Erdem Özgenç Kimdir

Erdem Özgenç, 22 Ağustos 1984’de Sakarya’da dünyaya gelen, kariyeri boyunca yer aldığı kulüp takımlarında ve sağ bek pozisyonunda görev alan futbolcudur.
Erdem Özgenç Kimdir

Erdem Özgenç Biyografisi

Erdem Özgenç’in Kulüp Kariyeri

Erdem Özgenç, futbola Yoncaspor altyapısında başladı ve 1999 yılına kadar burada forma giydi. Ardından gelen yıllarda sırasıyla İdealtepe Spor Kulübü, İstanbulspor ve Fenerbahçe’nin alt yapılarında yer aldı. Bir sezon Fenerbahçe genç takımında forma giydikten sonra 2004 yılında Maltepespor’a transfer oldu ve bu sayede profesyonel kariyerine başladı. Bir sezon Maltepespor’da mücadele eden Erdem, 26 maça çıktı. 2005 yılında bu sefer Ankara ekiplerinden Etimesgut Şekerspor’a transfer oldu ve burada da bir sezon forma giydikten sonra 2007 yılında tekrardan Maltepespor’a geçiş yaptı. Aynı yılın devre arasında Kartalspor ile anlaşan Erdem, 2008 – 2011 yılları arasında Boluspor’da futbol oynadı. 3 sezon boyunca Boluspor’da 88 maça çıktı ve 11 kez fileleri havalandırdı.

erdem özgenç kardemir karabükspor

2011 yılında ise Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile anlaştı. Takıma katıldığı ilk andan itibaren kendine sürekli ilk 11’de yer buldu ve 2014-2015 sezonu sonuna kadar 110 maçta forma giyip 5 kez gol atma sevinci yaşadı. Kariyerinde ilk kez Avrupa Ligi karşılaşmasına Karabükspor’da çıktı. 2015-2016 sezonu transfer döneminde ise Bursaspor ile anlaştı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.