İnternetten Çeyrek Altın Tavsiyeleri ve Fiyatları

Türkiye'nin en çok tercih edilen kuyum mağazaları üzerinden tek tıkla çeyrek altın kapınızda. İnternetten çeyrek altın fiyatları ve müşteri yorumları...
İnternetten Çeyrek Altın Tavsiyeleri ve Fiyatları

Ucuz Fiyatlı Çeyrek Altın Tavsiyeleri | 2024

Altın: parlak, metalik ve kolayca saklanabilen iyi bir yatırım aracıdır. Yıllar dahi geçse çürüme veya paslanma yapmaz. Doğru bir yatırımda uzun vadede çok yüksek kazançlar elde etmenize olanak sağlar. Özellikle ülkemizde doğumlarda, günlerde, nişanlarda, düğünlerde ve diğer özel günlerde büyük rağbet gören çeyrek altın, hem yatırım hem de hediye amacıyla en çok tercih edilen kıymetli madenler arasında yer alıyor. 

Eski çağlardan bu yana zenginlik göstergesi olarak kabul edilen altın, dünyada yaşanan son gelişmelerle tarihin rekor seviyelerini izlemeye devam ediyor. Yatırım veya hediye amacıyla en çok tercih edilen çeyrek altın, ons altında yaşanan yükselişlerin etkisiyle vatandaşlarda "En ucuz fiyata çeyrek altın nereden alabilirim?" sorunu beraberinde getiriyor. Bu yazımızda güvenilir ve hesaplı fiyata internet üzerinden çeyrek altın nasıl alacağınızı anlattık. İşte internetten ucuz fiyata çeyrek altın fiyatları, önerileri ve yorumları...


İnternetten Ucuz Fiyata Çeyrek Altın Almak (2024)

2-562.jpg

İnternetten güvenilir ve ucuz fiyata altın almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Türkiye'nin en popüler e-ticaret platformu Trendyol.com, piyasada satın alabileceğiniz en ucuz çeyrek altın seçenekleriyle her gün yeni alıcıların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Bünyesinde Tuğrul Kuyumculuk, Maygold, Ahlatcı ve Harem Altın firmalarını barındıran site, 22 ayar eski tarihli ve yeni tarihli çeyrek altın modellerini en hesaplı fiyata satın alma imkanı sunuyor. 


1. Tuğrul Kuyumculuk

tugrul-kuyumculuk.jpg

İnternet üzerinden güvenilir ve hesaplı fiyata çeyrek altın satın alabileceğiniz Tuğrul Kuyumculuk, 1989 yılından bu yana Kapadokya bölgesi başta olmak üzere Niğde ve çevresindeki 5 şubesiyle faaliyetlerini sürdürmektedir. İç ve dış pazarda altın takı çeşitleri satışı gerçekleştiren firma, müşteri memnuniyetini ön planda tutan güvenilir altın mağazaları arasında yer alıyor.

Tuğrul Kuyumculuk Müşteri Yorumları

  • Piyasaya göre iyi fiyat diğer internetten satışlara göre güvenilir firma. (Merve Y.)
  • İnternetten gözüm kapalı çeyrek altın aldığım tek mağaza. (Zafer K.)
  • Altın denince akla sadece Tuğrul kuyumculuk geliyor, her zaman en uygun fiyat. (Abdullah A.)
  • Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Vaktim olmadığı için buradan aldım başta da tereddüt ettim ama gerek yokmuş. Hem ürünü çok güzel paketlemişler. Güvenle alabilirsiniz arkadaşlar. (Ahmet U.)

2. Maygold

maygold-.jpg

İnternetten ucuz fiyata çeyrek altın satın alabileceğiniz bir diğer firma olan Maygold, 1988 yılından bu yana kuyumculuk ve döviz sektöründe hizmet vermektedir. Trendyol'un en popüler kuyumcuları arasında yer alan Maygold, Türkiye'nin önde gelen pazar yerlerindeki mağazalarıyla her türlü kuyum ürünlerini güvenle satışa sunmaktadır. 

Mygold Müşteri Yorumları

  • Şu günlerde kuyumcuya gitmektense buradan almayı tercih ediyorum. Teşekkürler Trendyol. (Polen I.)
  • İnternet üzerinden çeyrek altın araştırması yaptım. En uygun bu sitede kaliteli ve uygun fiyat. (Leman S.)
  • Ayın 5 inde sipariş vermiştim. Araya hafta sonu girmesine rağmen bugün hemen elimdeydi. İşini titizlikle yapan MayGold'a ve Trendyol'a çok teşekkür ediyorum... (Umut A.)

3. Harem Altın

harem-altin.jpg

Faaliyetlerine 1980 yılında Kapalıçarşı'da başlayan Harem Altın, Türkiye genelindeki 6 şubesi, yaygın bayi ağı ve e-ticaret hizmetleriyle internetten çeyrek altın alanların en büyük tercihleri arasında yer alıyor. Türkiye'nin altın ve döviz uzmanı olarak da anılan firma, 2012 yılında Borsa İstanbul'a üye olmasıyla ithalat ve ihracatta öncü firmalar arasına girmeyi başarmıştır.

Harem Altın Müşteri Yorumları

  • Herzamanki gibi hızlı gönderim için teşekkürler trentyol. Ayrıca çerek altın siparişlerimi harika bir şekilde paketleyen Harem Altın firmasınada teşekkür ederim. (Sena F.)
  • Ucuz ve hesaplı bir alışveriş oldu benim için. Yatırımlık çeyrek altın almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiyte ederim. (Osman I.)
  • En eski 2004 tarihli 1 adet vardi. digerlerinin tarihi daha yeniydi. güvenli olması için sarıp sarmalanmış zor ulaştım :) Teşekkürler, güvenilir ve ekonomik bir alışveriş oldu. (Zehre D.)

4. Ahlatcı Kuyumculuk

ahlatci-kuyumculuk.jpg

İnternetten çeyrek altın almak isteyenlerin en sık tercih ettiği mağazalar arasında yer alan Ahlatcı Kuyumculuk, Türkiye'nin 4 altın rafinerisinden birine sahiptir. 1998 yılında Borsa İstanbul Kıymetli Madenler Piyasası üyesi olarak faaliyet gösteren Ahlatcı, hem yurt içinde hem de yurt dışında altın satışı yapmaktadır. 

Ahlatcı Kuyumculuk Müşteri Yorumları

  • İçiniz rahat olsun, rahatlıkla alabilirsiniz. Bende ilk etapta internetten altın alınır mı ya diyordum. Neyse ki Trendyol bünyesine hizmet veren Ahlatcı Kuyumculuk kafamda ki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırdı. (Mustafa E.)
  • Güvenilir satıcı tavsiye ediyorum. Fiyatta en uygun satıcı olmasını diyebilirim. Diğer satıcılardan daima az bir miktar uygun fiyata çeyrek altın satıyorlar. (Kemal A.)
  • Toptan çeyrek altın almak istiyorsanız Ahlatcı Kuyumculuğun 10'lu çeyrek altın paketinden satın alabilirsiniz. Fiyat ufakta olsa toplu alımlarda baya oynuyor. (Hamdi A.)

Çeyrek Altın Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Yatırım denildiğinde ilk akla gelen çeyrek altın, özellikle zor zamanlarda yastık altından çıkarılan en değerli birikim aracı olarak bilinmektedir. Aynı zamanda yuva kuracak olan kişilerin masraflarını karşılaması için nişan ve düğün etkinliklerinde sıklıkla takılan çeyrek altın, tüm bu özellikleri sayesinde hem değerli bir hediye hem de kazançlı bir yatırım aracı olarak ön plana çıkmaktadır. Tam ve yarım altına nazaran daha çok ilgi gören çeyrek altın, ziynet olarak 1,754 gram, sikke olarak 1,804 gram ağırlığa sahiptir. Son zamanlarda gösterdiği yukarı yönlü artışıyla altın almak isteyenleri ikilemde bırakan bu yatırım aracı, yeni yatırımcıları ve ihtiyaç sahiplerini hesaplı fiyata çeyrek altın arayışına itmektedir. Çeyrek altın satın almak isteyenlerin en sık merak ettiği soruları ve yanıtlarını sizler için sıraladık.

İyi fiyata altın nasıl alınır?

Yatırımcı olarak birincil endişeniz iyi bir fiyat bulmak olmamalıdır, çünkü insanları ilk etapta ona yatırım yapmaya iten şey altın fiyatı değildir. Zayıf bir dolar ve öngörülemeyen bir piyasa gibi altının değerini  artıran piyasa koşulları,  alıp almayacağına karar verirken en önemli göstergeler olmalıdır.


Ucuz fiyata altın nereden alınır?

Altın satın almak isteyen çoğu birey, genellikle kuyumcuları, bankaları ve internet sitelerini tercih etmektedir. Özellikle yatırım yapmak isteyen bireylerin tercihi olan internet üzerinden altın satın alma işlemi, bazı soru işaretlerini de beraberinde getirmektedir. Eğer ki ucuz fiyata altın satın almak istiyorsanız, size önerdiğimiz linkte tıklayarak güvenilir bir satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 


Altın ne zaman alınır?

