Eren Vurdem Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Arka Sokaklar isimli dizi ile geçen Eren Vurdem, 7 Ekim 1988’de Konya’da dünyaya geldi.
Eren Vurdem Kimdir

Eren Vurdem Biyografisi

Lise eğitiminden sonra Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nda tiyatro üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan sonra Arka Sokaklar isimli dizi de Orhan karakterini canlandırarak kamera karşısın geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer aldı. 


Eren Vurdem 2009’da, Hesaplaşma isimli dizide Sadri karakterini canlandırdı. Dizi, emniyet teşkilatında yer alan bir ekibin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Murat Han, Seda Akman, Gökçe Yanardağ, Hüseyin Avni Danyal, Mehmet Esen ve Kenan Bal yer aldı. Daha sonra ise No Ofsayt isimli filmde yer aldı. Film, futboldan ofsaytı çıkarmak için uluslararası alanda mücadele veren Ali isimli bir adamın yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Yıldırım Memişoğlu, Deniz Olgaç, Oktay Gürsoy, İsrafil Köse gibi oyuncular yer aldı. 

eren-vurdem1.png

2012’de ise Şubat isimli dizide Muyo karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce kağıt toplayıcısı Aziz tarafından bulunan Şubat isimli bir adamın yolunun Yağmur isimli genç bir kızla kesişmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Nadir Sarıbacak, Ezgi Çelik, Öner Ateş, Ece Dizdar ve Musa Uzunlar yer aldı. Ardından Son Mektup isimli filmde rol aldı. Film, Birinci Dünya Savaşı döneminde Türkiye’de yaşanılanları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Hüseyin Avni Danyal, Bülent Şakrak, Ozan Gözel ve Nuri Gökaşan yer aldı. 

inadina-ask2.jpg

2015’te ise İnadına Aşk isimli dizide Çınar karakterini canlandırdı. Dizi, yeni başladığı iş yerinde patronuna aşık olan Defne isimli bir kadının ve abisinin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Can Yaman, Açelya Topaloğlu, Eren Vurdem, Cem Belevi ve Cevahir Turan yer aldı. Oyunculuğunun yanında seslendirme de yapan Eren Vurdem, Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda ve Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk isimli animasyonları seslendirdi. 

Eren Vurdem, Özel Kuvvetler’de görevli bir üsteğmenin nişanlısının teröristler tarafında öldürülmesiyle, intikam yemini etmesinin ardında yaşananları ekrana taşıyacak “Söz” adlı televizyon dizisi kadrosunda yer alıyor.


Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Söz- 2017
  • İnadına Aşk-2015
  • Son Mektup-2015
  • Şubat-2012
  • Jin-2012
  • Şefkat Tepe -2010
  • No Ofsayt-2009
  • Hesaplaşma-2009
  • Arka Sokaklar-2011

 

Seslendirmeleri:

  • Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda-2014
  • Bay Peabody ve Meraklı Sherman: Zamanda Yolculuk-2014

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.