90'lı Yılların En Trend 10 Kadın Saç Modeli

Tost saç modeli gibi bazı modeller vardır ki hiçbir zaman eskimez. Bizler de bu yazımızda 90’lı yıllarda trend olan en güzel saç modellerini listeledik.
90'lı Yılların En Trend 10 Kadın Saç Modeli

90'ların En Trend Saç Modelleri

90’lı yıllarda kullanılan saç modellerini merak edenler veya 90’ların saç modellerini günümüze uyarlayarak kullanmak isteyenlerden misiniz? O zaman bu yazı tam size göre! 90’ların alımlı ve trend olan saç modelleri günümüzde de yaygın bir şekilde kullanılmakta. İçeriğimizde farklı şekillerde kullanılabilen 90’ların saç modellerini sizlere sunuyoruz.

1. 90’ların Tost Saç Trendi

90'ların trend saç modelleri

90’larda yaşamış veya o dönemlere ilgi duyanlardan biriyseniz, tost saç modeli tam da size göre. İlgi çekici 90’lar saç modellerinden biri olan tost saç modeli, 90’lı yılları günümüze taşıyan konseptiyle gözleri üzerine çekmeye devam ediyor. 90’lardan fırlamış olan tost saç modeli, nostalji tutkunları için vazgeçilmez saç modelleri arasında yerini almakta. Anılarınızı tazeleyecek olan tost saç modelini kullanmadan önce saçlarınıza doğal bakım ürünleri ve doğal bakım kürleriyle hacim kattıktan sonra kullanmanızı tavsiye ederiz.

Nostaljiyi size yeniden yaşatacak olan tost saç modeli, 90’ların en trend saç modelleri listemizin başını hakkediyor.

2. Burgulu Topuz Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

Burgulu topuz saç modeli, 90’ların en trend kadın saç modelleri arasında olmazsa olmaz bir yer ediniyor. Saçlarınızı 2 veya 3 yerden ayırdıktan sonra rastgele topuz yaparak kullanabileceğiniz 90’ların en trend saç modeli olan burgulu topuz, size harika bir görünüm kazandıracaktır. Vintage saç modellerinden hoşlanıyorsanız 90’ların trend saç modellerinden burgulu topuz saç modelini kullanabilirsiniz. İlk önce saçlarınızı düzleştirin ve sonra istediğiniz kadar ayırın. Daha sonra her tutamı burarak topuz haline getirebilirsiniz.

Çok şık bir görünüme sahip olan burgulu topuz saç modeli, gözleri üzerinizde tutmayı başaracaktır.

3. Yarım Topuz Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

90’lı yılların en gözde trendlerinden olan yarım topuz saç modeli, günümüzde de yeniden trend saç modelleri arasında yerini almayı başardı. 90’ların vazgeçilmez saç modellerinden olan yarım topuz saç modeli, kötü saç geçmişinizi kolayca atlatabilme özelliğiyle en unutulmaz saç modellerinden biridir. 90’ları yeniden yaşamak isteyenler için önereceğimiz yarım topuz saç modeli, ünlülerin kırmızı halıdan normal hayatına kadar her alanda kullandığı vazgeçilmez trend saç modellerindendir.

Saçlarınızı kolaylıkla şekillendirebileceğiniz yarım topuz saç modelini kullanmadan önce doğal bakım yağları ve bakım ürünleriyle daha hacimli, parlak ve canlı göstermesini sağlayabilirsiniz. Saç modelini değiştirmek isteyen, nostaljik ve şık bir saç tercihi yapmak isteyen kadınlar için bu modeli öneriyoruz. 90’ların trend saç modelleri arasında yer alan yarım topuz saç modeli, size kendinizi daha iyi hissettirecek ve şık görünümüyle sizi göz kamaştırıcı bir hale getirecektir.

4. Dağınık Topuz Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

90’lı yıllarda büyük lastik saç tokaları kullanılarak yapılan dağınık topuz saç modeli, 90’ların en trend saç modelleri arasında olmazsa olmazlardan biridir. Saçlara bu görünümü kazandırmak için saçların yukarıdan toplanmasının ardından salaş bir dağınık topuz yapılması gerekir. Kullanışlı ve rahat olan dağınık topuz saç modeli, günümüzde de trend saç modelleri listelerinin başlarında yerini korumaya devam etmekte. Kadınların çoğunlukla tercih ettiği dağınık topuz saç modeline doğal bakım yağları sayesinde daha hacimli, parlak ve canlı bir görünüm kazandırılabilir.

En trend saç modelleri arasında 90’lardan bu yana ününü korumaya devam eden dağınık topuz saç modeli, kullanışlı ve doğal görünümüyle sizlere daha masum bir görüntü kazandıracaktır.

5. Yüksek At Kuyruğu Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

Ünlüler dahil herkesin en çok tercih ettiği modellerden biri de yüksek at kuyruğu saç modelidir. Kırmızı halıdan tutun günlük hayata kadar hemen hemen her kadının kullandığı yüksek atkuyruğu saç modelinin modası hâlâ en gözde saç modelleri arasında yerini almaktadır. Yüksek atkuyruğu saç modeli, altın çağını 90’lı yıllarda yaşadı. Bu dönem patladıktan sonra trendlerden neredeyse hiç düşmedi diyebiliriz. Yüksek atkuyruğu saç modelini kullanarak hem şık hem de tarz bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu model ile yüz hatlarınızı daha keskin gösterebilir ya da yüz hatlarınızı çok rahat bir şekilde ortaya çıkarabilirsiniz.

Hemen hemen her kadının 90’lı yıllarda kullandığı yüksek at kuyruğu saç modeli, 90’ların en trend saç modelleri önerilerimizden biridir. Siz de yüz hatlarınızı göstermek ve şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, yüksek atkuyruğu saç modelini kullanabilirsiniz. Dilerseniz "Son Yılların En Trend Kadın Saç Modelleri" adlı içeriğimizden de sizin için önerdiğimiz diğer saç modellerine göz atabilirsiniz.

6. Ultra Kıvırcık Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

Kıvırcıklar için uygun olan ultra kıvırcık saç modelinde saçlar olabildiğince kabartılıyor, dağınık bir görünüme büründürülüyor. Bu sayede ilgi çekici bir görünüm elde edilirken, aynı zamanda saçlar hacime kavuşuyor. Akışına bırakılmış kıvırcık saçlar katlı kesimlerle kombinlenerek gösterişli bir forma bürünüyor.

7. İkiz At Kuyruğu Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

İkiz at kuyruğu modelinde saçlar iki yana ayrılıyor, daha sonra sağ ve sol üst kısımlarda toplanıyor. Baharat kızların favorisi olan ikiz at kuyruğu saç modeli hareketli bir görünüme kavuşmanızı sağlıyor. Gençlerin daha çok tercih ettiği ikiz at kuyruğu saç modeli size muazzam bir hava katacak.

8. Bandanalı Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

Saçınıza sarıp ensenizden bağlanan veya direkt olarak kafanıza geçirebileceğiniz bandanalar 90'larda en popüler saç modellerinden birisiydi. Hem saçlarınızı sıcaklardan koruyan hem de başınıza güneş geçmesini engelleyen bandanalar kıyafetlerinizle uyum sağlamayı da başarıyor. Kişiye adeta 90'lardaymış hissi yaratıyor.

9. Dışa Fön Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

90'lı yılların olmazsa olmazı olan dışa kıvrımlı saç modeli Hailey Baldwin ve Bella Hadid gibi yeni neslin güzellik ikonlarının gözdeleri arasında yer alıyor. Bu yaz en popüler saç modellerinden olan dışa fön saç modeli, saçlara hacim kazandırırken, parlak ve canlı gözükmesine de yardımcı oluyor.

10. Kelebek Tokalı Topuz Saç Modeli

90'ların trend saç modelleri

80'ler ve 90'ların modası olan kelebek topuzlar bu yaz da popüler saç modelleri arasında yer alıyor. Tasarım olarak şık bir görünüme sahip olan kelebek tokalı topuz saç modeli kişiye naiflik katıyor. Birkaç saniye içerisinde yapabileceğiniz bu saç tarzı ensenizin hava almasına yardımcı olur, terlemenizi engeller.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.