Euro Truck Simulator 2 Hileleri | ETS 2 Para, Hız Hilesi

Dünyanın en iyi tır sürme oyunlarından birisi olan ETS 2'de nasıl hile yapabileceğinizi detaylıca aktardık.
Euro Truck Simulator 2 Hileleri | ETS 2 Para, Hız Hilesi

Tır sürme oyunu denilince akla gelen oyunlardan birisi de şüphesiz Euro Truck Simulator 2'dir. Serinin birinci oyununa göre daha fazla ilgi gören oyun son derece muazzam sürüş dinamiklerine sahiptir. Aynı zamanda arkadaşlarla birlikte Online bir şekilde oynanabildiği için eğlenceli ve keyifli anlar yaşanabilmektedir.

19 Ekim 2012 yılında çıkmış olmasına rağmen hala daha milyonlarca kişi tarafından oynanan efsane oyun Euro Truck Simulator 2 SCS Software tarafından geliştirilmiş ve yayınlanmıştır. Microsoft Windows, Linux ve MacOS platformlarında oynanabilir. Simülasyon oyunlarının kralı konumunda olan Euro Truck Simulator 2'de hile yapmak için ilk olarak konsolu aktifleştirmeniz gerekir.

ETS2 Konsol Nasıl Aktifleştirilir?

Euro Truck Simulator 2 oyununda hile yapmak istiyorsanız oyuna ait olan config dosyasını bulmanız gerekmektedir. Bunun için Belgelerim>EuroTruckSimulator2>config>Sağ Tık>Bununla Birlikte Aç>Notepad yapmanız gerekmektedir. Daha sonrasında CTRL+f kombinasyonu kullanın ve arama yerine used g_console "0" satırını bulun, 0 yerine 1 yazın. CTRL+S yaparak kaydedin ve oyuna giriş yapın. Klavyenizdeki "é" tuşuna basarak konsolu aktifleştirebilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2 Hileleri

Konsolu açtıktan sonra aşağıdaki kodlardan istediğinizi yazarak oyun içerisinde hile yapabilir, daha keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda yük taşırken işinizi daha da kolaylaştırarak para kazanabilirsiniz. İşte ETS 2 hileleri;

save: Oyunu hızlı bir şekilde kayıt eder
r_vsync: VSync'i etkinleştirir/devre dışı bırakır
r_fullscreen: Tam ekranı etkinleştirir/devre dışı bırakır
g_flyspeed: Kameranın hız sınırlamasını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz
g_traffic 1: Trafiği açar
g_police 0: Polisleri kapatır
game: Oyunu yeniden yükler
g_traffic 0: Trafiği kapatır
pause: Oyunu duraklatır
exec: Dosyalardaki komutları çalıştırır
g_fps: FPS hızını görüntüler
exit: Konsoldan / oyundan çıkın
g_set_time xx: Saati xx kadar ileri alır
g_set_time: Zaman değişikliği
g_police 1: Polisleri açar
s_master_volume: Sesi etkinleştirir/devre dışı bırakır
edit: Harita düzenleyicisine girer
screenshot: İyi bir ekran görüntüsü alır

ETS 2 Para Hilesi

ETS 2'de para hilesi yapmak istiyorsanız iki yolunuz vardır. Bunlardan ilki Trainer indirmek olacaktır. Oyun sürümüyle uyumlu Trainer'ı indirdikten sonra oyuna giriş yaparak kendinize para verebilirsiniz. Hem para hem de yanında birçok şeyi açmanızı sağlayacak 2. yol daha mantıklıdır. 2. yolda internet üzerinden %100 Save dosyası indirilir. Bu sayede hem ban yeme riskiniz azalır hem de daha fazla şey elde edersiniz. İnternete "ETS 2 %100 Save Nasıl Yapılır?" yazdığınızda karşınıza birçok video çıkacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.