Eşref Hamamcıoğlu Kimdir? Eşref Hamamcıoğlu Mal Varlığı ve Şirketleri

38. Galatasaray Başkanlık seçimine adaylığını koyan Eşref Hamamcıoğlu, tüm camia tarafından kim olduğu merak ediliyor. İşte Eşref Hamamcıoğlu Kimdir? Eşref Hamamcıoğlu Mal Varlığı ve Şirketleri.
Eşref Hamamcıoğlu Kimdir? Eşref Hamamcıoğlu Mal Varlığı ve Şirketleri

Galatasaray spor kulübünde başkanlık seçim heyecanı tam gaz devam ediyor. Adaylık koyan isimlerden biri olan Eşref Hamamcıoğlu, açıklamalarıyla taraftarların dikkatini çekmeyi başardı. İşte Eşref Hamamcıoğlu Kimdir? Eşref Hamamcıoğlu Serveti Ne Kadar ve Nereli? gibi soruların yanıtı.


Eşref Hamamcıoğlu Kimdir?

Eşref Hamamcıoğlu Kimdir

7 Mart 1954 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eşref Hamamcıoğlu, lise eğitimi dahil tüm zamanlarını doğduğu yerde geçirmiştir. Daha sonra üniversite için Paris’e giden Eşref Hamamcıoğlu, Sorbonne Üniversitesinde İktisat bölümünü bitirdi. 11 yıl boyunca Tekfen Holding’de Operasyon Direktörü pozisyonunda görev aldı.

1992 yılında Sodexo-Türkiye’yi kuran Eşref Hamamcıoğlu, Mayıs 2011’de Başkan ve CEO olduğu şirketinden istifa etti. 8 ay kadar yönetim kurulu danışmanı olarak çalıştı. Aynı zamanda UP HİZMET’in başkanıdır.


Eşref Hamamcıoğlu Mal Varlığı

Eşref Hamamcıoğlu Mal Varlığı

Sodexo-Türkiye isimli şirketi döneminde yaptığı başarılarla yıllık 105 milyon avro kazanç elde etmeye başladı. 5.600 kişilik çalışma ekibiyle günlük 150.000 bin kişiden fazla insanın sorularını cevapladı. Sodexo şirketinde yakaladığı yüksek kaliteden dolayı ilk kez bir hizmet firmasına ISO sertifikası aldırmayı başarmıştır. Eşref Hamamcıoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri, bakanlıklar, üniversiteler, tatil köyleri, hastaneler ve açık deniz petrol platformları gibi farklı alanlarda çalışmalar yaparak gelişimde katkıda bulunmuştur.

Eşref Hamamcıoğlu, şu anda aktif olarak hizmet veren çoğu şirketin ilham kaynağı olan "kurumsal catering", "çoklu hizmet" ve "entegre tesis yönetimi" terimlerini ortaya çıkaran kişi olarak bilinmektedir. Bu yüzden endüstride Pioneer olarak tanınmaktadır.

Kendisinin kurmuş olduğu Sodexo-Türkiye’den 2011 yılında istifa eden Eşref Hamamcıoğlu, 1 yıl aradan sonra yiyecek ve içecek sektöründe hizmet veren UP HİZMET’i kurdu. Evli ve bir çocuk babası olan Eşref Hamamcıoğlu, Fransızca ve İngilizce konuşabilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum