Yüksek Protein Oranına Sahip En İyi 5 Tahılsız Kedi Maması

Tahıla alerjisi olan veya diyette olan kediler için üretilmiş buğday, mısır, pirinç ve diğer tahılları içermeyen iyi tahılsız kedi maması markaları...
Yüksek Protein Oranına Sahip En İyi 5 Tahılsız Kedi Maması

En İyi 5 Tahılsız Kedi Maması

Bazı kediler, tıpkı insanlarda olduğun gibi "buğday, pirinç, mısır" gibi tahıllı yiyeceklere karşı alerjik reaksiyon gösterebilir. Eğer ki evcil hayvanınızın böyle bir durumdan şikayetçi olduğunu düşünüyorsanız veya kedinizin diyetini kontrol etmek istiyorsanız onu her daim tahılsız kedi mamalarıyla beslemeniz gerekecektir. 

Normal kedi mamaları içeriğindeki "buğday, mısır, arpa, yulaf, çavdar, pirinç ve soya" tahıllarından dolayı kedinizin ihtiyacı olan karbonhidratı sağlamaktadır. Tahılsız kedi mamaları ise içeriğinde patates ve bezelye unu gibi alternatif karbonhidrat kaynakları kullanarak kedinizin ihtiyacı olan değerleri kolayca almasına yardımcı olacaktır. Özellikle tahıla alerjisi olan veya tahıllı gıdalardan hoşlanmayan kediler için üretilmiş en iyi 5 tahılsız kedi maması maması:

1. N&D Prime Tavuk ve Narlı Yavru Kedi Maması 

Tahılsız Kedi Maması

N&D Prime Tavuk ve Narlı Yavru Kedi Maması, ilk kez kuru mama yiyecek olan veya henüz daha küçük olan kediler için özel olarak förmüle edilmiştir. Kemiksiz tavuk, tatlı patates, kuru meyve ve sebzeler ve temel vitamin ve minerallerin miyav-trajik bir nefis karışımından oluşan bu lezzetli kedi maması, tahıl veya yapay koruyucu içermemektedir. % 3'ten az lif içeren Farmina N&D Prime protein bakımından yüksek, karbonhidrat bakımından düşüktür. Kedinizin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için ihtiyacı olan besinleri içerisinde barındıran N&D Prime Chicken and Pomegranate Kitten Food, yavru kedinizin parlak cilt ve tüy yapısına sahip olmasına yardımcı olur.

ND Tahılsız Kedi Maması Satın AL

2. Hills İdeal Balance Tahılsız Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 

Tahılsız Kedi Maması

Hills İdeal Balance Tahılsız Tavuklu Yetişkin Kedi Maması, mükemmel dengelenmiş doğal bileşenlerin yanı sıra vitaminler, mineraller ve amino asitler içermektedir.  Yetişkin kediler için harika bir dengeli beslenme imkanı sunan bu ürün, doğal savunmaları artırmak ve mesane sağlığını desteklemek için meyve ve sebze içermektedir. Aynı zamanda kedilerde sağlıklı sindirimi desteklemek için doğal olarak glutensiz patateslerle formüle edilen Hills İdeal Balance Tahılsız Tavuklu Yetişkin Kedi Maması, küçük dostunuzun 30 gün içinde parlak ve sağlıklı bir tüy yapısına sahip olması için keten tohumu içermektedir. 

Hills Tahılsız Kedi Maması Satın AL

3. Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 

Tahılsız Kedi Maması

Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Kedi Maması, protein seviyesini% 40'da tutmak için% 85 oranında yüksek kaliteli et içermektedir. Bir kedinin doğal diyetine korumak için özel olarak hazırlanan bu ürün, Boer keçisi, yaban domuzu, çiftlik yükseltilmiş geyik eti, Kuzey Kutbu char, serbest dolaşan ördek ve çiftliktE yetiştirilmiş koyun eti içermektedir. Taze ve bölgesel gıdalardan üretilen Orijen Tundra Tahılsız Yetişkin Kedi Maması, hiçbir kedinin asla hayır diyemeyeceği eşsiz damak lezzetiyle her kedi cinsinin tüketimine uygun olarak hazırlanmıştır.

Orijen Tahılsız Kedi Maması Satın AL

4. Acana Ranchlands Tahılsız Sığır Ve Kuzu Etli Kedi Maması 

Tahılsız Kedi Maması

Acana Ranchlands Tahılsız Sığır Ve Kuzu Etli Kedi Maması, çiftlikte yetiştirilen sığır eti, Yorkshire domuz eti, otla beslenen kuzu, çiftlikte yetiştirilen bizon ve tatlı su balığı karışımından oluşmaktadır. Kedinizi evrimsel ihtiyaçlarına göre beslemek için tasarlanmış bu ürün, % 75 premium hayvan içeriği ile % 25 sebze, meyve ve botanik bitkileri içermektedir. Tahılsız düşük karbonhidrat seviyesine sahip Acana kedi maması, kan şekerinin daha az artmasına ve tüm cinslerin tüketimine uygundur.

Acana Tahılsız Kedi Maması Satın AL

5. True Instinct Yüksek Etli Tavuklu Tahılsız Yetişkin Kedi Maması 

Tahılsız Kedi Maması

True Instinct Yüksek Etli Tavuklu Tahılsız Yetişkin Kedi Maması, her cins kedi için eksiksiz ve dengeli bir beslenme sağlamaktadır. Kedinizin her daim aktif bir yaşam tarzına ayak uydurabilmesi için yüksek enerji ve protein seviyesine sahip bu ürün, yüksek protein, sebze ve meyvelerle birlikte metabolizmayı artırır ve daha iyi bir vücut durumunu ve kas kütlesinin korunmasını destekler. 

True Instinct Kedi Maması Satın AL

Önerilen İçerik: En İyi Kedi Yatağı Modelleri

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.