Doğal Görünen Uzun Kirpikler İçin En İyi 15 Serum Maskara

Kirpiklerinizin kısa süre içinde uzamasını sağlayacak olan serum maskaraları detaylıca inceledik. İşte en iyi serum maskara önerileri.
Doğal Görünen Uzun Kirpikler İçin En İyi 15 Serum Maskara

Uzun görünen dolgun kirpikleri kim istemez ki? Herkes ister. Uzun ve gür kirpikler için o kadar çok para harcamaya gerek yok. İpek kirpik veya takma kirpikler gibi hem kirpiklerinize zarar veren hem de maliyetli uygulamalar yerine evde yapabileceğiniz bakımlarla doğal görünen, uzun ve gür kirpiklere ulaşmak mümkün! Özellikle kadınların en çok uğraştığı yerler arasında olan kirpiklerin, evde yaptığınız bakımlarla uzayacağını ve dolgunlaşacağını söyleyebiliriz.

En İyi Serum Maskara Listesi

SıraModelEtkisineoldu Puanı
1MavalaBesleyici10/9.6
2Long4lashes Fx5Gürleştirici10/9.7
3Ashley JoyHızlı Uzatıcı10/9.8
4Elizabeth ArdenNemlendirici10/9.7
5GrandelashGürleştirici10/9.9
6Christian BretonKoruyucu10/9.8
7Shiseido Full LashNemlendirici10/9.7
8Emsal DoğanBesleyici10/9.7
9BROWWAUWBesleyici10/9.8
10FarmasiBesleyici10/9.6
11Maybelline New York Lash SensationalDolgunlaştırıcı10/9.7
12LUSS Power Eyebrow & EyelashesGüçlendirici10/9.6
13Dr. ClinicHızlı Uzatıcı10/9.5
14ArifoğluBesleyici10/9.5
15AlfeaNemlendirici10/9.4
Amazon
Fiyatlarını Gör
Serum Maskara
Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

2024 Yılı İçin En İyi 15 Serum Maskara Tavsiyesi

Sizler için bu içeriğimizde en güzel ve en tavsiye edilen kirpik bakım serumlarını inceledik. Sizlerin de bu bilgilerden mahrum kalmamanız için bu yazı dizimizi hazırlamış bulunuyoruz. 

İşte uzun kirpikler için en iyi serum maskalar:

1. Mavala

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Mavala
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kökten uca beslerUzun süre kullanım gerekir
Dökülmeleri durdurur
Bitki özleri içerir

Kirpiklerinizi güçlendirirken aynı zamanda uzamasını sağlayan Mavala Kirpik Güçlendirici Serum, içeriğinde bulunan çeşitli bitki özleri ve aktif bileşenle birlikte kökten uca bakım yağmanızı sağlar. Kirpiklerinizde özellikle rimelden ötürü dökülmeler veya yıpranmalar meydana gelebilir. Mavala markası bu sorunu tamamen çözmeyi ve daha uzun bir şekilde sağlıklı kirpiklere ulaşmanızı sağlıyor. Sağladığı bakım sayesinde daha güçlü daha parlak ve uzun kirpiklere sahip olurken, kolay kullanımı sayesinde de esneklik kazanmış olur.

Kullanıcı Yorumları

? S**A**: Ben kirpiklerime ve kaşlarıma uyguladım. Kaşım neredeyse yoktu ve eskisine döndürdü. Ve kirpiklerimi de aşırı güçlendirdi. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Evet, fiyatı pahalı ama uzun süreli bir kullanımı var. Çok iyii!

? B**U**: Çok kaş ve kirpik serumu kullandım ama bunun kadar iyisini daha önce nasıl keşfetmedim diye kendime kızıyorum. İpek kirpik kullanmamdan kaynaklı kirpiklerimde fazlaca dökülme meydana gelmişti ama düzenli bir şekilde 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz derecede güçlendirdi, uzattı, gürleştirdi daha ne isterim:) mutlaka şans verilmeli???

