Enver Erdem Kimdir? & Hakkında Bilgi

1963 yılında Elazığ da doğmuştur. Babasının ismi Ahmet Lütfi, annesinin ismi Arife'dir. Bu içeriğimizde Enver Erdem hakkında bilmek isteyeceklerinizi derledik.
Enver Erdem Kimdir? & Hakkında Bilgi

Enver Erdem Biyografisi

Enver Erdem, 1963 yılında Elazığ'da doğmuştur. Üniversiteyi İstanbul Üniversitesi'nde okumuş olup Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümü mezunudur. Ayrıca, Polis Akademisi Özel Eğitim sınıfını tamamladı. Emniyet Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliğinde bir yıl görev yapmıştır. Bu görevinden sonra Polis Akademisinde araştırma görevlisi olarak çalışmıştır. Kaymakamlık sınavını kazanarak 1989 yılında polis akademisindeki görevinden ayrılmıştır. 1990 ve 1991 yılları arasında yabancı dil öğrenmek ve İngiliz yönetim sistemini inceleme yapmak için İngiltere’de yaşamıştır.

enver-erdem-biyografisi.jpg


Kaymakam Olarak Görev Aldığı Şehirler

Gümüşhane Torul, Erzincan Refahiye, Karabük Eskipazar, Van Çatak, Sakarya Karasu ilçelerinde kaymakamlık yapmıştır. Ayrıca Mardin ve Malatya illerinde ise Vali Yardımcılığı görevlinde bulunmuştur. 2005 yılından 2008 yılına kadar Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini üstlenmiştir. 2008 yılında ise Malatya Vali Yardımcılığına, Malatya'dan sonra ise Sinop Vali Yardımcılığına atanmıştır.

kaymakam-olarak-gorev-aldigi-sehirler.jpg


Enver Erdem'in Özel Hayatı

Enver Erdem, evli ve üç çocuk babasıdır. Ayrıca iyi derecede İngilizce bilmektedir.


Enver Erdem'in Milletvekili Dönemi

Enver Erdem'in, Elazığ Milletvekili olarak 2011 yılından itibaren çıkan birçok kanun tekliflerinde imzası bulunmaktadır. İlk imzası 20/12/2011 yılında Çayyolu adıyla bir ilçe kurulması hakkında çıkan kanun teklifine attığı imzadır. Milletvekili olarak birçok meclis araştırması önergelerinde de imzası bulunmaktadır. Bunlardan ilki 13/12/2011 yılında Elazığ'daki su ürünleri üreticiliğinin geliştirilmesi adına alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacı ile bir meclis araştırması açılmasına ilişkin önergesidir. Enver Erdem'in ilk imzasının bulunduğu meclis genel görüşme önergesi 02/11/2012 tarihinde, 6292 sayılı Kanunun uygulanması nedeniyle sorunlar konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesidir. Kendisi dışında Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile 20 milletvekilinin de imzası vardır. Genel görüşme önergelerinden biri de 31/01/2013 tarihinde esnaf ve sanatkarların talepleri konusunda bir genel görüşme açılmasına ilişkin önergesidir.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.