Erzurum' un En İyi Otelleri

Erzurum' da genellikle kış aylarında yerli ve yabancı turistler Palandöken' de tatillerini geçirirler. Palandöken ve şehir merkezinde bulunan otellerde konforlu ve huzurlu bir şekilde konaklayabilirsiniz.
Erzurum' un En İyi Otelleri

Dedeman Palandöken Ski Lodge

Dedeman Palandöken, genellikle kayak sporu sevenlerin tercih ettiği otellerden biridir. 54 odası bulunan otel, muhteşem manzarası ile herkesi büyülemektedir. Konforlu ve huzurlu bir ortamı bulunmaktadır. Dedeman Palandöken Ski Lodge, Erzurum şehir merkezine 4 km, Havaalanına ise 17 km uzaklıktadır. Misafirlerinin konforu ve rahatlığı için her imkanı sunmaktadır.

 

erzurumun-en-iyi-otelleri.jpg

Adres: Osmangazi Merkez Sok. Palandöken / Merkez

Tel: (0442) 317 0500

 

Polat Renaissance Resort Erzurum

Polat Renaissanca Resort, şehir merkezine 3 km, havaalanına ise 13 km uzaklıktadır. 224 odalı otel misafirlerin memnuniyeti için her imkanı sunmaktadır. Otelde kapalı yüzme havuzu, ısıtmalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, masaj, solaryum, fitness center, aerobik, masa tenisi, bilardo, disko, gece klübü, gece animasyonu, spor animasyonu, jogging, trekking, kayak, snow board, snow tube, yamaç paraşütü gibi hizmetler bulunmaktadır. Otel Polat Renaissance'de kahvaltı salonu, kafeterya, lobi bar, snack bar, alakart restoran, açık büfe restoran, 3 kapalı restoranı, balo salonu restoranını bulunmaktadır. Bu restoranlarda misafirlere Dünya Mutfağı, Osmanlı ve Türk Mutfağının lezzetli yemekleri sunulmaktadır.

 

erzurumun-en-iyi-otelleri-004.jpg

Adres: Palandöken Kayak Yolu Üzeri Erzurum

Tel: (0442) 232 0010

 

Palan Otel Palandöken

Palan Otel Palandöken Dağı eteklerinde yer almaktadır. Konforlu ve huzurlu bir ortama sahiptir. 3 farklı restoranı bulunmaktadır. Bu restoranların her birinde farklı menüler vardır. Yılbaşı dönemlerinde farklı etkinlikler ve eğlenceler düzenleyen bu otel, müşterilerinin iyi bir şekilde konaklamasını sağlamaktadır.

 

erzurumun-en-iyi-otelleri-002.jpg

Adres: Palandöken Ski Center Erzurum

Tel: (0442) 317 0707

 

Esadaş Otel

Esadaş Otel, şehir merkezinde bulunmaktadır. Palandöken'e 9 km uzaklıktadır. Otelin açık büfe kahvaltısı vardır. Şehir merkezinde konaklamak istiyorsanız bu oteli tercih edebilirsiniz.

 

erzurumun-en-iyi-otelleri-001.jpg

Adres: Cumhuriyet Cad. 9/A Yakutiye / Erzurum

Tel: (0442) 233 5425

 

Rafo Otel

Rafo Otel, şehir merkezinde yer almaktadır. Havaalanına ücretsiz servis imkanı sunmaktadır. Otelde yöresel kahvaltı imkanı bulunmaktadır. Modern odaları ile konuklarına iyi bir ortam sağlamaktadır.

 

erzurumun-en-iyi-otelleri-003.jpg

Adres: Aşağı Mumcu Mah. Milletbahçe Sok. No:25 Yakutiye / Erzurum

Tel: (0442) 235 0225

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.