En Güvenilir Tekne Kiralama, Yat Kiralama Siteleri

En iyi tekne ve yat kiralama sitelerini sizler için bir araya getirdik. Kaliteli ve güvenilir yat kiralama sitelerini maddeler halinde inceledik.
En Güvenilir Tekne Kiralama, Yat Kiralama Siteleri

En İyi Tekne, Yat Kiralama Siteleri

Harika bir tatil organizasyonu ile hayatın tadını çıkarabilirsiniz. Stresten, iş yoğunluğundan veya günlük yaşantınızdaki problemlerden kendinizi soyutlamanın en iyi yolu güzel bir tatil yapmaktır. Tüm sorunlardan izole bir tatilin keyfine varmanızı sağlayacak en iyi tekne, yat kiralama sitelerini sizler için araştırdık.

Türkiye’nin gözde mavi tur merkezlerindeki en iyi tekne kiralama firmalarını özenle seçtik. Verdiği kaliteli hizmetler doğrultusunda listemizde yer verdiğimiz tekne, yat kiralama sitelerine mutlaka göz atmalısınız. Uygun fiyata Gulet, motor yat, yelkenli veya kataraman kiralayabileceğiniz siteleri maddeler halinde inceledik.

Hizmet konusunda son derece profesyonel olan yat kiralama firmaları, güvenilir yapısıyla dikkat çekiyor. Yıllardır kendi alanında hizmet veren, köklü yapısıyla dikkat çeken yat kiralama firmalarını seçmeye özen gösterdik. İşte Türkiye’nin en iyi tekne, yat kiralama siteleri.

Yacht Dünyası

Yacht Dünyası

Bütçenize en uygun yatı bulmanıza imkan sağlayan Yacht Dünyası, kaliteli ve güvenilir hizmetleriyle dikkat çekiyor. Tekne kiralamak isteyen kişiler ilanlar üzerinde direkt olarak iletişime geçebiliyor. Kaliteli personeliyle her türlü konuda yardımcı olabilen firma, unutulmaz bir tatil yapmanıza imkan sağlıyor.

Online bir şekilde tenke kiralayabilir, tatiliniz için önemli bir adım atabilirsiniz. Yalnızca kiralamakla kalmayıp satın alma opsiyonunu da bünyesinde barındıran bir firmadır. Kiralık guletler, motoryatlar, kataramanlar ve birçok yelkenli tekne kiralayabileceğiniz Yacht Dünyası, Türkiye’nin en iyi yat kiralama sitelerinden biridir. Seçenekler arasından istediğiniz ve beğendiğiniz tekneyi anında kiralamanız mümkün.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Kataraman, Motoryat, Gulet

Barbaros Yachting

Barbaros Yachting

Türkiye ve Yunan adalarına mavi yolculuk düzenleyebilen organizasyon sistemine sahiptir. Kolay bir şekilde yat kiralayabilmenize imkan sunan Barbaros Yachting, kendi alanında Türkiye’nin en iyi firmalarından biridir. Yalnızca yat değil, kabin kiralama özelliğiyle de çeşitli tur organizasyonlarına katılmanıza imkan sağlar.

Ege ve Akdeniz’in gizli koylarında harika bir tatilin tadını çıkarmanıza olanak sağlar. Nefes kesici doğal güzellikler ile karşılaşacağınız, harika bir tatili hak etmiyor musunuz? Barbaros Yachting, sunduğu hizmetler doğrultusunda kalitesini konuşturuyor diyebiliriz. Her türlü bütçeye uygun yat veya tekne modellerini bünyesinde barındırıyor.

