Estetik Takıntısı Olan Büyük Kalçalı Model

İsveçli model Natasha Crown, estetik takıntısı sebebiyle kalçalarını bu hale getirse de kendisi onlardan son derece memnun.
Estetik Takıntısı Olan Büyük Kalçalı Model

25 yaşında olan Natasha Crown, ilk estetik operasyonunu 20 yaşındayken kalçalarına yaptırdı. Estetik takıntısı olan model, bunu bir alışkanlık haline getirdi ve operasyonlara devam etti. Şimdi işte bu vücuda sahip.

natashacrown-010.jpg


Geçirdiği çok sayıda ameliyat ile kalçalarını büyütmesine rağmen hâlâ küçük bulan modelin son görüntüsü şaşkınlığa sürüklüyor.


Model, estetik takıntısı olduğunu itiraf ederek bu haliyle gurur duyduğunu sözlerine ekledi.


Sabah uyandığında ilk yaptığı şeyin aynanın önüne geçerek kendine bakmak olduğunu söyleyen Crown, daha büyük bir kalça istediğini dile getirdi.


Crown, "Büyük popoya sahip olmayı çok seviyorum. Yürürken bütün o sallantıyı hissediyorum ve bu beni cinsel açıdan istekli hissettiriyor." şeklinde konuştu.


Daha büyük bir kalça isteyen model, "Bence bu dünyanın en güzel duygusu. Popom beni seksi ve güçlü hissettiriyor." dedi.

natashacrown-003.jpg


4

natashacrown-004.jpg


Tamı Tamına 200 Kilo Verdi... Detaylar İçin Tıklayınız

amberrachdi.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.