Erdal Arıkan Kimdir? Hakkında Bilgi

1960 Yılında Ankara da dünyaya gelen Erdal Arıkan Türkiye'nin başarılı Türk siyasetçileri arasında da yer almaktadır. Erdal Arıkan hayatı hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
Erdal Arıkan Kimdir? Hakkında Bilgi

Erdal Arıkan Biyografisi

1958 yılında Ankara'da dünyaya gelen Erdal Arıkan, Türk siyasetinin bilinen isimlerinden bir tanesidir. Kaliforniya Teknoloji Enstitüsü, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü gibi oldukça prestijli okullardan mezun olan Arıkan, ileri düzeyde İngilizce bilmektedir. Aslen Bingöllü olan ve asıl mesleği beden eğitimi öğretmenliği olan Arıkan evli ve 2 çocuk babası olarak şuanda Bingöl Belediye Başkanlığı Adayı olarak gündemi meşgul etmektedir.

Erdal Arıkan Biyografisi


Erdal Arıkan İl Spor Müdürlüğü Dönemi

Asıl mesleğinin beden eğitimi öğretmenliği olması ile beraber 2010 senesinde Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü görevini ifa etmekte olan Şefik Kara'nın, Kilis Spor İl Müdürlüğü'ne atamasının gerçekleştirilmesi üzerinde Bingöl İl Spor Müdürlüğü görevine Erdal Arıkan getirilmiştir. O dönemden beri görevini yerine getirmekte olan Arıkan için Ak Parti teşkilatı tarafından yeni yerel seçimlerde 2019 yılı için belediye başkan adaylığı açıklanmıştır.

Erdal Arıkan İl Spor Müdürlüğü Dönemi


Erdal Arıkan Projeleri

İl Spor Müdürlüğü görevini yapmakta iken spor alanında pek çok projeyi de hayata geçiren Erdal Arıkan, İçişleri Bakanlığı'ndan almış olduğu destek ile beraber Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Ay Spor Kulübü tarafından hazırlanmış olan Sokaktan Spora ve Sağlıklı Yarınlara Projesi dahilinde düzenlenen bisiklet yarışı başlamadan önce basının karşısına geçerek bu tür etkinliklerin önemi konusunda kısa bir konuşma yapmıştır.

Erdal Arıkan Projeleri


Erdal Arıkan Siyasi Yaşamı

Siyasi yaşamına Ak Parti teşkilatı bünyesinde başlayan ve uzun dönemler boyunca İl Milli Eğitim Müdürlüğü içerisinde görev aldıktan sonra İl Spor Müdürlüğü'ne ataması gerçekleştirilen Erdal Arıkan, Bingöl halkının yakından tanıdığı isimler arasında yer almaktadır. 2019 yerel seçimleri için Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan belediye başkan adayları içerisinde yer alan Arıkan, Bingöl Belediye Başkan Adayı olarak yerel seçimlere hazırlanmakta ve bu süreci halk ile iç içe geçirmektedir.

Erdal Arıkan Siyasi Yaşamı

Önerilen İçerik;

Ak Parti MKYK Üyeleri

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum