Erkeklerin Sevmediği 9 Kadın Davranışı

Kadın erkek ilişkilerinde zaman zaman problemler olabilmektedir. Bu problemler bazen erkeğin, bazen de kadının davranışları sebebiyle ortaya çıkmaktadır. Bu içerikte ise erkeklerin kadınlarda sevmediği davranışları ele aldık… Mutlaka okumalısınız…
Erkeklerin Sevmediği 9 Kadın Davranışı

Erkeklerin şifresini çözmek aslında o kadar da zor değil. Erkeklerin hemen hemen hepsi kadınlar kadar anlaşılması zor bir karaktere sahip değildir. Onların çoğunluğunun kadınlar gibi ince düşünmediğini de hesaba katarsak erkeklerin sevmediği kadın davranışlarını keşfetmek o kadar zor olmayacaktır. Dolayısıyla erkeklerin sevmedikleri davranışlar konusunda tedbirli davranırsanız erkekleri yola getirmek ve aşkınızdan perişan etmek o kadar daha müthiş bir çaba gerektirmeyecektir. O zaman kadınların hangi davranışları yapmakta ısrar etmemeleri gerektiğini inceleyelim.


1. Aşırı Makyaj Yapmak ve Dekolte Kıyafetler Giymek

Hiç makyaj yapmayın demiyoruz elbette ama aşırıya da kaçmayın. Özellikle ilk buluşmalarda yapılan aşırı makyaj erkeklerin kafasında soru işaretleri yaratabilir. Kendinize doğal halinizle güvenmediğinizi düşünebilirler. Bu nedenle makyajı dozunda yapın. Dekolte kıyafetlere gelince erkekler her ne kadar güzel görünmenizi isteseler de herkesin gözünün sizde olmasından pek hoşlanmazlar. En azından karşınızdaki erkeği tam olarak tanıyana kadar dekoltede abartıya kaçmayın.

erkeklerin-hoslanmadigi-kadin-davranisi.jpg


2. Tırnak Uzatmak

Bakımlı tırnaklardan hoşlanıyor olabilirsiniz. Ancak erkekler aşırı uzun tırnaklı kadınları evde yemek ve ev işi yapmayan kadınlar olarak algılamaktadırlar. Bu nedenle tırnak konusunda hassas olmanızı özellikle tavsiye ediyoruz.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı


3. Kıskanmak

Erkekler her ne kadar kıskanılmaktan hoşlansalar da işin dozunu kaçırırsanız, sevdiğiniz adamı da kaçırma ihtimaliniz yüksektir. Kıskansanız bile fazla belli etmeyin.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı


4. Sürekli Diyet Hakkında Konuşmak

Fit olmak elbette güzel. Ama diyetle ilgili konuşmalar özellikle ilk buluşmalarda itici olabilir. Kendinizi beğenmediğiniz ve sürekli bir arayış içinde olduğunuzu düşünebilirler. Erkek sevdiği kadınla yemek yemekten hoşlanır. Onu yemem bunu yemem derseniz oldukça sevimsiz görünebilirsiniz. O nedenle diyet konusunda fazla konuşmamanızı ve diyet yapsanız bile onu iyice kendinize aşık edene kadar belli etmemenizi tavsiye ediyoruz.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı


5. Şikayet Etmek

Şikayet etmek hoşlandığınız erkeğin sizden anında uzaklaşmasına neden olacak davranışların başında gelir. Herkesin hayatta memnun olmadığı şeyler mutlaka vardır. Ama bunu sürekli dillendirmek ve özellikle de erkeklerin yanında yapmak akıllıca bir davranış olmaz.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı


6. Küfür Etmek ve Kaba Konuşmak

Kadınlar erkekler için zarafetin ve kibarlığın temsilcileridir. Her erkek argo konuşan ve kaba saba bir kadından hoşlanmaz. Bu konuda erkeklerin tabularını yıkmaya çalışmayın.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı


7. Alışveriş Yapmak

Her kadın alışverişi sever ve saatlerce vaktini alış veriş yaparak geçirebilir. Ama bu durum erkekler için bir işkencedir. Saatlerce alışverişte vakit geçirerek hoşlandığınız erkeği bıktırmamak ilişkinizin geleceği açısından önemli olacaktır.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı


8. Çok Soru Sormak

Sevdiğiniz erkeğin hiçbir şeyini merak etmeyin demiyoruz elbette. Ama çok soru sorarak da onu bunaltmayın. Erkekler meraklı kadınlardan pek hoşlanmazlar.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı


9. Aşırı Sahiplenmek

Erkekler sahiplenilmekten hoşlanırlar ama sahiplenme işini abarttığınızda bu durum sizi karşı tarafa psikopat gibi gösterebilir. Her şeyi dozunda bırakın. Yoksa erkekler bu tür kadınlardan arkalarına bile bakmadan kaçacaklardır.

erkeklerin hoşlanmadığı kadın davranışı

Önerilen İçerik: Güzel Kızların Erkekler Tarafından Bilinmeyen Özellikleri

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum