Eser Eyüboğlu Kimdir

Mandıra Filozofu isimli filmle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Eser Eyüboğlu 1981’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Eser Eyüboğlu Kimdir

Eser Eyüboğlu Biyografisi

Lise eğitiminden sonra Bilkent Üniversitesi’nde oyunculuk üerine eğitim aldı. Kamera karısına ilk kez Düşman Kardeşler isimli dizi ile geçti. Dizi birbirlerine düşman iki kardeş olan Ahmet ile Mehmet’in yaşadığı komik olayları Trakya sıcaklığı içerisinde anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise ise Tarık Papuçcuoğlu, Murat Eken, Kaan Urgancıoğlu,Oya Aydoğan ve Hande Subaşı yer aldı.

2014’de ise Kalp Hırsızı isimli dizide rol aldı. Kocası tarafından terk edilen genç bir kadın, çocuğunu babası ile ilgili gerçekleri söyleyemez. Çocuğuna söyleyecek bir şey bulamayan Defne, evine giren hırsızı bulup oğluna babası olduğunu söyler ve macera başlar. Dizinin başrolerinde ise Mine Tugay ve Kenan Ece yer aldı. 2014’de ise Madıra Filozofu isimli filmde Şükrü karakterini canlandırdı. Film, çalışmaya karşı olan ve tüm geçiminin doğadan karşılayan Mustafa Ali isimli bir gencin yolları zengin iş adamı Cavit ile kesişir. Mustafa Ali’ye ait arazileri ele geçirmek isteyen Cavit’i zor bir dönem bekliyor olacak. Filmin başrollerinde ise Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy yer aldı.

2014’te ise Oflu Hoca’nın Şifresi isimli filmde Kadir karakterini canlandırdı. Film, Doğanspor’un kendisine bir başkan araması ile başlıyor. Doğanspor’a gönül vermiş olan Oflu Hoca ile Müteahhit Ahmet’in yaşadığı kıyasıya başkanlık mücadelesini anlatan filmin başrollerinede ise Çetin Altay, Ahmet Varlı, Didem Balçın ve Başak Daşman yer aldı. Aynı sene Doksanlar isimli dizide rol aldı. Dizi 90’lı yıllarda yaşanan olayları, o zamanlara mahsus kültürü ve müziği anlatan dizinin başrollerinde Arif Erkin, Renan Bilek, Beste Bereket, Pelin Öztekin, Ümit Erdim ve Deniz Oral yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2014 - Oflu Hoca'nın Şifresi (Kadir) (Sinema Filmi)
  • 2014 - Mandıra Filozofu (Şükrü) (Sinema Filmi)
  • 2014 - Kalp Hırsızı (Kemal) (TV Dizisi)
  • 2014 - Doksanlar (TV Dizisi)
  • 2012 - Düşman Kardeşler (TV Dizisi)
  • 2011 - Yeşilçam'ın İğnesi (Sinema Filmi)

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.