Ensar Erdoğdu Kimdir? & Hakkında Bilgi

20 Nisan 1964 Yılında Kars da dünyaya gelen Ensar Erdoğdu, Türk Siyasetçi olarak tanınmaktadır. Uzun yıllar Avukatlık yapan Ensar Erdoğdu hakkında ayrıntılı bilgiyi bu içeriğimizde bulabilirsiniz.
Ensar Erdoğdu Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ensar Erdoğdu Biyografisi

20 Nisan 1964 yılında Kars'ta dünyaya gelen Ensar Erdoğdu, ilkokul ile ortaokul öğrenimini burada tamamladıktan sonra 1986 senesinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne girmiştir. 1991 senesinde bu fakülteden mezun olan Erdoğdu, Ankara adliyesinde 1993 senesinde gelindiğinde avukatlık stajını tamamlayarak meslek hayatına adım atmıştır. Kars'ta serbest avukat olarak uzun yıllar boyunca çalışmıştır.

Ensar Erdoğdu


Ensar Erdoğdu İş Hayatı

2010 ve 2014 yılları arasında Kars İl Başkanlığı görevini AK Parti teşkilatı içerisinde ifa eden Ensar Erdoğdu, aynı zamanda bölgede serbest avukat olarak da çalışmıştır. İş hayatı boyunca avukatlık yapmış olan Erdoğdu, bir dönem il başkanlığı görevini yaptıktan sonra 2015 yılında milletvekili adayı olsa da Kars'tan milletvekili çıkmaması durumundan ötürü meclise girememiştir. Kafkas Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nde halen yüksek lisans yapmaktadır.

Ensar Erdoğdu İş Hayatı


Ensar Erdoğdu Siyasi Hayatı

Ticari yönünün yanı sıra siyasi yaşamına da ağırlık veren Ensar Erdoğdu, Ak Parti teşkilatı içerisindeki isimlerden bir tanesidir. Kars bölgesinde aktif bir şekilde parti işlerini yürüten ve 24 Haziran genel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın kampanyalarını yürüten Erdoğdu, evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce dilini iyi seviyede bilmekle beraber dış ilişkilerde de aktif bir şekilde rol almıştır.

Ensar Erdoğdu Siyasi Hayatı


Ensar Erdoğdu Belediye Başkan Adaylığı

Cumhurbaşkanı tarafından Ak Parti teşkilatının 2019 yerel seçimlerinde çıkaracağı belediye başkan isimlerinin açıklanma süreci devam etmekte. Yeni bir açıklama ile beraber Kars Belediye Başkan Adaylığı için gösterilen isimlerden bir tanesi de Ensar Erdoğdu oldu. Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan basın açıklaması ile beraber belediye başkan adaylığına kabul edilen Erdoğdu, 2019 seçimleri için gerekli olan kampanya ve seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayacak. Yerel seçimlerde ise başkanlık durumu belli olacak.

Ensar Erdoğdu Belediye Başkan Adaylığı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.