2. Long4lashes Fx5

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Long4lashes
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Doğa dostu içerik
Besin değeri yüksek
Kirpikleri gürleştirir

Hayvanlar üzerinde test edilmeyen özel formüle sahip olan ürün, besin değeri bakımından zengin içeriği sayesinde kirpiklerinizi gürleştirirken uzatıyor. Provitamin B5, Hyalüronik Asit, Tatlı Badem Yağı, Pirinç Kepeği Yağı ve Allantoin sayesinde kirpikleriniz daha hızlı uzayacak. Dipten uca yapılan bakım sonucunda ise daha da güçlenerek yeni kirpik çıkışını destekleyecektir. Nemlendirici etkisiyle de kirpiklerinizin dökülme oranı azalır. Böylece daha etkileyici bakışlara sahip olacaksınız. Çevreye zarar vermeyen ana maddelerden üretilmesi sebebiyle de doğa dostu bir üründür. Dermatolojik olarak testlerden başarıyla geçmiştir. En güzel etki için düzenli kullanım tavsiye edilir. 

Kullanıcı Yorumları

? S**Y**: Bu ürün tek kelime ile harika !! Önceki ve sonra ki fotoğrafları eklemeyi isterdim. Yatmadan önce kullanıyorum. Kirpiklerimde gerçekten fark yarattı. Kirpiklerim şimdi daha uzun ve kalın. Diğer ürünlerden daha iyi. İşe yaradığını görmek için düzenli kullanım ile 1-2 hafta geçiyor. Bu nedenle sabırlı olmak gerekiyor. Herkese tavsiye ediyorum. Deneyin pişman olmazsınız... Çok teşekkürler...

? U**A**: 10 yıldız olsa veririm o derece güzel ürünleriniz cildim normalde çok hassastı kemoterapi ilaçları cildimi mahvetti kirpiklerimin geri gelmesi için aldım minik hediyeleriniz için çok teşekkür ediyorum sürekli alacağım bir ürün oldu.

3. Ashley Joy

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Ashley Joy
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Zengin içerik
Kirpikleri besler

Tamamen yerli üretim olan bakım serumu içeriğinde paraben içermiyor. İçeriğinde bulunan Argınıne, biotın, keratin, E vitamini, b12 vitamini ve Niacinamide ile dökülmeleri önler. Kaş ve kirpiklerinizin daha canlı, dolgun görünmesini sağlarken yeni köklerin oluşmasına da destek vermektedir. Provitamin b5 sayesinde de dış etmenden koruyan bir bariyer oluşturarak zarar görmelerini engeller. Bu sayede tam bakım sağlayarak daha gür ve uzun kirpiklere ulaşmanızı sağlar. Oftalmolojik ve dermatolojik olarak testlerden başarıyla geçmiştir. 

Kullanıcı Yorumları

? S**B**: Markanın tüm ürünlerini severek kullanıyorum. Bu Serumu da düzenli olarak yeni kullanmaya başladım. Etkisi için henüz bir şey diyemem ama yanma, batma, kızarıklık yapmadı. 

? C**Y**: Bir tane bitirdim 2.yi aldım, en sevdiğim yönü göze kaçıp yakmayan ve yağlı yağlı olmayan gözü rahatsız etmeyen yapısı, ayrıyeten fırçası yumuşacık gerçekten kullanımı keyifli ve markanın diğer ürünleri gibi çok başarılı... Her gün düzenli kullanıyorum gün içinde kirpik kıvırıcı ile kirpiklerimi kıvırdığımda müthiş bir kıvam alıyor çok memnunum.

4. Elizabeth Arden

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Elizabeth Arden
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Bitki özü içerirFiyat
Nemlendirici
Paraben içermez

Bu serum çevresel etmenlerin veya genetik özelliklerin yarattığı kirpiklerin dökülmesi, kısalığı ve cılızlığını gidermek amacıyla özel formüle edilmiştir. İçeriğinde bulunan üçlü peptit karışımı, vitaminler, bitki özleri sayesinde kirpik ve kaşlarınız doğal bir şekilde yenilenerek sağlıklı bir şekilde uzayacaktır. Düzenli kullanım sağladığınızda gözle görülür etkiye sahip olursunuz. 
Kullanıcı Yorumları

? Hailey:  Sonuçları çok hızlı görüyorsunuz ve kirpiklerim daha koyu ve dolgun görünüyor

? R**T**: Bu ürün çalışıyor! Tüp uzun süre dayanıyor ve kirpiklerim daha dolgun ve daha uzun. Kirpik çizgimi de rahatlatıyor ve göz kuruluğu ve kirpik dökülmesinden dolayı tahriş olmuyor. Göz Doktorları bile geçmişte bana yardım edemediler.

5. Grandelash

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Grandelash
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kısa sürede etkiliFiyat
Paraben içermez
Su bazlı

Doğal bir şekilde kirpiklerinizi gürleştirip uzatan Grandelash Kirpik Serumu, özel formülü sayesinde çok tercih edilmektedir. Vitaminler, antioksidan ve aminoasitlerle elde edilmiş yapısı sayesinde kısa ve zayıflayan kirpiklerinizi gürleştirecektir. Böylece sağlıklı bir şekilde bakım yapılacak ve kirpikleriniz uzayacaktır. Hasarlı kirpikleriniz onarılırken daha kalın bir görünüm elde edeceksiniz.

İçeriğinde yer alan L-Prolin, kirpik yapınızı sağlıklı şekilde uzatmayı sağlayan bir tür aminoasittir. Botanik ekstrakt karışımı, bitkisel özlerin karışımından elde edilen bir tür besleyici ve bakım yapan karışımdır. Hyaluronik Asit, nem ve bariyer sağlayarak koruma alanı oluşturur. Bu sayede kirpikleriniz kırılmadan kaynaklı sorunları çözülecek ve daha sağlam şekilde çıkacaktır. Glikozaminoglikan ise kirpiklerinize nem desteği sağlayarak kurumadan kaynaklı sorunları ortadan kaldırır. Yapılan testlere göre tam iyileşme ve sonuç için 3 ay düzenli kullanım gerekmektedir. 

Kullanıcı Yorumları

? V**S**: Bu serumu kesinlikle seviyorum. Kirpiklerimi çok koyu ve kalın yaptı ve gerçekten hayatımda hiç bu kadar uzun olmamıştı. Her zaman kısa kirpiklere sahip olmakla mücadele ettim ve rimel sürdüğümde topaklı görünüyorlar, şimdi durmadan iltifat alıyorum. Neredeyse her kirpik serumunu denedim ve bu benim için işe yarayan tek kirpik serumu oldu

? C**E**: İlk başta şüpheciydim, ama tüm şüpheler kayboldu! Kirpiklerim çok daha dolgun değil, çok daha uzun ve güzel görünüyorlar. %100 tavsiye ederim. Ayrıca bu serum tahriş etmiyor, genellikle gözlerimdeki hiçbir şeyde bu kadar şanslı değilim. Hassas bir göz yapım var ve bu ürün hiçbir şekilde alerji yapmadı.

6. Christian Breton

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Christian Breton
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Güneşten korur
Yeni kirpik oluşumunu destekler

Hem rimel öncesi primer hem de bakım yapmak için kullanabileceğiniz Christian Breton Breton Kirpik Uzatıcı Serum, sizlere gözle görünür bir etki sunar. Rimel altına baz olarak kullandığınızda, rimelin verdiği kuruluğu alır ve bariyer oluşturarak kirpiklerinize zarar vermez. İsterseniz gece yatmadan önce sürerek rutin bakımlarınıza ekleyebilir ve daha uzun kirpikler elde edebilirsiniz. Kirpiklerinize kullanabildiğiniz gibi kaşlarınıza da kullanabilirsiniz. Ayrıca güneşten koruma özelliği sayesinde güneşin zararlı ışınlarından da kirpiklerinizi korunmuş olur. Kirpiklerinizi uzatırken aynı zamanda yeni kirpik oluşumunu da destekler. Nem sağlayan özelliği sayesinde kuruluktan olan dökülmeleri engeller.

Kullanıcı Yorumları

? Donna K: Bunu daha önce kullandım ve şiddetle tavsiye ederim. Kirpikleriniz için çok bakım yapıyor ve maskara için bir baz olarak harika çalışır. Daha az maskara kullanın ve daha fazla gibi görünün. Mükemmel bir ürün.

? F**E**: rimel altına baz olarak kullanıyorum kirpiklerim hem kuvvetli hem hacimli. Gece yatmadan da bakım amacıyla kullanıyorum. Kirpiklerim gerçekten dolgunlaştığını hissettim

7. Shiseido Full Lash

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Shiseido
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Dökülmeleri engellerFiyat
Nemlendirici
Yeni oluşumlara yer açar

Kirpiklerinizin uzama hızını arttıran etkenlerle üretilen Shiseido Full Lash Serum, yeni kirpik çıkartmada da etkilidir. Özel formülle üretilen serumun içerisinde hünnap meyvesi özü bulunuyor. Bunun nedeni Shiseido markasının kendi araştırmacı ekibinin, hünnap meyvesinin özünün aslında kıl hücresini çoğaltmakta ve büyüme hızının arttığını öğrenmesinden geçiyor. Bu sayede hem kirpikleriniz hızla uzayacak hem de dolgunlaştığını gözle görülür şekilde hissedeceksiniz. Serum, kirpik diplerindeki derinizi nemlendirerek, kurumaya bağlı sorunları da çözmüş olur. İçeriğinde Arginin bulunan ürün, kirpiklerinizi hem nemlendirir hem de aktif köklerin oluşmasını destekler. Aplikatör ucu sayesinde ise kolay bir kullanım sunar. 

Kullanıcı Yorumları

? Sara Sabate: “Shiseido Full Lash Serum'u sevdim. Tek bir aylık kullanımda kirpiklerimin uzunluğunda önemli bir fark fark ettim. Alışılmadık bir his hissetmedim, ürün kuruduktan sonra hiçbir şey kullanmamış gibi oldum. Daha etkileyici ve etkileyici bir bakış isteyen kadınlara gerçekten tavsiye ediyorum.”

? V**M**: Çok düz ve hafif kirpiklerim var ama son zamanlarda kısalmaya, dökülmeye başladılar ve uzantılarımdan sonra oldukça kirpik kaybettim. Ürünü satın aldım ve bir ay kadar bu sabah ve gece kullandım ve kirpiklerimin daha kalın ve daha uzun olduğunu görebiliyorum ve hissedebiliyorum. Onları görmek için her zaman rimel sürmek zorunda kalıyorum ama uzunluk farkı oldukça şaşırtıcı. Düz kirpiklerimin olmasının kötü yanı da bu işte, rimel sürmeden uzadıklarını anlamıyorum

8. Emsal Doğan

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Emsal Doğan
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Besleyici
Kısa sürede etkili

Özel formüllerle üretilen serum, sizlere bakımlı ve uzun kirpikler vadediyor. Emsal Doğan’ın çıkarttığı bu ürün içerisinde oldukça yararlı vitaminler ve bileşenler bulunduruyor. Bu sayede kirpik ve kaşlarınız sağlıklı bir şekilde uzarken aynı zamanda gürleşip dolgunlaşacaktır. Kirpik diplerinize uygulanması önerilmez. Sadece gövde ve uçlara uygulamanız yeterlidir. 

Kullanıcı Yorumları

? B**Y**: İkinci ürüne geçtim gerçekten kirpiklerimi uzattı ilk aldığımda deneme amaçlı almıştım işe yarayacağını sanmıyordum ama çok şaşkınım alt kirpiklerim bile uzadı kaşımda gürleşti teşekkürler ☺️

? Kübra Erdoğuk: Ürünü kullanalı 10 gün oldu kirpiklerim bu kadar kısa sürede inanılmaz uzadı çok memnun kaldım.

9. BROWWAUW

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Mavala
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Bitkisel içerik
Kökten uca besler

Kaş ve kirpiklerinizdeki yıpranmaları önleyen serum aynı zamanda besleyerek daha uzun ve dolgun görünmesini sağlar. İçerisinde bulunan peptit, kaş ve kirpiğinizdeki esnekliği arttırarak güçlenmesini sağlar. Ayrıca içeriğinde çay ağacı yağı, argan, hyaluronik asit, alg ve pro-vitamin B5 bulunan ürün, kıllarınızı kökten uca besleyerek daha dolgun bir şekilde uzamasını sağlar. Son olarak diplerinize nemlendirme sağlayarak, kuruluktan meydana gelen dökülmelere karşı gelir ve önler.

