Ertuğrul Tolga Orhan Kimdir

25. Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili olan Ertuğrul Tolga Orhan, 1979 yılında Gaziantep’de doğmuştur.
Ertuğrul Tolga Orhan Kimdir

Ertuğrul Tolga Orhan’ın Eğitim ve Çalışma Hayatı

2002 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra Gaziantep Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Ayrıca,  avukatlık mesleğinin yanı sıra Türk Patent Enstitüsüne bağlı marka ve patentvekilliği ve Dış Ticaret alanında danışmanlık yapmaktadır. 

Üniversite yıllarında siyasi hayatına başlayan Orhan,Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Teşkilatında 3 dönemden bu yana İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 30 Mart Yerel seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak aktif rol oynamıştır.

25. Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili olarak meclise giren Ertuğrul Tolga Orhan, 26. Dönem seçimlerinde mecliste yer alamamıştır.  

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.