Mavi Yolculuk ve Yat Turizmi sektöründe lider firmalarından biri olan Barbaros Yachting, 1991 yılında kurulmuştur. Seçeceğiniz en uygun yat ile aileniz ve arkadaşlarınızla harika bir tatilin tadını çıkarın. Ödeme seçenekleriyle adeta güven aşılayan Barbaros Yachting, Türkiye, Avrupa ve dünyanın çeşitli bölgelerinde faaliyet gösteren tur organizasyonları gerçekleştirmektedir.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Motoryat, Gulet

Albatros Yachting

Albatros Yachting

1995 yılından itibaren Yatçılık sektöründe bulunan tecrübeli ve kaliteli bir firmadır. Mavi yolculuğun bir kültür turizmi olduğu bilinciyle hareket eden Albatros Yachting, Türkiye’nin en kaliteli yat kiralama firmalarından biridir. Türkiye ve Yunanistan kıyılarından muazzam turlar gerçekleştiren firma, kaliteli personel kadrosuyla dikkat çekiyor.

Gulet, motoryat, kataraman ve yelkenli tekneleri rahatlıkla kiralayabileceğiniz bir firmadır. Lüks, konforlu ve mürettebatlı yatları web sitesi üzerinde online bir şekilde kiralayabilirsiniz. Her türlü bütçeye uygun kaliteli hizmet sunan Albatros Yachting, gösterdiği hizmetler doğrultusunda kalitesini konuşturuyor.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Kataraman, Motoryat, Gulet

Vira Vira

Vira Vira

Avrupa’nın önde gelen online tekne kiralama platformu olan Vira Vira, 2016 yılında kurulmuştur. Kolay ve güvenilir rezervasyon seçenekleriyle kaliteli hizmet vermektedir. Konforlu bir mavi yolculuk için gulet, yelkenli, katamaran ve motoryat kiralama imkanı sunar.

Lüks ve konfor düşkünlerini adeta büyüleyecek yat ve tekneleri bünyesinde barındırmaktadır. Bütçenize uygun tekne veya yatları kısa süre içerisinde kiralamanız mümkün. Aynı zamanda yalnızca Türkiye değil, Yunanistan, İtalya, Hırvatistan, Karayipler ve İspanya gibi pek çok ülke içerisinde yat kiralamanız Vira Vira ile mümkündür. Dünya’nın pek çok yerinde kusursuz hizmet veren firma, kuşkusuz en iyilerden biridir.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Kataraman, Motoryat, Sürat Teknesi, Şişme Bot

Ece Yachting

Ece Yachting

Farklı tip ve boylarda başta gulet olmak üzere modern yat kiralamanıza imkan sağlayan bir firmadır. 2002 yılından itibaren deniz turizmine katkıda bulunan Ece Yachting, kaliteli hizmet ve personeliyle dikkat çekiyor. Kolay bir şekilde motoryat, kataraman, gulet ve trawler kiralayabileceğiniz bir firmadır.

Harika bir tatilinz tadını çıkarmanızı sağlayacak, lüks düşkünleri için özel tasarlanmış yat ve tekneleri bünyesinde barındırmaktadır. Aynı zamanda Mavi Yolculuk adlı dünyaca ünlü tur organizasyonu da gerçekleştiren bir firmadır. Kabin kiralama seçeneklerini sunan Ece Yachting, Fethiye, Göcek, Marmaris, Bozburun, Datça, Bodrum ve Yunan Adaları gibi pek farklı noktaya hizmet verebilmektedir.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Kataraman, Motoryat, Sürat Teknesi, Şişme Bot

Vip Yat

Vip Yat

2004 yılından itibaren yat kiralama ve mavi yolculuk alanında hizmet veren bir firmadır. Sunduğu hizmet kalitesi doğrultusunda kendi alanında en iyi şirketlerden biridir. Bodrum, Marmaris, Göcek, Fethiye, Bozburun, İstanbul ve Yunan Adaları kapsamında modern ve lüks yat kiralama imkanı sunar.

