Dünyanın En Pahalı 10 Cep Telefonu

Dünya üzerinde en pahalı telefonların hangisi olduğu hakkında bir bilginiz var mı? Eğer, cevabınız “hayır” ise bu liste siz çok şaşırtacaktır. İşte, dünya üzerinde yer alan gelmiş geçmiş en pahalı telefon modelleri ve markaları…
Dünyanın En Pahalı 10 Cep Telefonu

Cep telefonları gündelik hayatta bireylerin en sık kullandıkları teknolojik alet olarak bilinmekle beraber her geçen gün bir yeni modeli ve yeni özellikleri ile piyasaya sunulmaktadır. Dünyanın en pahalı cep telefonları şöyle sıralanabilir;

1. Falcon Supernova Pink Diamond iPhone 6

en pahalı cep telefonları

Arka kısmında oldukça büyük bir pembe pırlanta bulunan bu cihaz iPhone 6 modeli ile eşleştirilmiş durumda. Satış fiyatı olarak ise 95.5 milyon dolar değerinde...


2. iPhone 5 Black Diamond

en pahalı cep telefonları

Çinli bir iş adamı tarafından pırlanta ve altın kaplamasından oluşturularak tasarlanmış olan iPhone 5 cihazı dünyanın en pahalı cep telefonları arasında yer alır. 15.3 milyon dolar değerindedir.


3. iPhone 6 Amosu Call of Diamond

en pahalı cep telefonları

2 aylık üretim sürecinden sonra tamamen altın kaplaması ile beraber satışa çıkarılan bu cihaz arka kısmında bulunan Apple logosunun 6.000 adet pırlantadan oluşması ile dikkat çeker. Cihaz 2.7 milyon dolar değerindedir.


4. GoldVish Le Million

en pahalı cep telefonları

Görünüş açısından oldukça garip bir tasarıma sahip olsa da 120 kara pırlanta ile kaplanmış olan bu telefon ilk kez 2006 yılında ortaya çıkmıştır. 1.3 milyon dolar değerindedir.


5. Diamond Crypto Smartphone

en pahalı cep telefonları

Elektronik kuyumcusu tarafından üretilmiş olan bu cihaz her yönü ile kriptolu üretimi ile güvenilirliğe de değinmektedir. 1.3 milyon dolarlık satış fiyatı ile cihazda 50 adet büyük boyutlarda pırlanta bulunur.


6. Gresso Luxor Las Vegas Jackpot

en pahalı cep telefonları

Dünyada sadece 3 adet üretim ile sınırlı kalmış olan bu telefon modeli, arka kısmındaki ahşap kaplama alanının haricinde tamamen altın kaplamasından yapılmıştır. 1 milyon dolar değerindedir.


7. Vertu Signature Cobra

en-pen pahalı cep telefonları

Vertu markası tarafından 8 adet üretim sınırı ile yapılmış olan bu modelin üzerinde toplamda 500 adet yakut ve yılanbaşı kısmında ise büyük bir pırlanta bulunur. 310 bin dolarlık satış fiyatı üzerinden müşterisi ile buluşan bu cihazın 8'i de anında satılmıştır.


8. Black Diamond VIPN Smartphone

en pahalı cep telefonları

Görünüş açısından hiç bir çekiciliği olmamasına rağmen iki adet büyük siyah elmasın bulunması telefonun en pahalı cihazlar arasında yer almasına neden olmuştur. 300 bin dolarlık satış fiyatı üzerinden alıcısı ile buluşmuştur.


9. Savelli Smartphone

en pahalı cep telefonları

Telefonun 18 ayar altın ile kaplanmış olması ve istek doğrultusunda arka kapağının ölü yılan derisi ya da iguana derisi ile kaplanıyor olması cihazın fiyatının uçmasına neden olan etkenlerden bir tanesi. 250 bin dolarlık satış fiyatı ile cihazı satın alabilmek mümkün.


10. iPhone Princess Plus

en pahalı cep telefonları

Üzerinde 318 adet pırlanta olan bu cihazda pırlantaların 138 adedi prenses kesim olarak işlenmiş durumda. Bu nedenle cihazın adı Princess Plus koyulmuş. 170.400 dolarlık satışı üzerinden müşterisi ile buluşan bu cihaz dünyanın en pahalı telefonları arasında kendisine yer buluyor.


Önerilen İçerik: Akıllı Telefonların Vazgeçilmez 15 Uygulaması

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum