Evde Koronavirüs (Covid-19) Testi Uygulaması ve Fiyat Listesi

Koronavirüs testleri artık sadece sağlık merkezlerinde değil evde de yapılıyor. Atlas Assist Sağlık Merkezi sayesinde iş yerinde, hastanede ve evde koronavirüs testi yaptırabilirsiniz. İşte/Evde koronavirüs testi uygulaması ve fiyatları...
Evde Koronavirüs (Covid-19) Testi Uygulaması ve Fiyat Listesi

Atlas Assist Sağlık Merkezi İş Yeri ve Evde Koronavirüs Testi Uygulamasına Başladı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hastalığı, uzun zamandır insanların psikolojini etkileyen en önemli bir salgın hastalık. Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan kararlar neticesinde hastane ve diğer sağlık merkezlerinden covid-19 test yükünü azaltmak için iş yeri ve evde koronavirüs testi yapılmanın önü açıldı. Atlas Assist Sağlık ve Danışmanlık Hizmetleri sayesinde evde ve iş yerinde istediğiniz zaman diliminde koronavirüs testlerini yaptırabilirsiniz.

Atlas Assist Sağlık Hizmetleri İletişim;

Atlas Assist Sağlık Hizmetlerine 0 850 811 75 25 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Adres: İçerenköy Mahallesi Çetinkaya Sokak 28/2 Ataşehir 34444 İstanbul, Türkiye

E-Mail: [email protected]

evde-koronavirus-testi-fiyatlari-001.jpg


Sağlık Bakanlığı'ndan Onaylı Evde Koronavirüs Testleri

Ülkemizin en güvenilir sağlık merkezlerinden Atlas Assist Sağlık ve Danışmanlık Hizmetleri evde koronavirüs testi uygulamasını devreye sokarak, covid-19 tanısı için kullanılan antikor testleri IgM ve IgG için hizmet vermeye başladı. Vatandaşlara ister iş yerinde, isterse evinde isterse de anlaşmalı sağlık merkezlerinde hizmet veren Atlas Assist, bu testleri doktor eşliğinde gerçekleştiriyor.

evde-koronavirus-testi-fiyatlari.jpg

Koronavirüs testlerinde;

lgM antikoru; Birey de hastalığın olup olmadığını gösterirken

lgG antikoru ise; hastalığın geçirilir geçirilmediğini gösteriyor.

Atlas Assist Sağlık ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından uygulanan koronavirüs testi, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı ve %99,9 doğruluk payına sahiptir.


Evde Koronavirüs Test Fiyatları

evde-koronavirus-testi-fiyatlari-003.jpg

Evde koronavirüs test fiyatları "250 TL – 400 TL" arasında değişmektedir. Şirket, Covid-19 test hizmetini ister evde isterseniz de iş yerinde vermektedir. Aynı zamanda sizlerin isteğine bağlı olarak uzman doktorlar ve VİP hizmet birlikte anlaşmalı laboratuvarda bu testler gerçekleştirilmektedir.


Test Sonuçları Ne Kadar Sürede Belli Oluyor?

Atlas Assist Sağlık Merkezi sayesinde kan vermek için hastaneye ya da laboratuvara gelmek artık şart değil. Doktorlar, bulunduğunuz yere gelerek uygun koşullarda kanı almakta ve 24 saat içerisinde sonuçları tarafınıza iletmektedir.


Evde Koronavirüs Testi Uygulaması Hangi İllerde Yapılıyor?

Atlas Assist Sağlık Hizmetleri yukarıda da belirttiğimiz üzere sadece anlaşmalı hastanelerde değil aynı zamanda iş yeri ve ev ortamında da uzman doktorla birlikte hizmet vermektedir. Tamamen VİP hizmet amacı güden firma Türkiye’nin üç büyük kenti İstanbul, Ankara ve İzmir’de uygulamalarını sürdürmektedir.


Koronavirüs Testi İçin Evden Alınıp Eve Bırakma Hizmeti

Atlas Assist Sağlık ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından yapılan evde ve iş yerinde koronavirüs testi uygulamasında vatandaşlar, aynı zamanda anlaşmalı hastanelerde de koronavirüs testi yaptırabiliyor. İş yerinden ve evden VİP Hizmet sistemiyle özel araçlarla alınıp covid-19 testi gerçekleştirilen kişiler, test sonrasında ise aynı şekilde özel araçlarla istenilen yere bırakılıyor.

Tamamen kişiye özel uygulanan VİP hizmet sayesinde evinde ve iş yerinde olmasına rağmen, yine de hastanede koronavirüs testi yaptırmak isteyenler, herhangi bir risk yaşamadan tamamen güvenilir ve steril hastane ortamında testlerini gerçekleştirebilir.


Coronavirüs Testi Nedir, Nasıl Yapılır?

Covid-19 hastalığının kişiye bulaşıp bulaşmadığını ortaya çıkaran koronavirüs testi, hastalık şüphesi bulunan kişilerde zel kişisel koruyucu ekipman giyerek, sıkı önlemler altında yapmalıdır. Klasik koronavirüs testlerinde test sonuçları için örnekler Burundan ve/veya genizden sürüntü çubuklarıyla alınmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.