Türkiye’nin güzide tatil yerlerinde yatınızı rahatlıkla kiralayabilirsiniz. Yalnızca yat değil, gulet, kataraman ve yelkenli seçenekleriyle hizmet sunan Vip Yat, profesyonel mürettebatıyla dikkat çekmektedir. Online bir şekilde iletişime geçmenizi sağlayan firma, her türlü bütçeye uygun yat ve tekne bünyesinde barındırmaktadır.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Kataraman, Gulet

Mirya Yachting

Mirya Yachting

Türkiye, Yunanistan ve Hırvatistan çevresinde geniş bir hizmet alanına sahip firmadır. Aileniz ve arkadaşlarınızla harika bir tatil yapmanıza imkan sağlar. Yat kiralama tatilinizi çeşitli tur organizasyonlarıyla birleştirmenize olanak tanıyan Mirya Yachting, erken rezervasyonlar için %25 indirim uygulamaktadır.

Lüks ve modern düşkünlerine göre özel tasarlanmış yatları kısa süre içerisinde kiralamanız mümkün. Geniş kapsamlı seçenekler arasında adeta kaybolacaksınız. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza en uygun olan yat veya tekneyi kiralayın ve tatilinizin tanıdı çıkarın.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Gulet, Motoyat

Sun Gulets

Sun Gulets

Hayalinizdeki tatili gerçekleştirmenin tam zamanı. Lüks ve konforlu yat seçenekleriyle hizmet veren Sun Gulets, profesyonel ekibiyle dikkat çekiyor. Gulet, motoryat ve bareboat kiralayabileceğiniz bir firmadır. Yelken turları ve Mavi Yolculuk gibi çeşitli organizasyonlarda düzenleyen firma, kaliteli hizmetten kaçmıyor.

Katamaran tipi yatların yanı sıra sürat ve konforu bir arada yaşatacak motoryatları kolaylıkla kiralayabilirsiniz. Web sitesi üzerinden online bir şekilde iletişime geçmeniz mümkün. Aynı zamanda yat kiralamakla kalmayın, tur organizasyonlarına dahil olmanıza da imkan sağlamaktadır.

Yat, Tekne Seçenekleri: Yelkenli, Gulet, Motoyat, Bareboat


Tekne Yat Kiralama Siteleri S.S.S

Tekne Yat Kiralama Siteleri Güvenilir mi?

Kaliteli ve güvenilir bir tekne, yat kiralama sitesinden yararlanmanızda fayda var. Tekne, yat kiralama firmaları, büyük organizasyonlar düzenleyerek profesyonel bir şekilde çalışmaktadır. Müşterilerini mağdur etmemek için elinden geleni yapmaktadırlar.

Özellikle çeşitli sponsor anlaşmaları yapan firmalara daha çok güvenebilirsiniz. Günümüz dünyasında pek çok organizasyonun internet üzerinde online bir şekilde yapıldığını unutmayınız. Büyük yatırımlar yaparak işini profesyonel şekilde pazarlayan yat kiralama firmalarına rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Mavi Tur Tekneleri Kaç Kişilik?

Elbette turu düzenleyen firmaya göre teknenin kapasitesi ve boyutu değişkenlik gösterebilmektedir. Ortalama Mavi Tur tekneleri 2 ile 36 kişiliktir. Özellikle teknenin veya yatın boyutuna göre kapasitesi değişebilir. 12 metreden 55 metreye kadar çıkabilen boyutlar bulunmaktadır.

Guletler Kaç Kişilik?

Gulet tipi teknelerin kapasitesi kabin ve mürettebat sayısına göre değişmektedir. Tekne içerisindeki mürettebat sayısı ne kadar az ise Gulet teknesinin kişi kapasitesi o kadar artacaktır. Ortalama bir gulet teknesi, mürettebat hariç 5-8 kişiliktir.

Mavi Turda Neler Yapılır?

Mavi Yolculuk adlı organizasyonda firmanın gerçekleştirdiği tura göre etkinlikler değişmektedir. Genel olarak, bulunan şehrin tarihi ve doğal yerlerini gezmek, çeşitli su sporları, partiler gibi organizasyonlar gerçekleşmektedir. Mavi Yolculuk adlı tur, huzurun ve eğlencenim ritmine ayak uyduran bir etkinliktir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum