Eval İnşaat Evalpark İstanbul ve Satılık Daire Fiyatları

Evalpark İstanbul, Eval İnşaat tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Eval İnşaat Evalpark İstanbul ve Satılık Daire Fiyatları

" Eval İnşaat "ın İstanbul Bahçeşehir’de inşa ettiği “ Evalpark İstanbul " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

43 bin metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Evalpark İstanbul’da 1100 konut ve 30 ticari ünite bulunuyor. Dairelerin Aralık 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. Bahçeşehir’in yanı başında ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Evalpark İstanbul, muhtemel Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, 3. Köprü, Tem Otoyolu ve Metro’nun bulunduğu mega yatırımların çevrelediği bir noktada konumlanıyor. Projenin rezidans etabı 2018 sonunda, konut etabı ise 2019 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Evalpark İstanbul'da yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar da bulunuyor.

Evalpark İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Evalpark İstanbul Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Evalpark İstanbul " 1+1, 2+1 ve 3+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

1+1 Daireler; " 72 ve 95 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 273.600 TL " olarak belirlenmiş.

2+1 Daireler; " 105 ve 155 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 374.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 160 ve 190 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 560.000 TL " olarak belirlenmiş.


Evalpark İstanbul Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Evalpark İstanbul projesinde yüzde 35 peşinatla Eval İnşaat bünyesinde 48 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.


Evalpark İstanbul Nerede? (Konum ve Adres)

Hoşdere Yolu Çiftlik Mevkii Esenyurt/İstanbul


Evalpark İstanbul Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Evalpark İstanbul Evalpark İstanbul Evalpark İstanbul Evalpark İstanbul

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.