Seyahatinizi Kolaylaştıracak En Yaratıcı 10 Teknoloji

Dünyanın her yerine seyahat etmek mümkündür fakat bazı ülkelerde konfor açısından oldukça can sıkıcı problemlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu içeriğimizde gelişen teknoloji ile hayatımıza giren en kullanışlı 10 seyahat aracını bir araya getirdik.
Seyahatinizi Kolaylaştıracak En Yaratıcı 10 Teknoloji

Seyahatinizi Keyifli Hale Getirecek En İyi 10 Teknoloji

Teknolojideki ilerlemeler son zamanlarda seyahat etme şeklimizde büyük fark yarattı. En son teknoloji sayesinde ihtiyaç duyduğumuz tüm seyahat ekipmanı ve bilgileri artık cep telefonlarımızda saklayabiliyoruz. Bu içerikte ise şu anda mevcut olan en iyi seyahat araçlarından 10 tanesini sizler için derledik.


1. ILI Giyilebilir Çevirmen

ili-giyilebilir-cevirmen.jpg

Kuşkusuz ki, hepimiz yabancı bir ülkeye gittiğimizde menüden yemek sipariş verirken, yön sorarken veya derdimizi anlatmaya çalışırken dillerini bilmediğimiz için utanç verici anlar yaşıyoruz. ILI Giyilebilir Çevirmen ile bu anları geçmişe gömebiliriz. Bu akıllı küçük araçlar, kendi dilimizde kurduğumuz cümleyi anında bulunduğunuz yerin diline çevirebiliyor. Bu sayede seyahatler sizin için endişe verici olmaktan çıkıyor.


2. Sahilde Eşyalarınızı Saklayabilecek Ayakkabı

sahilde-esyalarinizi-saklayabilecek-ayakkabi.jpeg

Sahilde yürüyüş yaparken birden denize girmeye karar verdiğimizde değerli eşyalarımızı emanet edebilecek birini her zaman bulamayabiliriz. Reef Stash Sandalet'lerin akıllı tasarımı ile bu endişeler geride kalıyor. Ayakkabının iç tabanından çıkan gizli bölmesine nakit, kredi kartları veya anahtar koyarak güvenli bir şekilde özel eşyalarınızdan uzaklaşıp denize dalabilirsiniz.


3. Taşınabilir Şarj Cihazı

tasinabilir-sarj-cihazi.Jpeg

Günümüzde cep telefonları hayatımızın tam merkezinde yer alıyor. Onlar olmadan çıplak ve çaresiz hissediyoruz. Şarjın aniden bitmesi bizi hayattan bir anda koparabilir. Bu taşınabilir şarj bataryaları sayesinde prize ihtiyaç duymadan telefonunuzu her yerde şarj edebilirsiniz.


4. LifeStraw

lifestraw.jpg

Lifestraw bir tür su arıtma cihazıdır ve taşınabilir olması onu seyahatler için vazgeçilmez bir araç yapıyor. Kişisel bir su filtresi olan Lifestraw, kilometrelerce temiz su kaynağı bulamadığınız durumlarda suyunuzu %99 oranda bakteri ve parazitlerden arındırabiliyor.


5. Kablosuz Bluetooth Hoparlör

kablosuz-bluetooth-hoparlor.jpg

Seyahatiniz boyunca yanınızda taşıyabileceğiniz kablosuz hoparlörler tatilinize yüksek sesli müziklerle ayrı bir keyif katacaktır. Nerede olursanız olun, istediğiniz şarkıyı dinleyebilmek çok keyfili bir avantaj olacaktır.


6. Kişisel Drone 

kisisel-drone .jpg

Drone teknolojisi son yıllarda müthiş bir yol katetmeyi başardı. Telefonunuzdan koordinatları yazarak istediğiniz noktaya gönderebileceğiniz bu cihazlar hayatınızı büyük ölçüde kolaylaştırıyor.


7. Bagaj Mobileti

bagaj-mobileti.jpg

Havalimanı içerisinde bagaj sürükleme derdinize son veren bu yeni teknoloji Micro Bagaj Scooter sayesinde artık uçuşlarınız daha kolay hale geliyor. Aynı zamanda bu akıllı cihaz, bagajınızın başkasının çantasıyla karışma ihtimalini de ortadan kaldırıyor.


8. Seyahat Ütüsü

seyahat-utusu.jpg

Seyahat sırasındaki endişelerinizden bir diğeri de bavulunuza sıkıştırdığınız kıyafetlerinizin kırışık bir şekilde çıkacak olmasıdır. Portatif seyahat ütüleri sayesinde bu derdiniz de son buluyor. Çantanıza kolayca sığdırabileceğiniz bu taşınabilir ütüler sayesinde kıyafetlerinizi bavula girmeden önceki haline getirip kullanabilmeniz mümkün hale geliyor.


9. Akıllı Saat

akilli-saat-001.jpg

Artık insanlar saati öğrenmek için sadece cep telefonlarını kullanmaya başladılar. Telefonunuzu kullanamayacağınız alanlarda, saati öğrenmek amaçlı veya maillerinizi, bildirimlerinizi kontrol etmek amacıyla bu akıllı saatleri kullanabilirsiniz.


10. GoPro Kamera

gopro-kamera.jpg

Eskiden oldukça az bilinen ve yaygın olmayan bir kamera türü olan GoPro, şimdilerde oldukça popüler hale gelmiş bir teknoloji ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Bir sörfçünün kendi videosunu daha güzel bir şekilde çekebilmek istemesiyle ortaya çıkan ve gelişen GoPro, extrem sporların vazgeçilmez teknolojisi ve macera tutkunlarının gözde teknolojik cihazı olmuş durumda. Oldukça farklı fonksiyonlara sahip olmasının yanında kolay kullanımı ve işlevli yapısıyla popüler bir teknolojik ürün olan GoPro kamera seyahatinizi kayda alabilmek için muhteşem bir cihazdır.


Önerilen İçerik: 2030 Yılında Hayatımıza Girecek 10 İnanılmaz Teknoloji

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum