Kurumsal ve Bireysel 2024'ün En İyi 10 Toplu SMS Firması

Kurumsal ve bireysel başlıklı, müşterilerine 7/24 hizmet sunan, profesyonel çalışan kadrosuna sahip en iyi toplu SMS firmalarını bir araya getirdik.
Kurumsal ve Bireysel 2024'ün En İyi 10 Toplu SMS Firması

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte akıllı telefonların kullanım oranı arttığından dolayı kurumların müşterilerine doğrudan ulaşabilmesi de mümkün hale gelmiştir. Doğrudan pazarlama olarak adlandırılan SMS pazarlaması, aynı anda birçok kullanıcıya ileti yapmak anlamına gelmektedir. Bunun için özel olarak kurulan firmalar, kurumların SMS pazarlaması yaparken daha kolay ve aynı anda mesajlarını iletebilmelerine yardımcı olmaktadır. Kurumların hedef kitlelerini analiz ederek onlara özel kişiselleştirilmiş SMS gönderimi yapan firmalar, ekonomik olduğu gibi kurumların hedef kitleye birebir ulaşmasını sağlamaktadır.

Günümüzde oldukça yaygın olan SMS pazarlama bugün hemen hemen bütün kurumların ilk başvurduğu pazarlama yöntemlerinden biridir. Müşteriyle yakın temasta bulunmaya yardımcı olan toplu SMS, ayrıca kişiselleştirilebilir olma özellikleriyle de kurum ve müşteri bağlılığı yaratmaktadır. Birden fazla bulunan toplu sms firmaları ise BTK lisansı, güvenilirlik, referans, fiyat tarifleri, kolay kullanılabilirlik ve kişiselleştirilebilir olmaları bakımından birbirlerinden ayrılmaktadır. Bu sebeple bu yazımızda en iyi toplu SMS firmalarını inceleyerek öne çıkan özelliklerini derledik.

En İyi Toplu SMS Firmaları Listesi

SıraFirmalarneoldu Puanı
1Türk Telekom10/9.9
2Sms Vitrini10/9.8
3Mobildev10/9.7
4Vatan SMS10/9.8
5Zorlu SMS10/9.7
6Jet SMS10/9.9
7Bisms10/9.7
8Bizimsms10/9.8
9Öztek SMS10/9.7
10Nirvanasms10/9.8

10 En İyi Toplu SMS Firması 

İşte en iyi toplu sms firmaları:

1. Türk Telekom

en iyi toplu sms firmaları

Listemizin ilk sırasında Türkiye’nin en çok tercih edilen operatör markalarından biri olan Türk Telekom’la başlıyoruz. Türk Telekom kurumsal hatlara özel sunduğu toplu SMS servisi; gönderide mesaj başlığı, müşteriyle interaktif iletişim, SMS raporları, uygulama özelinde farklı gönderim fırsatları gibi avantajlar sunuyor. Taahhütsüz ve taahhütlü olmak üzere iki seçenek sunan Türk Telekom, ücretlendirme yönünden farklılık içermektedir. Taahhütlü kullanımlarda indirimli paketler sunan Türk Telekom, paketin üstünde SMS gönderimlerini birim SMS fiyatı üzerinden hesaplamaktadır.

2. Sms Vitrini

en iyi toplu sms firmaları

Listemizin 2. Sırasında yer alan SMS Vitrini, 2004 yılından beri hizmet veren bir firmadır. 650 çözüm ortağı ve 7000’den fazla müşteriye sahip olan SMS Vitrini Türkiye’nin önemli kurumlarına hizmet sağlamaktadır. 180 den fazla ülkede 800 ve üzeri mobil şebeke ile bağlantılı kuran bu şirket, 7/24 sağladığı destek ile kurumsal müşterilerinin beğenisini kazanmıştır. Yüksek rakamlarda mesaj iletimi, mobil operatöre direkt bağlantı, ileti raporları, hesap yönetim için web portalı ve API desteği ile öne çıkan SMS Vitrini, 250.000 ve üstü SMS gönderimine kadar kredi kartı ile kolayca satın alabilmeyi sağlamaktadır.

3. Mobildev

en iyi toplu sms firmaları

20 yıldır hizmet veren teknoloji şirketi Mobildev, 23.000’den fazla kuruma hizmet vermiştir. İstanbul ve Ankara ofislerinde 50’nin üzerinde çalışanıyla hizmet veren Mobildev, markaların SMS marketing yapabilmesini kolaylaştırmaktadır. Yasalara uygun şekilde çalışan bu şirket, atılan SMS ayrıntılı raporlamaya yardımcı oluyor. Bu sayede atılan SMS’lerin müşteride ne etki yarattığını hem kolay hem de ekonomik şekilde öğrenebilmeyi sağlıyor. Anında iletim sağlayabildiği gibi belirlenen ileri tarihte istenilen saatte gönderim hizmeti de sunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra SMS, OTP, MMS, Mail To SMS, İnteraktif SMS gönderimleri sağlamaktadır.

4. Vatan SMS

en iyi toplu sms firmaları

2010 tarihinde kurulan Vatan SMS, farklı paketler halinde ihtiyaca yönelim satın alma hizmeti sunmaktadır. Bu zamana kadar devlet kurumları, dernekler, eğitim kurumları ve özel şirketlere sağladığı hizmetleri ile alanında uzman olan Vatan SMS, 7/24 destek, gizlilik, raporlama ve güvenilirlik yönünden öne çıkmaktadır. Kurumların yazılımlarına entegre olarak daha kolay kullanabilmelerine yardımcı olan Vatan SMS, ücretsiz üye olarak deneme yapabilme imkanı sunmaktadır.

5. Zorlu SMS

en iyi toplu sms firmaları

2012 yılında kurulan Zorlu SMS, 10.000 üyesi ile günde ortalama 500.000 SMS gönderimi sağlamaktadır. Kurumsal, bireysel, dernek ve vakıf gibi kullanım amacına uygun paket seçeneklerinden faydalanarak daha ekonomik ve etkili pazarlama yapabilmeyi sağlamaktadır. Alınan paketlerde son kullanım tarihi bulunmadığı için kurumlar tarafından sevilen Zorlu SMS, SMS ret ve İYS hizmeti de sunmaktadır.

6. Jet SMS

en iyi toplu sms firmaları

2003 yılında genç ekibiyle birlikte yola çıkan Jet SMS, bugüne kadar Türkiye’nin en iyi firmalarına hizmet vermiştir. Toplamda 32.000’nin üzerinde firmaya hizmet sunan Jet SMS, 7/365 destek hizmeti ile müşteri memnuniyeti yaratmıştır. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı ARGE merkezi bulunan Jet SMS, Bilişim 500, Fortune 500, Capital gibi 29 farklı ödüle layık görülmüştür. Mobil uygulaması sayesinde kullanıcı dostu olan bu firma, kurumların kolayca toplu SMS iletebilmesine yardımcı olmaktadır. Ayrıntılı raporlama özelliği sayesinde gönderilen iletilerin etkisini kolayca ölçebilmeye yardımcı olurken aynı zamanda sadece iletilen mesajların ücretini alarak müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkartmaktadır. Aynı zamanda ileri tarihli veya periyodik olarak SMS gönderebilme imkanı sunmaktadır.

7. Bisms

en iyi toplu sms firmaları

Online ücretiz üye olarak toplu SMS gönderimini kolayca yapabilmeye imkan tanıyan Bisms, kolayca rehber aktarımı sapladığı için kullanıcı dostudur. İnternet olan bütün akıllı cihazlarla etkili çalışabilme özelliği sayesinde kullanıcının kolay kullanmasına yardımcı olan bu firma, başlıklı ve başlıksız olmak üzere farklı paket seçenekleri sunmaktadır. BTK onaylı olan bisms, online raporlama, Türkçe karakter desteği, excelden kolay aktarım, sanal pos, Api ve teknik desteği ile dikkat çekmektedir.

8. Bizimsms

en iyi toplu sms firmaları

12 şubeye sahip olan Bizimsms, toplu SMS gönderiminin yanı sıra SEO danışmanlığı ve sosyal medya uzmanlığı hizmetleri vermektedir. 800’ün üzerinde müşteriye sahip olan firma, Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşlarıyla ortaklaşa çalışmaktadır. Ücretsiz abone olunabilen Bizimsms, BTK tarafından onaylanmış müşteriler ile çalışmaktadır. Başlıklı ve başlıksız olarak farklı paket alternatifleri sunan Bizimsms, ihtiyaca yönelik satın alınma hizmeti sağlamaktadır.

9. Öztek SMS

en iyi toplu sms firmaları

2012 yılında kurulan Öztek SMS, kurulduğu ilk üç yıl bilgisayar ve yazılım alanında hizmet verirken daha sonrasında telekominikasyon üzerine yoğunlaşmıştır. Hem sesli hem yazılı mesaj hizmeti sunan firma, ayrıca toplu SMS, hitaplı SMS, Excel ile gönderim, sesli arama, toplu faks gibi farklı yöntemlerle de iletişim kurabilmeye yardımcı oluyor. Türkiye’nin hemen her yerinde hizmet sunan Öztek SMS, gönderilen iletilerin raporlarını sunarak kullanıcı memnuniyeti yaratmaktadır.

10. Nirvanasms

en iyi toplu sms firmaları,

İstanbul Şişli’de hizmet veren Nirvanasms, ücretsiz hesap taşıma özelliği sayesinde veri kaybı olmadan memnun olmadığınız kurumdan ayrılmanızı sağlıyor. Gönderilen SMS ulaşamadığında veya kişinin telefonu kapalı olduğunda hatalı gönderim ücretleri kredi kartına iade eden firma, bu sayede müşterilerini memnun ediyor. SMS mobil uygulaması sayesinde hem kolay kullanım sunarken hem de istenilen her yerden raporlara ulaşabilme imkanı sunan Nirvanasms, ileri tarihli ve hitaplı mesaj hizmeti sağlamaktadır. Başlıklı ve başlıksız paketleri bulunan firma, dosyaları kolayca Excel’den rehbere aktarım imkanı da sunuyor.


Toplu SMS nedir?

Kurum, kuruluş veya özel şirketlerin müşterileriyle direkt iletişim kurabilmesini ve mesajların toplu halde aynı anda iletilmesini sağlayan SMS türüne toplu SMS denir. Toplu SMS ile pazarlama diğer pazarlama faaliyetlerine oranla daha ekonomik ve etkili olduğundan günümüzde oldukça sık tercih edilmektedir.

Toplu SMS reklam gönderme için nereden izin almak gerekir?

Kurumların SMS ile reklam verebilmeleri için Ticaret Bakanlığı tarafından geliştirilen İYS’ye kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İzinsiz SMS atmanın cezası ne kadar?

Onaysız veya onaya uygun olmayan gönderilen iletilerin cezası 2 bin ile 14 bin arası değişmektedir.

Ticari Elektronik İleti şikayeti ne demektedir?

Firma veya kurumlar tarafından reklam amaçlı yollanan istenmeyen SMS’leri şikayet edebilmek için açılan bir sistemdir. https://tiss.gtb.gov.tr adresinden e devlet şifresi ile giriş yaparak izniniz olmadan SMS gönderen firmaları şikayet edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.