Essence Pure Skin Temizleyici Burun Bantları

Burnunuzdaki siyah noktalardan essence pure skin temizleyici burun bantları ile kurtulabilirsiniz.
Essence Pure Skin Temizleyici Burun Bantları

Siyah noktalar herkesin sorunu oluyor. Özellikle burun üzerinde ki siyah noktalardan kurtulmak zorlayıcı oluyor. Essence pure skin temizleyici burun bantları, siyah noktalara çözüm oluyor. Bu bantlar, tıkanan gözenekleri açıyor, fazla yağı ortadan kaldırıyor ve son olarak siyah noktaları temizliyor. Siyah noktaları anında temizleyen ürün, belli bir süre kullanım sonrasında tıkanan gözenekleri açıp, fazla yağı tamamen ortadan kaldırıyor. Essence pure skin kutusunun içinde 3 adet bant bulunmaktadır.

 

essence-pure-skin-temizleyici-burun-bantlari-002.jpg

 

Essence Pure Skin Nasıl Kullanılır ?

Kullanımı oldukça kolay ve pratik olan ürün kesin sonuç vererek sorununuzu ortadan kaldırıyor. Bu ürünü 3 defa kullanabilirsiniz.

 

essence-pure-skin-temizleyici-burun-bantlari.jpg

 

  • Ürünü paketinden çıkarıp, nemli buruna bantı yapıştırıyorsunuz.
  • Daha sonra ise 15 dakika bekliyorsunuz.
  • Son olarak, zaman dolunca bantı ıslatarak burnunuza zarar vermeyecek şekilde çıkarıyorsunuz.

Ürün kullanımı bu kadar kolay ve pratik bir uygulama ile son buluyor. Daha iyi bir sonuç almak için bantın burnunuza doğru şekilde yapıştırınız. Yapıştığından emin olduktan sonra bekleme süresi öncesi çıkarmayınız. Son olarak bantı çıkarırken dikkat ediniz. Derinize zarar vermeyiniz. Kullandıktan sonra memnun kalırsanız, gerekli zamanlarda kullanmaya özen gösteriniz. Ürün kozmetik marketlerde 5 tl'ye satılmaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.