Kullanıcı Yorumları

? S**S**: Ürünü 24 şubattan beri kullanıyorum yaklaşık 1 ay oldu yorum yazmak için bekledim evde kendim lifting yapmıştım ve yanlış uygulamadan kirpiğim kopmuştu belli kısmı onun için aldım ve kirpiklerim gerçekten uzadı şuan eski kirpiğimden bile uzun kirpiklerimi kalınlaştırdığını da gözlemledim ekstra olarak ama çok belirgin kalınlaştırdı diyemem uzatmak isteyenlere tavsiyemdir.

? G**G**: Badesnews'in önerisi ile aldım Ürünü kullanmaya başlayalı 2 ay oldu ve kirpiklerim aşırı iyi durumda hem uzadı hemde lifting işleminden ve ipek kirpik den dolayı dökülen kirpiklerim çıktı çok memnunum alan pişman, olmaz tekrar sipariş vericem

10. Farmasi Capixyl

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Besleyici
Zengin içerik

Farmasi'nin bu serumu içeriğinde özel olarak formüle edilen Capixyl kompleksi barındırır. Bu sayede aktif olan kıl köklerini uyarır ve yeni kıl çıkmasına sebep olur. Var olan kılların da güçlenip sağlıklı bir şekilde uzamasını sağlar. Ayrıca kirpik ve kaş tellerinizi dolgunlaştırarak daha etkili bir görünüme kavuşmanızı sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Kullanıcı Yorumları

? N**Y**: ürün fiyatına göre çok etkili ben sadece kaşım için almıştım ama kirpiğim için de kullanmaya karar verdim ve gözle görülür şekilde uzatıyor ve gürleştiriyor 2. şişemi aldım, öneririm

? Gülay Kök: Ürün gerçekten güzel ikinci şişemi aldım sabitleme özelliği var biraz da o yüzden her sabah kirpiklerime kaşıma sürüyorum kirpiklerimde etkisini hemen gördüm ama kaşımı doldurması 2 3 ayı buldu içeriği bakımından da güzelmiş eczabakım incelemişti öneririm kesinlikle.

11. Maybelline New York Lash Sensational

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Maybelline
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Besin değeri zengin içerikHassas ciltlilere önerilmez
Günlük kullanıma uygun
Dolgunlaştırıcı

Makyaj ürünleriyle ünlü olan Maybelline, özellikle rimellerinde öne çıkarken artık Maybelline New York Lash Sensational Kirpik Güçlendirici Serum’u ile ortaya çıkıyor. İçeriğinde arginin, provitamin B5 ve gliserin vardır. Bu sayede daha dolgun ve uzun kirpiklere ulaşmak artık daha kolay. Gliserin sayesinde nemlenen kıl kökleriniz daha iyi beslenecek ve kuruluktan meydana gelen dökülmeler son bulacaktır. 4 hafta içerisinde daha dolgun, daha uzun ve daha gür kirpikleri vadeden Maybelline ailesi, özel formülleriyle birlikte sizlere eşsiz bir deneyim sunuyor.

Kullanıcı Yorumları

? İ**S**: ürün çok güzel 2 tane bitirdim ben. Sabah aksam olmak üzere günde 2 kere sürülmesi öneriliyor ama yatmadan sürüp yatınca günde 1 kere ile bile uzatıyor dökülmeleri de önlüyor baya memnunum kirpik uçlarım kaş altlarıma değiyor sabaha kaş çıkmış oluyor orda, ilk kullanmaya başladığımda etkisini ordan anlayıp şaşirmistim. 

? N**U**: İpek kirpiklerden sonra dökülen kirpiklerim için aldım, 1 hafta olacak kullanmaya başlayalı, baya uzattı, neredeyse hiç kirpiğim kalmamıştı, şuan normal uzunluğunun yarısı kadar uzattı... Yoğunlaşmasını bekliyorum... iyi gibi, biraz daha kullanıp yorumumu güncelleyeceğim...

12. LUSS Power Eyebrow & Eyelashes

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
LUSS Power
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
GüçlendiriciUzun süre kullanım gerekir
Dökülmeleri durdurur

Tamamen doğal yağlardan üretilen serum, zengin ve özel formülü sayesinde kaş ve kirpiklerinize yoğum bakım yaparak güçlenmesini sağlar. Serum, içeriğinde bulunan bitkisel yağlar sayesinde kirpiklerinizi ve kaşlarınızı kökten uca sağlıklı bir şekilde besler. Daha da güçlenmesine ve hızlı uzamasına destek olur. E vitamini, a, b1, d vitaminleri sayesinde de yoğun bir bakım ve nem dengesi sağlar. Nemlenen deri sayesinde dökülmeler ve kepeksi görünüm de azalmış olur. 

