Protein Kaynağı En İyi 5 Sığır Etli Köpek Maması

Köpeklerde sağlıklı ve mutlu gelişime katkı sağlayan en kaliteli sığır etli köpek mamalarını sıraladık. İşte en iyi sığır etli köpek mamaları...
Protein Kaynağı En İyi 5 Sığır Etli Köpek Maması

En İyi 5 Sığır Etli Köpek Maması

Sığır eti, esansiyel amino asitler sağlayan yüksek kaliteli bir protein kaynağıdır. Bu besinler güçlü kasları desteklemeye ve enerji sağlamaya yardımcı olur. Köpeğinizin ihtiyaç duyduğu enerjiyi karşılayan dana eti aynı zamanda patili dostlarınızın kürk, cilt, eklem ve kas yapısının korunmasına yardımcı olur. Sığır eti köpek mamalarında en çok kullanılan ürünlerden biridir ve protein, demir, çinko, selenyum ve B12, B3 ve B6 vitaminlerine sahiptir.

Genellikle yağ oranı yüksek olarak bilinen bu etin insanlarda olduğu gibi köpeklerde arteriyoskleroz oluşturduğu bilinmemektedir ve kaliteli köpek mamaların yağsız veya daha az yağlı kısımlardan üretilmektedir. Köpeğinizin sağlıklı gelişimine katkıda bulunacak en kaliteli dana etli kuru ve yaş mamaları sıraladım. Patili dostunuzun severek tüketeceği ve sağlıklı bir büyüme katetmesine yardımcı en iyi sığır etli köpek mamaları!

1. Brit Fresh Sığır Etli ve Balkabaklı Yavru Köpek Maması

Sığır Etli Köpek Maması

Brit Fresh Sığır Etli ve Balkabaklı Yavru Köpek Maması, birbirinden lezzetli ürünlerin bir araya gelmesi sonucunda sağlıklı bir diyet imkanı sunmaktadır. İçeriğinde et, karabuğday, biberiye, kabak olmak üzeri birbirinden besleyici besinleri barındıran bu ürün, % 40 taze et +% 25 kurutulmuş et  olmak üzere toplamda %65 et oranıyla sığır eti seven köpekler için özel olarak üretilmiştir. Patili dostunuzun sağlıklı beslenmesine yardımcı olan bu ürün, içeriğindeki sağlıklı ve  düşük karbonhidratlı kabak ile metabolik sendromu önlemeye yardımcı olur ve sağlıklı cilt oluşumunu destekler. Mükemmel tadı olan biberiye bitkisi ise direnci, hafızayı ve strese karşı direnci artırır. Karabuğday ise kan basıncını ve kardiyovasküler sağlığı düzenleyerek köpeğinizin her daim mutlu kalmasına destek olur. 

Ucuza Satın AL


2. Acana Classics Red Tahılsız Etli Ve Sebzeli Köpek Maması 

Sığır Etli Köpek Maması

Acana Classics Red Tahılsız Etli Ve Sebzeli Köpek Maması, tıpkı Brit Fresh Sığır etli köpek masında olduğu gibi yüksek oranda angus sığır etinden oluşmaktadır. Ürün son derece besleyici içeriğiyle köpeğinize sağlıklı, mutlu ve fit bir gelişim için özel olarak üretilmiştir. Köpeğinizin ihtiyaç duyduğu her şeyi içerisinde barındıran bu ürün kuzu eti, Angus sığır eti ve Yorkshire domuz eti gibi tüm hayvan bileşenleriyle adeta protein deposudur. %50 et % 50 taze sebze ve meyveden oluşan Acana Classics Red Tahılsız Etli Ve Sebzeli Köpek Maması, patili dostunuza optimal sağlıklı bir cilt ve tüy sağlarken aynı zamanda kemik yapısının korunmasına yardımcı olmaktadır. 

Ucuza Satın AL


3. Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması

Sığır Etli Köpek Maması

Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması, çiftlikte yetiştirilen sığır eti, yaban domuzu, Boer keçisi, otla beslenen kuzu, Yorkshire domuz eti ve vahşi yakalanan uskumrudan zengin, taze, bütün hayvansal içerikler içeren bir diyet sunmaktadır. Tüm yaşam aşamaları için biyolojik olarak uygun ve tahılsız bir beslenme sunan bu ürün,  6 farklı kaynaktan taze ve çiğ hayvan bileşenleri ile köpeğinize eşsiz bir lezzet imkanı sunuyor. Toplam da % 85 et, % 15 sebze ve % 0 tahıl içeren Orijen Regional Red Tahılsız Sığır Etli Yavru Yetişkin Köpek Maması, %38 zengin besleyici protein oranı ve %18 ile sınırlı düşük glisemikli karbondihratlarıyla her yaş ve ırka sahip köpek için tüketime uygundur.

Ucuza Satın AL


4. Pro Plan Duo Delice Sığır Etli Köpek Maması

Sığır Etli Köpek Maması

Pro Plan Duo Delice Sığır Etli Köpek Maması, besin değerlerini ve lezzetlerini korumak ve en kaliteli beslenmeyi sağlamak için pişirilmiş, özenle seçilmiş ve seçilmiş içeriklerden üretilmiştir. Ürün yetişkin köpeğinizin sağlığını ve refahını desteklemeye yardımcı olmak için doğru besin dengesini sağlar. Özenle seçilmiş içerikler ve tescilli pişirme işlemi, sindirilebilirliğin yüksek olmasını sağlayarak köpeklerin ihtiyaç duydukları besini almasını sağlar. Hassas diş ve diş etine sahip köpeklerle sindirim problemi olan köpeklerin sıklıkla tüketmesi gereken kuru köpek mamaları arasında yer alan Pro Plan Duo Delice Sığır Etli Köpek Maması, belirli lif kaynakları sağlıklı bir sindirim sistemini desteklemeye ve dışkı kalitesini artırmaya yardımcı olurken, belirli bir protein kaynağı bağırsak hücrelerini beslemeye yardımcı olur.

Ucuza Satın AL


5. Animonda Karışık Etli Köpek Konservesi

Sığır Etli Köpek Maması

Animonda Karışık Etli Köpek Konservesi, 1-7 yaş arası yetişkin köpeklerin günlük beslenme ihtiyacını karışıyacak özel besin değerlerine sahiptir. Seçici damak tadı ve diş problemi olan köpeklerin dahi kolayca tüketebileceği bu ürün, büyüme evresinde olan patili dostlarınız için dengeli ve besleyici bir diyet sunmaktadır. Sığır, hindi ve tavuk etinin karışımından üretilen Animonda Karışık Etli Köpek Konservesi, tahılsız parçalı et kıvamıyla köpeğinizin asla hayır diyemeyeceği bir lezzete sahip. 

Ucuza Satın AL

Önerilen İçerik: En İyi 5 Balıklı Köpek Maması

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.