Erkeklerin Yarısı Vajinanın Yerini Bilmiyor

Yapılan araştırmalara göre erkeklerin yarısı vajinanın vücuttaki yerini bilmiyor.
Erkeklerin Yarısı Vajinanın Yerini Bilmiyor

Merhaba baylar. Bu haberi gerçekten dikkatlice okumanızı istiyoruz çünkü herkes için çok önemli ve bilinmeyen bir sırrı paylaşacağız.

Kadın üreme organı olarak adlandırılan vajina insanlığın sırrı olarak geçiyor.

Erkeklerin yarısı da vajinanın kadın vücudundaki yerini bilmiyor.

The Eve Appeal web sitesi üzerinden “Jinekolojik Kanser Bilinçlendirme Ayı” dolayısıyla yapılan ankette bin erkekten sadece 500 tanesi vajinanın yerini doğru olarak bildi.

Ankete katılanlardan üreme sistemini tam olarak etiketlemeleri istendi ancak sadece 500 kişi vajinayı doğru olarak etiketleyebildi.

vajina

Birçok erkek (hatta bazı kadınlar) vajina diye dış üreme organı olarak geçen vulvayı etiketlediler. Sandıklarının tam aksine vajina cinsel ilişkinin gerçekleştiği “tüp” olarak geçer.

Konuyla ilgili olarak konuşan Jinekoloji Uzmanı Janice Rymer, “Bu araştırmalardan endişe verici sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu konuda insanların daha da bilinçlenmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Ne diyebiliriz ki.. Vajinanın nerede olduğunu bilmiyorsanız artık öğrendiniz. Lütfen bu içeriğimizi kadın anatomisinde yardıma ihtiyacı olan herkesle paylaşın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.