Gta 5 Ücretsiz Oldu! Epic Games ile Gta 5 Nasıl İndirilir?

GTA 5 Epic Games Store'da ücretsiz oldu. 1 hafta boyunca ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz Gta 5 oyununa ömür boyu sahip olacaksanız.
Gta 5 Ücretsiz Oldu! Epic Games ile Gta 5 Nasıl İndirilir?

Gta 5 Ücretsiz İndirme

Grand Theft Auto serisinin en popüler oyunu Gta 5 2013 yılında piyasaya sürülmesine rağmen günümüzde milyonlarca insan tarafından oynanmaktadır. Epic Games platformunda ücretsiz bir şekilde indirilmeye sunulan Gta 5 Rockstar Games'e çıktığı ilk 3 gün içerisinde 1 milyar dolar kazandırmıştı. Oyunun ücretsiz olmasının üzerine oyuncular Gta 5'in Epic Games üzerinden nasıl indirileceğini merak etmeye başladı. Bu yazımızda Gta 5'i nasıl ücretsiz bir şekilde indirebileceğinizi detaylı bir şekilde anlattık.

Ayrıca Gta 5 Sistem Gereksinimleri adlı yazımıza tıklayarak bilgisayarınızın Gta 5 kaldırıp kaldırmayacağını test edebilirsiniz.

gta-5-ucretsiz-indirme.jpeg


Epic Games Üzerinden Ücretsiz Gta 5 Nasıl İndirilir?

Steam platformunun en büyük rakibi olma yolunda ilerleyen Epic Games yıllardır oynanan popüler oyun Gta 5'i ücretsiz yaparak oyuncuların gönlünü kazanmayı başardı. Bizde sizlere Epic Games üzerinden Gta 5'i nasıl indireceğinizi gösterdik. İşte Gta 5'i indirmeniz için gereken o adımlar;

  • İlk olarak Epic Games'in sayfasına girerek Gta 5 indir kısmına gidin.
  • Daha sonra sağ alt köşedeki indir veya yükle butonuna tıklayın.
  • Epic Games hesabınız varsa giriş yapın yoksa Kayıt Ol diyerek üye olun.
  • Gelen pencereden sipariş ver butonuna tıkladıktan sonra Epic Games Launcher'ı açın.
  • Epic Games Launcher yükle değilse yüklemeniz gerekmektedir.
  • Son olarak kütüphane bölümüne gidin ve Gta 5'i ücretsiz bir şekilde indirmeye başlayın.

gta-5-ucretsiz-indirme.jpg

Önemli Not: Siteye yapılan yoğun ilgiden dolayı Epic Games sunucuları kesintiye uğramıştır. Sayfayı düzenli olarak ziyaret edebilir, indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum