Ertem Şener Kimdir

Türkiye’nin en önemli spor spikeri ve sunucularından birisi olan Ertem Şener, 18 Temmuz 1975 tarihinde Malatya’da dünyaya geldi. İşte, ünlü spor yorumcusu ve spikeri Ertem Şener'in hayatı ve bilinmeyen yönleri...
Ertem Şener Kimdir

Ertem Şener Biyografisi

Ertem Şener, Malatya’da doğdu ve ilköğretim ile ortaöğretim eğitimini burada aldı. Lise eğitimini İstanbul 50. Yıl İNSA Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini almak için ise Muğla’ya giderek Muğla Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden mezun oldu.

Ertem Şener, Gülşen Şener ile evlidir ve çiftin 2 erkek 1 kız çocuğu vardır.

Ertem Şener’in Kariyeri

Okuduğu alandan farklı olarak Muğla’da bir radyoda çalışan Ertem Şener, sonrasında bölgesel bir televizyonda çalıştı. Kısa sürede başarılı işler ortaya koyduktan sonra 1996 yılında TGRT’den teklif alarak medyada profesyonelliğe adım attı. İlk iş olarak kanalın spor bölümünden İtalya Seri A Ligi’nin maçlarını anlatırken, sonrasında ise spor bültenleri ve program sunuculuğu da yaptı.

ertem şener spor spikeri

Kariyerinin dönüm noktası olarak Star TV’de başladığı dönemi işaret eden Ertem Şener, Şampiyonlar Ligi maçlarının anlatımı, sunumu, Telegol, Futbolig programlarının yapımcılığı-sunuculuğunu gerçekleştirdi. Star TV’de anlattığı Şampiyonlar Ligi maçları sayesinde ismini duyurdu.

Uzun süre bu alanda görev alan Şener, 2012 yılında bir yarışma programı olan “Kazanmak İçin Bir Dakika” isimli programı sundu.

2016 yılında TRT'de yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz yarışma programında sunuculuk yaptı.

ertem şener spor spikeri

Türkiye’de yeni kurulan kanal olan Beyaz TV’den iş teklifi alan Şener, bu kanalın Spor Müdürlüğü’nü yapmaktadır ve aynı zamanda Beyaz Futbol ve Derin Futbol adlı programlarını sunmaktadır. Kendisinin sunucusu olduğu programda Ahmet Çakar, Sinan Engin, Gökmen Özdenak ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumlarıyla katkıda bulunmaktadır.

ertem şener kimdir

Ertem Şener, bu işlerinin yanı sıra, kendisinin kurucusu olduğu ‘ Medyahaber.com ’ haber sitesi vardır. Bunun yanında sevenleri ile twitter adresi üzerinden iletişim kurmaktadır. Ertem Şener'in Twitter adresi için BURAYA TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.