Erkan Kaş Kimdir

Erkan Kaş, 10 Eylül 1991’de Tokat’ın Niksar ilçesinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve milli takım seviyesinde sol açık pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Erkan Kaş Kimdir

Erkan Kaş Biyografisi

Erkan Kaş’ın Kulüp Kariyeri

Erkan Kaş, futbola 15 yaşında Esenlerspor'da 2006'da başladı. Katıldığı Türkiye ve İstanbul Şampiyonaları'nda kendini gösteren genç futbolcu 2 senenin sonunda Beşiktaş’ın alt yapısına geçiş yaptı. Beşiktaş’ın genç takımlarında 2 sene mücadele verdikten sonra teknik heyet tarafından as takıma yükseltilerek yeni bir sözleşme imzaladı ve bu sayede profesyonel kariyerine başlangıç yaptı. Beşiktaş’a yükseldikten sonra as takımda tam olarak forma giyemeyeceği için 2010 yılında Çaykur Rizespor’a kiralık gönderildi. 2 sezon kiralık kaldığı takımda 54 maça çıkıp 2gol atan Erkan, 2013 yılında ise Kardemir Karabükspor’a gönderildi.

erkan kaş kardemir karabükspor

Bir sezon da Karabükspor’da futbol oynadı ve 2014-2015 sezonunda Kardemir Karabükspor tarafından bonservisi ile beraber transfer oldu. Sezon içerisinde 22 kez maçlarda sahne alan Erkan 2 kez de gol atma başarısı gösterdi. 2014'te Rosenborg BK ile oynanan UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçında 90 dakika forma giyip, ilk Avrupa maçını oynadı. 2015 yılında ise Sivasspor ile anlaştı ve bonservissiz şekilde transfer oldu.

Erkan Kaş’ın Milli Takım Kariyeri

Erkan Kaş, Türkiye Milli Forması'nı kariyerinde ilk kez 2009'da Portekiz ile oynanan U-19 maçında ilk 11'de forma giydi. U-19 Avrupa Futbol Şampiyonası eleme gruplarında 6 maçın 5’inde forma giydi. 2012 yılında ise Türkiye A2 takımına davet edildi. Kariyeri boyunca 7 maça çıkıp 1 gol attı.

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.