Erdem Şen Kimdir

Erdem Şen, 5 Ocak 1989’da Belçika’nın Brüksel kentinde dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında orta saha pozisyonunda görev alan Türk futbolcudur.
Erdem Şen Kimdir

Erdem Şen Biyografisi

Erdem Şen’in Kulüp Kariyeri

Erdem Şen, futbol kariyerine ilk olarak Belçika’nın yerel takımlarından birinde başladı ve kısa süre burada oynadıktan sonra 2006 yılında Kreuzlingen takımının alt yapısına geçiş yaptı. 2 sezona yakın bir süre burada oynadıktan sonra 2008 yılında dönemin teknik direktörü tarafından As takıma davet edildi. İki yıl burada forma giydikten sonra 2010-11 sezonu başında Belçika'nın 3. Lig ekiplerinden Charleroi-Marchienne'ye transfer oldu.

Yarım sezon yer aldığı takımda forma şansı elde edemedi ve ikinci devre de Türkiye’ye yolunu çevirerek Çaykur Rizespor’a transfer oldu. Çaykur Rizespor’da da forma şansı elde edemeyen Erdem Şen, 2011-2012 sezonu içerisinde bu sefer farklı bir Karadeniz ekibi olan Giresunspor’a transfer oldu. Giresun’da 7 maçta forma giydikten sonra bir dönem Belçika’ya döndü.

2012-2013 sezonunda Türkiye’ye bir kez daha dönüş yaptı ve Türkiye PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor’a transfer oldu. Samsunspor ile ilk sezonunda 26 lig ve 1 kupa karşılaşmasında mücadele verdi. 2013-2014 sezonunda da Samsunspor forması altında kariyerini devam ettirdi ve 39 maça çıkıp 4 kez fileleri havalandırdı. Son iki sezondur gösterdiği başarılı performans sonunda dikkatleri üzerine çekti. 

erdem şen gaziantepspor

2014-2015 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden Gaziantepsor, Erdem Şen ile ilgilenmeye başladı. Yapılan görüşmeler sonucunda her iki tarafta anlaşmaya vardı ve sözleşme imzalandı. 2014-2015 sezonunda kariyerinde ilk kez Gaziantepspor ile Süper Lig’de mücadele etti ve takımda değişilmez futbolculardan birisi oldu. Sezon içerisinde 29 maça çıkıp 4 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi. Erdem Şen, 2015-2016 sezonu itibariyle kariyerine Gaziantepspor forması altında devam etti.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.