Gizem Dolu En İyi 15 Suç Dizisi | 2024 Suç Dizileri

Birbirinden farklı gizemlerin ev sahipliği yaptığı ve çözüm bulabilmek için kafayı yiyeceğiniz suç dizilerini sizler için derledik.
Gizem Dolu En İyi 15 Suç Dizisi | 2024 Suç Dizileri

Her sahnesinde gerilim dolu dakikalar yaşayacağınız, şifre ve ipuçlarla dolu suç dizileri bu yazımızda. Adeta sizleri ekran başına kitleyecek, katillerle dolu suç dizilerini özenle seçtik.

İşte en iyi 15 suç dizisi...

1. Canavar: Jeffrey Dahmer’in Hikayesi

Suç Dizileri
Amerika’nın en kötü şöhreti ile bilinen seri katillerden birisi olan Jeffrey Dahmer’ın hayatı sizlerle. Dizimizde Dahmer’in neredeyse yakalandığı lakin son anda serbest bırakılarak sokaklarda yeniden salınması üzerine zor çocukluk yılları aydınlatılmaktadır. Wisconsin yerlisinin çok uzun süre zarfı boyunca insanları öldürürken neler hissettiğini de izleyeceksiniz.

TürBiyografiDramSuç
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenIan
Brennan
Ryan
Murphy
OyuncularEvan
Peters
Richard
Jenkins
Molly
Ringwald

2. The Calling

Suç Dizileri
NYPD Dedektifi Avraham’ın insanlığa olan inancı, gerçeği ortaya çıkartmak söz konusu olduğu gibi belirir. Derin bir maneviyat duygusu ve dini ilkelerinin rehberliği ile Avraham, rutin görünmüş olan bir soruşturmayı tamamen alt üst ederek kendi ilkeleri doğrultusunda araştırmaya başlar.

TürSuçDram
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDavid E.
Kelley
OyuncularJeff
Wilbusch
Juliana
Canfield
Karen
Robinson

3. The Stranger

Suç Dizileri
Daha yeni tanıştığınız bir insan ile uzun yıllar boyunca arkadaş olmayı hayal edebilir misiniz? Henry ve Mark adındaki iki adam bir uçakta tanışıp, uzun saatler sohbet ederek arkadaşlık bağlarını derinlemesine işlerler. Henry’nin bilmediği bir şey ise Mark’ın kendisini faili meçhul bir cinayetle suçlamak isteyen gizli bir ajan olduğudur.

TürSuçDramGerilim
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenThomas M.
Wright
OyuncularJoel
Edgerton
Sean
Harris
Ewen
Leslie

4. A Model Family

Suç Dizileri
İflasın ve boşanmasının eşiğinde olan Dong-ha, yanlışlıkla içinde çok para olan bir araba bulur ve uyuşturucu kullanmaya başlar. Kendisine baskı yapan uyuşturucu çetesinin ikinci komutanı ile karşı karşıya kalan Dong-ha ile işler değişmeye başlar. Ailesini yeniden bir arada tutmak isteyen Dong-ha, elde ettiği paraları korumak için ciddileşmesi gerekmektedir.

TürSuçDramGerilim
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularWoo
Jung
Park
Hee-soon
Yoon
Jin-seo

5. Narco-Saints

Suç Dizileri
Güney Amerika’da faaliyet gösteren bir uyuşturucu baronu Ulusal İstihbarat Teşkilatı’nın dikkatini çekmiştir. İstihbarat servisi, gözünü Surinam’da servet kazanmaya dikmiştir. Lakin yalnızca uyuşturucu suçları dünyasına diz boyu düşmek için sıradan bir girişimcinin yardımına ihtiyaç duymaya başlamaktadır.

TürAksiyonBiyografiSuç
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularHa
Jung-woo
Hwang
Jung-min
Park
Hae-soo

6. Sherlock

Suç Dizileri
Sir Arthur Conan Doyle’un seri kitaplarından uyarlanmış olan dizimize hoş geldiniz. Sherlock 21’inci yüzyılın başlarında Londra’da yaşamaktadır. Kendisine güveni fazla olmayan Scotland Yard’ın dedektif müfettişi Lestrade’e karşı ukala davranmaktadır. Doktor Watson Sherlock’ın yardımcısı olarak atanması üzerine ikili birbirinden ilginç cinayetlere adım atmaya başlar.

TürSuçDramGizem
IMDb9,1
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenMark
Gatiss
Steven
Moffat
OyuncularBenedict
Cumberbatch
Martin
Freeman
Una
Stubbs

7. Ozark

Suç Dizileri
Chicago bnaliyösünde yaşamakta olan sıradan bir ailenin, aile babası Marty Finans ve Danışmanlık Şirketi’nin Meksika’nın en büyük ikinci uyuşturucu kartelinin para akşama işine karışır. İşlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak için eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki çocuğu ile Güney Missouri’ye taşınma kararı verir.

TürSuçDramGerilim
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBill
Dubuque
Mark
Williams (II)
OyuncularJason
Bateman
Laura
Linney
Sofia
Hublitz

8. Geçmişle Dans

Suç Dizileri
Megan, üç çocuğunun geçimini sağlamak için deli gibi çalışan bir annedir. Ray ise bir zamanlar gelecek vaat eden bir fotoğrafçıdır. Broome ise Megan’ın arkadaşı olan Lorraine’in ortadan kaybolması üzerine bir davayı ele alan dedektiftir. Lorraine hakkında yeni ipuçları ortaya çıkmaya başladığında ise; Megan, Ray ve Broome’un hayatları tamamen alt üst olmaya başlar.

TürSuçDramGizem
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenHarlan
Coben
OyuncularCush
Jumbo
James
Nesbitt
Richard
Armitage

9. Who Killed Sara?

Suç Dizileri
Alex, kız kardeşinin ölümü ile suçlanmakta olan bir adamdır. Haksız yere 18 sene hapiste yatan Alex, özgürlüğüne kavuştuğu andan itibaren kendi elleriyle adaleti sağlamaya karar verir. Masum olduğunu kanıtlamak için her şeyi yapmaya hazır olan Alex, kardeşini öldürenin ve hayatını mahvetmiş olan kişiden intikam almak için plan yapmaya başlar.

TürSuçDramGizem
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenJose Ignacio
Valenzuela
OyuncularManolo
Cardona
Carolina
Miranda
Gines Garcia
Millan

10. The Blacklist

Suç Dizileri
Raymond, dünyanın en çok arananlar listesinde yer alan bir suçludur. Yıllardır aranmakta olan Raymond, kendi isteği ile FBI’a teslim olur. İşlemiş olduğu suçlar sebebi ile serbest kalması mümkün değilken FBI için ilginç bir teklif sunar. Kendisine özgürlüğü üzerine hazırlamış olduğu suçlular listesini FBI’a verecek ve bu kişileri kendi elleriyle yakalayarak teslim edecekti. FBI bu dediklerini yapması için Elizabeth isminde bir kadın ile Raymond’u birlikte çalıştırmaya başlar.

TürSuçDramGizem
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenJoe
Bokenkamp
OyuncularJames
Spader
Diego
Klattenhoff
Amir
Arison

11. Ruh Avcısı

Suç Dizileri
Yeni atanmış olan polis komiseri Theodore, soruşturmayı gizlice yürütmeleri için bir kriminal psikolog Dr. Laszlo ve gazete illüstratörü John ile çalışmaya başlar. Onlar, şehrin ilk kadın polis dedektifi olmaya karar vermiş olan Sara’ya katılırlar. Ortaya hiç bilinmemiş bir psikolojik disiplin ortaya çıkarken erken dönem adli soruşturma tekniklerini kullanarak toplum dışı kişilerle seri katilleri avlamaya başlarlar.

TürSuçDramGizem
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenHossein
Amini
OyuncularDaniel
Brühl
Luke
Evans
Dakota
Fanning

12. Too Old To Die Young

Suç Dizileri
Dedektif Martin, Los Angeles’ın ölümcül yeraltında bir kiralık katil olarak ikili bir hayat sürmektedir. Kana bulanmış şiddet dünyasının derinliklerine götüren krizler yaşadığında ise işler kötüleşmeye başlar.

TürSuçDramGerilim
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenNicolas
Winding Refn
Ed
Brubaker
OyuncularMiles
Teller
Augusto
Aguilera
Nell Tiger
Free

13. Riverdale

Suç Dizileri
Zengin ve popüler olan Blossom ikizlerinden birisinin ölümü ile küçük Riverdale kasabası cinayeti araştırmaya başlar. Yeni öğrenciler okula gelmişken, yeni ilişkiler doğmaya başlar ve bu ilişkiler ile Blossom ikizlerinden birisinin ölümünün ardındaki gizem açıklanmaya başlar.

TürSuçDramGizem
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenRoberto
Aguirre-Sacasa
OyuncularK.J.
Apa
Lili
Reinhart
Camila
Mendes

14. Mindhunter

Suç Dizileri
FBI’ın özel bir biriminde görev alan ajan Holden ve ortağı Bill kötü şöhretli seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlarlar. Olayları araştırdıkça soruşturma boyunca yeni profil çıkartma tekniklerini geliştirmeye başlarlar.

TürSuçDramGizem
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJeo
Penhall
OyuncularJonathan
Groff (II)
Holt
McCallany
Anna
Torv

15. Breaking Bad

Suç Dizileri
Lise kimya öğretmeni Walter bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan aile üyelerine maddi birikim sağlamak isteyen Walter uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi ile birlikte uyuşturucu işine girer. Yasa dışı yollardan ve uyuşturucudan büyük paralar kaldırırken büyük belalar da kaldırmaya başlarlar.

TürSuçDramGerilim
IMDb9,5
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenVince
Gilligan
OyuncularBryan
Cranston
Aaron
Paul
Anna
Gunn

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.