2024 Yılının Trend Erkek Saç Kesim Modelleri

Erkek saç kesimleri arasında son yıllarda oldukça trend olan en modelleri bir araya getirdik. İşte 2024 yılının popüler saç kesim modelleri.
2024 Yılının Trend Erkek Saç Kesim Modelleri

Son Yılların En Popüler Erkek Saç Kesim Modelleri

Saç modasını yakından takip eden erkek okurlarımız için hazırladığımız bu yazımızda saç kesim modelleri trendlerini sunarak, yeni sezona daha farklı bir imajla ve beklentilerinizi karşılayacak modellerle giriş yapmanızı sağlayacağız. Öyleyse vakit kaybetmeden yeni sezonun trend erkek saç kesim modellerini derlediğimiz içeriğimize geçelim.

Tutarsız Kısalık Saç Kesimi

erkek saç kesim modelleri

Önceki sezonda saç tasarımcılarının daha çok tercih ettikleri militer kesim, yeni sezonda yerini saç boylarının biraz daha uzun olmasına bırakmış durumda. Tutarsız kısalık olarak da adlandırılan bu model, 2024 yılının en popüler erkek saç kesim modelleri arasında yer alıyor. Kafa şekli ve saç yapısına dikkat edilerek kesim yapıldığında son derece çekici bir hal alan tutarsız kısalık, yeni sezonda fazlasıyla karşımıza çıkmasını beklediğimiz erkek saç modelleri arasında yer alıyor.

Kat Kâkül Saç Kesimi

erkek saç kesim modelleri

Son dönemlerin en popüler erkek saç kesim modelleri arasına girmeyi başaran kat kâkül saç kesimi, yeni sezonda da yine karşımıza çıkmasını beklediğimiz modellerden biridir. Bu modeli uygulamak oldukça kolaydır. Saçlarınızın üst ve sol kısmını daha uzun bırakarak kesilmesini istediğinizde bu modeli elde etmiş olursunuz. Bu model, saçları ile çok zaman harcamak istemeyenler için de ideal bir seçenektir.

Drugstore Cowboy Saç Kesimi

erkek saç kesim modelleri

Biraz daha uzun saç gerektiren Drugstore Cowboy saç kesimi, aslında modanın rafa kaldırdığı modellerden biridir. 1989 yılında Matt Dillon’un filminde karşılaştığımız bu model, bir süreliğine kendinden söz ettirse de yeni sezonda yeniden moda haline geldi. Bu saç stili yeni sezonda karşımıza fazlasıyla çıkacak bir saç kesim modelidir. Saçlarınızın en az 15 cm uzunlukta olmasını gerektiren bu model, saçlarınıza çok farklı bir hava katacak.

Doğal Kıvırcık Saç Kesimi

erkek saç kesim modelleri

Saçlarında doğallıktan yana tercih yapmak isteyen ve kıvırcık saçlı erkeklere önerilebilecek en güzel kesim modellerinden biri doğal kıvırcık saç kesimidir. Bu modeli uygulamak için yapmanız gereken çok fazla şey yok aslında. Sadece saçlarınızı doğal kuruluğuna bırakmanız yeterli olacaktır.

Yeni sezonu daha şık ve çekici karşılamak isteyenlere sunduğumuz saç kesim modelleri arasından birini seçerek, 2024 yılını daha klas bir şekilde geçirebilirsiniz. Dilerseniz "Son Yıllarda Trend Olan Erkek Saç Modelleri" adlı içeriğimize tıklayarak daha farklı saç modellerine göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.