Erhan Çelik Kimdir

HaberTürk TV eski Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik, 1977 yılında Ankara’nın Polatlı ilçesinde dünyaya geldi.
Erhan Çelik Kimdir

Erhan Çelik Biyografisi

Erhan Çelik’in Hayatı ve Kariyeri

Erhan Çelik, İlkokulu Polatlı’da okudu. Ortaokulu ve liseyi de Polatlı’da bitirdikten sonra üniversite eğitimini tamamlamak için İstanbul’a gitti ve İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde mezun oldu.

Kendi alanının yanı sıra genç yaşında televizyonculuğa merak salan Çelik, okulundan mezun olduktan sonra Ankara Polatlı’ya geri döndü ve yerel bir televizyonda sunuculuk yapmaya başladı.

erhan çelik kanal 7

Bu sayede televizyon hayatına giriş yaptı ve sonrasın da 1996 yılında TGRT Ankara Haber Bürosu'nda polis adliye ve gece muhabiri olarak görev yaptı. Kısa sürede kendisini geliştiren Çelik, dikkatleri üzerine çekerek Show Ana Haber’de Reha Muhtar’ın ekibine girdi. Burada çalışırken Ankara Kocatepe’de Aczimendi’lerin yaptığı eylemi çekti. Bütün suç yazılı ekibinin hatası olurken, haberi kendisi sunduğu için Reha Muhtar tarafından kanaldan kovuldu. 

İşsiz kalan Çelik, askerliğini yapmak için teslim oldu. Askerliğini bitirdikten sonra Kanal 7'de televizyonculuğa devam etti. İlk başlarda program sunuculuğu yaparken, Ana Haber sunucusu Ahmet Hakan’ın görevi bırakmasından sonra Kanal 7 Ana Haber’ini sunmaya başladı.

7 yıl boyunca Kanal 7’de çalıştı ve 12 Nisan 2013 tarihinde HaberTürk‘de çalışmaya başladı. Bununla birlikte Show Ana Haber sunuculuğu da yaptı. 5 Ocak 2015’de her iki görevinden de istifa etti. 27 Temmuz'dan itibaren Trt 1 ekranlarında haber sunmaktadır.

erhan çelik gülben ergen

2010 yılında evlenen Erhan Çelik ve Gülben Ergen çifti 2016 yılında boşandı. Boşanan çiftin Kayra Erhan Çelik adında bir çocukları vardır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.