bile sizi ekrana yapıştıracak. Sonunda, film, parçaları toplamından daha büyük olan sıradan bir gerilim filmi. A*** S.


Evil Eye Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Gerilim türündeki yapımlara benzer bir teması olan Evil Eye filminde yer alan oyuncuları sizin için inceledik. İşte Evil Eye oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilinmesi gereken önemli bilgiler.


Sarita Choudhury – Usha

Sinema kariyerinde güzel bir başarı yakalamış olan Sarita Choudhury bir İngiliz aktördür. Daha önceden Kama Sutra: Bir Aşk Hikayesi, Kusursuz Cinayet ve Sudaki Kız gibi yapımlarda yer almıştır. Sarita Choudhury kendisini Mississippi Masala filmindeki rolüyle tanıtmıştır. Sarita Choudhury bu filmde ise kızının tanıştığı adamın kendi geçmişindeki şeytani bir güç olduğunu anlayan Usha karakterini canlandırmaktadır.

evil eye usha


Sunita Mani – Pallavi

Sinema kariyerinde başarılı bir şekilde ilerleyen Sunita Mani bir Amerikalı aktördür. Daha önceden GLOW, Sır Tutabilir Misin? ve The Death Of Dick Long yapımlarında yer alan genç oyuncu Mr Robot’taki rolüyle tanınmaktadır. Sunita Mani bu filmde ise bir adamla tanışan fakat o adamın şeytani bir güç olduğunu bilmeyen Pallavi karakterini canlandırmaktadır.

evil eye pallavi


Omar Maskati – Sandeep

Filmdeki önemli oyunculardan birisi olan Omar Maskati bir Amerikalı aktördür. Daha önceden Revenge Tour, Nigerian Prince, Kupa Kızı Jack ve The Privates gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu sinema kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Omar Maskati bu filmde ise bir şeytani güç olan Sandeep karakterini canlandırmaktadır.

evil eye sandeep

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.