Her şeyden önce yatırım amacıyla altın satın almaya karar verdiyseniz, zaman konusunda endişelenmemeye ve acele etmemeye özen göstermeniz gerekmektedir. Geleneksel olarak altın fiyatları ekonomik çalkantılar, dünyayı sarsan olaylar ve döviz kurlarına bağlı olarak fiyat artışı ve düşüşü göstermektedir. En doğru zamanda altın satın almak isteyen yatırımcıların, dünyada ki ekonomik gelişimleri, çalkantıları ve krizleri yakından takip etmesi gerekmektedir.


Toptan indirimli çeyrek altın nereden alınır?

Birçok yatırımcı ve satıcı, toptan indirimli çeyrek altın nereden alınır sorununun yanıtını araştırmaktadır. İnternet üzerinden toptan indirimli çeyrek altın almak isteyen bireylerin, güvenilir e-ticaret platformları üzerinde satışa sunulan 10'lu veya 20'li çeyrek altın alımları gerçekleştirerek daha karlı bir ticaret gerçekleştirebilmektedir. 


Çeyrek altın alırken nelere dikkat etmeliyiz?

  • Güvenilirliğinden emin olduğunuz e-ticaret sitelerini tercih edin.
  • TSE belgesi olduğundan emin olun.
  • Altının ayarına, kuyumcunun veya imalatçının patent damgasına bakın.
  • Fatura istemeyi unutmayın.
  • Çeyrek altının eski mi yoksa yeni mi tarihli olduğunu sorun.

Yatırım için hangi altın alınır?

Alındığı değerden satılabilmesi ve işçilik maliyetlerinin bulunmaması sebebiyle yatırımcıların son dönemde en çok tercih ettiği altın, gram altın olarak biliniyor. 22 ve 24 ayar seçenekleriyle 1, 2.5, 5, 10 ve 20 gram ağırlıklarda satışa sunulan gram altın, 2024 yılının en karlı altın yatırımı olarak gösteriliyor. Tüm bunların yanında yatırımcılar çeyrek altınında aynı şekilde güzel bir yatırım aracı olduğunu belirtiyor. Çeyrek altının gram altına ek olarak işçilik maliyeti bulunsa da piyasada en çok rağbet gören altın çeşidi olmasından dolayı alım ve satımı son derece karlı olabiliyor. 


İnternetten altın alınır mı?

Gelişen teknoloji ile beraberinde internet üzerinden alışveriş seçenekleri her geçen gün hız kazanmaktadır. Özellikle yatırım aracı olarak kullanılan altın, çeşitli e-ticaret platformlarında hesaplı fiyata satışa sunuluyor. İnternetten altın almak isteyen bireylerin, güvenilirliğini kanıtlamış e-ticaret platformlarını tercih etmesi gerekmektedir. Güvenilirliğini kanıtlamış olan internet sitelerindeki satıcılardan tek tuşla online altın alımı gerçekleştirebilirsiniz.


Çeyrek altın kaç gram?

Çeyrek altın ziynet olarak 1,75 gram ağırlığa sahiptir. Gerek takı gerek ziynet eşyası gerekse yatırım aracı olarak kullanılan çeyrek altının sikke ağırlığı 1,804 gramdır.


Çeyrek altın kaç ayar?

Çeyrek altın 18 mm kalınlığa ve 22 ayara sahiptir. 


Çeyrek altın ne kadar 2024 anlık?

Türkiye'de yaygın olarak kullanılan 1 çeyrek altın fiyatı günlük olarak değişiklik göstermektedir. Güncel çeyrek altın ve diğer döviz kurlarını görüntülemek için buraya tıklayın.


Çeyrek altın fiyatları neler?

Altın fiyatları ülke ekonomisi başta olmak üzere küresel ekonomide meydana gelen siyasi veya politik gelişmelere bağlı olarak hızlı iniş ve çıkışlar yaşayabilmektedir. Yatırımcıların altın satın almadan önce bu durumları göz önünde bulundurarak en doğru zamanı seçmesi gerekmektedir. Doğru zamanın seçilmesi son derece zor gibi görünse de birçok ekonomi uzmanı ve politikacılar bu konudaki öngörülerini paylaşmaktadır. Her geçen gün farklılık gösteren ekonomik ve siyasi gelişmeler neticesinde farklı senaryolar ortaya çıkaran altın fiyatları, geçmişten günümüze en iyi yatırım aracı olarak kabul görülüyor. 

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum