Cicişlerden Ceyda Ersoy Dekolteli Paylaşımıyla Hayranlarının İçini Isıttı

Ciciş kardeşler olarak adlandırılan Ceyda ve Esra Ersoy Instagram’da yürek hoplatıyor. Son olarak Ceyda Ersoy yaptığı dekolteli paylaşımla hayranlarından tam not aldı.
Cicişlerden Ceyda Ersoy Dekolteli Paylaşımıyla Hayranlarının İçini Isıttı

Instagram’ın ünlü kardeşleri Esra ve Ceyda Ersoy gündemden düşmek bilmiyor. Gerek aşk hayatları gerekse paylaşımlarıyla isimlerini duyuran iki kardeş sosyal medyada fırtına gibi esiyor.

Esra Ceyda Ersoy


Özellikle cicişlerin Ceyda’sı Instagram’da paylaştığı cesur pozlarla takipçilerinin yüzünü güldürüyor.

Ceyda Ersoy Instagram


Bugün Ceyda Ersoy’dan yine cesur bir paylaşım geldi. Instagram’ın hikaye bölümünü kullanan sosyetik güzel verdiği dekolteyle takipçilerinin içini ısıttı. Giydiği siyah iç çamaşırıyla selfie’sini paylaşan Ersoy’un derin göğüs dekoltesi dikkat çekti.

Ceyda Ersoy


Aynı iç çamaşırı ile bir de boydan fotoğraf atan çekici güzel fiziğini takipçilerine sergiledi.

Ceyda Ersoy


Cicişler sosyal medyadaki fotoğrafları kadar özel hayatlarında da dikkat çekiyor. Geçtiğimiz Kasım ayında emniyet müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmayla Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler "uyuşturucuya özendirmek" ve "uyuşturucu madde kullanma" iddialarıyla göz altına alınmıştı.

Ceyda Ersoy


İkili sorgulamalarının ardından serbest kalıştı. Cicişlere operasyon kararı ise yayınladıkları videonun ardından gelmişti.

Ceyda Ersoy


Geçtiğimiz Ağustos ayında ise Çeşme’de tatil yapan iki kardeş birbirine girmiş, bir kişinin çektiği videoda Esra Ersoy’un Ceyda Ersoy’u saçından yerlerde sürüklediği görülmüştü.

Ceyda Ersoy


İkilinin kavgasında yerde sürüklenen Esra Ersoy’un imdat sesleri dikkatlerden kaçmadı. Cicişlerin kavgasını bölgeden geçen vatandaşlar ayırmıştı.

Ceyda Ersoy


Esra Ersoy-Ceyda Ersoy Kimdir, Nereli, Yaşı ve Biyografisi

Ceyda 30 Eylül 1988 tarihinde Mersin’de dünyaya gelmiştir. Liseye kadar Mersin’de okuyan sosyetik güzel üniversite öğrenimini Ankara Bilkent Üniversitesi ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nde gerçekleştirmiştir. Halkla İlişkiler bölümü mezunudur. Aynı zamanda Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi görmüştür.

Ceyda Ersoy


Esra Ersoy 12 Haziran 1985 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Lise öğrenimine kadar Mersinde kalmış ardından Ankara Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. Öğrenim hayatının ardından Ankara Laila’nın halkla ilişkiler departmanında müdür olarak görev almıştır.

Esra Ersoy


Televizyon ile ilk tanışması 2007 yılında “Güzel ve Dahi” programı ile olmuştur. Burada yaptığı çılgınlıklar ile hafızalara kazınmıştır.

Ceyda Ersoy

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.