En İyi Spikerlik Kursları ve Fiyatları

Spikerlik kursları, günümüzde spikerlik mesleğinin revaçta olmasından dolayı bir hayli arttı. Peki en iyi spikerlik kursları hangileri ve fiyatları ne? İşte cevabı…
En İyi Spikerlik Kursları ve Fiyatları

Spikerlik son dönemlerin en gözde mesleklerinden biri haline geldi. Her zaman kamera önünde olmak isteyen ve oyunculuk gibi fırsatlar da sunan spikerlik birçok kişi tarafından arzu ediliyor.

Spikerlik mesleği eğitimini veren spikerlik kurslarının sayısı da son zamanlarda arttı. Eski ünlü spikerlerin ders verdiği bu kursların fiyatları ise değişiyor. İşte en iyi spikerlik kursları;

DİALOG ANLATIM İLETİŞİM

dialog anlatım iletişim

Can ve Arsen Gürzap’ın kurduğu Dialog Anlatım İletişim’de “Etkili Konuşma”, “Spikerlik”, “Spor Spikerliği” gibi alanlarda eğitim verilmektedir.

Eğitmen kadrosunda Burçin Şimşek, Cem Öğretir, Ali Düşenkalkar, Ayhan Kavas gibi deneyimli isimleri barındıran Dialog Anlatım İletişim Ece Üner, Pınar Erbaş, Burcu Esmersoy ve Simge Fıstıkoğlu gibi mezun etmiştir.

İletişim

Adres: Prof. Dr. Tarık Zafer Tunaya Sk. No: 8 Kat: 1-2 Gümüşsuyu - Taksim / İstanbul

Telefon: 0212 249 46 00

Faks: 0212 249 45 51

E-Posta: [email protected]

Fiyat: Yukarıda verdiğimiz E-posta adresine mail atarak güncel fiyatları öğrenebilirsiniz.


BAŞKENT İLETİŞİM AKADEMİSİ

başkent iletişim akademisi

Spikerlik eğitimi veren Başkent İletişim Akademisi uzun yıllardır hizmetini sürdürmektedir. Spikerlik eğitimi dışında oyunculuk, diksiyon gibi eğitimler de verilmektedir.

Rüştü Asyalı, Cihan Ünal, Altan Erkekli gibi isimleri kadrosunda barındıran Başkent İletişim Akademisi’nden TV ekranlarında gördüğümüz birçok kişi mezun olmuştur.

İletişim

Adres: Büyükdere Caddesi. No:15/A. B Blok Şişli / İSTANBUL

Telefon: 0 212 232 18 60

E-Posta: [email protected]

Fiyat: Yukarıda verdiğimiz E-posta adresine mail atarak güncel fiyatları öğrenebilirsiniz.


İSMEK

ismek

İstanbul’da yaşayan vatandaşlar ücretsiz olarak İSMEK kurslarından spikerlik ve sunuculuk eğitimi alabilir.

Ses, nefes, boğumlama, fonetik, röportaj, haber hazırlama, haber okuma gibi dersler sunuculuk ve spikerlik kursunda verilen eğitimlerdir.

İletişim

WebSite: https://www.ismek.ist/tr/branslar.aspx?branscode=2469

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.