Esra Balamir Kimdir

2016 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan ‘’İşte Benim Stilim Ünlüler’’ programına katılan şarkıcı, model ve televizyon sunucusu Esra Balamir, 7 Eylül 1975 tarihinde Adana’da doğdu.
Esra Balamir Kimdir

Esra Balamir’in Biyografisi

Gerçek adı Esra Balamaz’dır. Zor hayat şartlarında gençliğini yaşayan Balamir, ablası ve annesiyle beraber Avusturya’da yaşadı.

Türkiye’ye döndükten sonra modellikle uğraşan televizyon ekranlarında program sunarken sanatçı Harika Avcı ile yaşadığı polemikten dolayı programdan ayrıldı ve yerini Harika Avcı’ya bıraktı.

Esra Balamir, uzun süre ekranlarda yer alamadı ve dönüşünü 2004 yılında “Ünlüler Çiftliği” yarışmasına katılarak gerçekleştirdi. Programın sunuculuğunu Seray Sever yaparken, yarışmada Serpil Çakmaklı, Murat Başaran, Leyla Adalı, Naşide Göktürk, Küçük İbo, Mustafa Uğur, Ahu Tuğba, Yalçın Özden, Bora Gencer ve Yaşar İpek yer aldı.

Esra Balamir, 2016 yılında TV8 ekranlarında başlayan ‘’ İşte Benim Stilim Ünlüler ‘’ programına katıldı. Programı Öykü Serter sunarken, jüri koltuğunda ise İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez oturdu.

 

Özel Hayatı

Esra Balamir 1998 yılında Yalçın Dümer ile evlenirken, nikah şahitliğini dönemin belediye başkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirdi. Çift 1999 yılında boşandı.

 

Esra Balamir Albümleri

  • 2016- Söke Söke
  • 2010- Rüyalar Gördüm
  • 2005 - Bal Gibi
  • 2007 – Masalcı

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.