Estetik Bağımlısı Tasarımcı Sürekli Erekte Oluyor

Kusursuz bir vücuda sahip olmak isterken priapizm hastası oldu! Geçirdiği estetik operasyonlar sonucu sürekli ağrılı sertleşme hastalığına yakalanan tasarımcı Neven Ciganovic, bu rahatsızlıktan kurtulmak için tedavi oluyor.
Estetik Bağımlısı Tasarımcı Sürekli Erekte Oluyor

Hırvatistan'da yaşayan Neven Ciganovic, kusursuz bir vücudu olması için birçok estetik operasyon geçirdi. Hırvat modacı ve tasarımcı Neven Ciganovic, bu uğurda estetik bağımlısı oldu. En az 12 ameliyat geçiren ve adeta bambaşka bir insana dönüşen 45 yaşındaki adam, geçirdiği son operasyondan sonra acı veren bir hastalığa yakalandı.

1

Vücudu anesteziye reaksiyon gösteren tasarımcı, bu sebeple priapizm, yani sürekli ağrılı sertleşme hastası oldu. 

nevenciganovic.jpg

Fotoğraf


2

Sürekli erekte olan Ciganovic, bu durumdan çok fazla rahatsız olduğunu dile getirdi. Burun estetiği ameliyatında yaşananlardan sonra sürekli erekte halde olduğunu ifade eden Ciganovic, “Cinsel arzuyla alakası yok ve çok uzun süre boyunca erekte kaldığım için canım çok yanıyor” diye konuştu.

nevenciganovic-001.jpg

Fotoğraf


3

Tedavi olmaması halinde kalıcı hasar verebilen bu rahatsızlık, gösterdiği etkinin tersine iktidarsızlığa neden olabiliyor. Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da bir hastanede kalan modacı, “Bana ağrı kesici vermediler ama operasyonumun başarılı geçtiğini söylediler. Ereksiyon durumunun ortadan kalkması bekleniyor ama birkaç ay daha tedavi altında olacağım” dedi.

nevenciganovic-002.jpg

Fotoğraf


4

nevenciganovic-003.jpg

Fotoğraf


5

nevenciganovic-004.jpg

Fotoğraf


6

nevenciganovic-005.jpg

Fotoğraf


7

nevenciganovic-006.jpg

Fotoğraf


8

nevenciganovic-007.jpg

Fotoğraf


9

nevenciganovic-008.jpg

Fotoğraf


BONUS

Sizce de bu fotoğrafında Doğuş'u andırmıyor mu?

nevenciganovicdogus.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum