Eski Malum Film Yıldızlarının Şimdiki Meslekleri

Bir zamanların en meşhur malum film yıldızları sektöre veda ettikten sonra hangi mesleklere yöneldiler? İşte cevabı...
Eski Malum Film Yıldızlarının Şimdiki Meslekleri

Bir zamanlar malum film yıldızları denilince akıllara onların isimleri geliyordu.

Dönemlerinde malum film sektöründe bir rüzgar gibi estiler.

Şimdilerde kimi yaşından dolayı kimi de farklı nedenlerle yeni alanlarda ilerlemek için bu sektörden emekli oldu.

Peki malum film kariyerlerinin ardından hangi mesleklere yöneldiler?

İşte bir dönemin en parlayan yıldızların şimdi icra ettikleri meslekleri:


yildiz-003.jpg

Lisa Ann

Malum Film sektörünün en kariyerli isimlerinden biri olan 45 yaşındaki Lisa Ann, 2014 yılında malum film oyunculuğuna veda etti. Şimdilerde malum film yıldızı olmak isteyen gençlere danışmanlık yapıyor.  


yildiz.png

Houston

Uzun yıllarca malum film sektöründe çalışan 48 yaşındaki Houston, bu sektörden ayrıldıktan sonra yazarlığa başvurdu. İlk işi de kendi otobiyografisini yazmak oldu.


yildiz-004.jpg

Sasha Grey

En zeki malum film yıldızı olarak gösterilen Sasha’da sektöre erken veda eden isimlerden oldu. Ancak kısa süren malum film kariyerine 315 film sıkıştırmayı başarmış bir isim. 29 yaşındaki Sasha, yazarlık yapıyor. Şimdiye kadar Juliette Cemiyeti ve Neü Sex adında iki kitap yayınladı. 3. kitap ise yolda…


yildiz-005.jpg

Giselle Leon

Sektöre erken veda eden 27 yaşındaki Giselle, emlak işi ve makyaj uzmanlığı yapmaktadır.


yildiz-006.jpg

Tera Patrick

41 yaşındaki Tera Patrick, 130 malum filminde oynadı. Bu sektörü bıraktıktan sonra kendisine ait prodüksiyon şirketinin olmasıyla birlikte Playboy Tv'de sunuculuk yapıyor.


yildiz-007.jpg

Sandy Summers

Malum film yıldızlığından youtuberlığa uzanan bir yolculuk… 35 yaşındaki Sandy, şimdilerde Disney oyuncaklarının tanıtımını yapıyor.


yildiz-008.jpg

Skin Diamond

Gerçek adıyla Raylin Christensen 30 yaşındaki eski malum film yıldızı, bir yıl önce bu sektöre veda etti. Şimdilerde ise Raylin Joy adıyla müzik dalında kariyerini ilerletmekte.


yildiz-009.jpg

Sunny Leone

Malum film sektörüne 33 yaşında veda eden Sunny, oyunculuğu bırakmamakta ısrarlı. Hindistan'da bir çok filmde rol alan Sunny, orta ölçekli Bollywood filmlerinde rol almaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.