Kullanıcı Yorumları

? C**B**: Kaşlarım ve kirpiklerim kendimi bildim bileli oldukça seyrektir. Ne yapsam fayda etmezdi. Ancak Luss kullandıktan iki hafta sonra herkesin kaş ve kirpiklerin ne kadar dolgunlasmış demesi ile kendim de farkı gördüm. Normalde bu tür ürünlere inanmazken son kez denemek isteyip almıştım ve gerçekten parasının hakkını sonuna kadar veren bir ürün alın ve farkı görün, teşekkürler Luss♥️

? C**Ş**: Ürünü alalı neredeyse 2 ay oldu, başlarda her gün daha sonra gün aşırı geceleri uyguladım, kirpik ve kaşlarım arasındaki boşlukları resmen doldurdu, çok hızlı bir mucize beklemeyin ama sabrederseniz gerçekten daha hızlı uzadığını ve boşlukların dolduğunu göreceksiniz.

13. Dr. Clinic

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Dr. Clinic
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Bitkisel içerik

Tamamen doğal içerikli olan Dr. Clinic Kaş ve Kirpik Serumu, kirpiklerinizi beslerken aynı zamanda sağlıklı şekilde uzamasını sağlar. Düzenli kullanımda kaş ve kirpiklerinize daha gür ve daha dolgun görünüm kazandırır. Bitkisel özler içeren ürün dermatolojik olarak test edilmiştir ve günlük kullanıma uygundur.

Kullanıcı Yorumları

? D**A**: Kaş serumu için baya bir araştırma yaptım... o kadar çok yorum okudum ki bütün hepsinin arasından bu ürünü almaya karar verdim. Çabucak geldi, kutu da sağlamdı. Hemen kullanmaya başladım, hatta gün içinde aklıma geldikçe bir kaç defa kaşlarıma sürdüm... Sonuç; yıllar öncesindeki gibi oldu kaşlarım hem de birkaç günde! 

? A**E**: Ürün yeni elime ulaştı hemen kullandım. Bakalım 1 hafta sonra yorumu güncellerim. Hediyeler için de teşekkürler paket gayet özenliydi. 

14. Arifoğlu

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Arifoğlu
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Bitkisel içerik
Besleyici

Tamamen bitkisel karışımlı yağlardan oluşan Arifoğlu Bakım Yağı, kaş ve kirpiklerinize nüfuz ederek uzamasını sağlar. İçeriğinde argan yağı ve E vitamini bulunduğundan ötürü, yoğun nem sağlayarak kurumaya bağlı gelişen dökülmelerin önüne geçer. Kökten uca yapılan bakım sayesinde kirpiklerinize koruyucu bariyer sağlayarak daha güçlü olmasına ve güneşin zararlı ışınlarından korunmasına destek olur.

Kullanıcı Yorumları

?  P**A**: Daha önce kullandığım ürün çok uygun fiyatlı ve piyasadaki pahalı serumlardan daha güzel diyebilirim. Gece yatmadan uygulanırsa ve sabah çok güzel bir şekilde yıkanırsa gün içindeki göz makyajınızın akmasını önlersiniz dipnot?iyi bir ürün

? Cansu Cansızoğlu: Yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Kaşlarım için henüz çok bir etkisini görmedim; ancak kirpiklerimde gözle görülür etkisi oldu. Sabah akşam kullanmamın yanı sıra makyaj yapmadan önce baz olarak kullanıyorum. Takma kirpik gibi duruyor :) çok memnunum bitince tekrar alacağım.

15. Alfea

en iyi serum maskara

Amazon
Fiyatını Gör
Alfea
Serum Maskara
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Bitkisel yağ içerir
Günlük kullanıma uygun
Nemlendirici

Bitkisel yağ karışımları içeren Alfea Kaş Kirpik Serumu, kıl köklerinizi besleyerek daha uzun kirpiklere kavuşmanızı sağlar. İçeriğinde 20 farklı bitkisel yağ vardır. Bu sayede aktif kök hücrelerini besleyerek kaş ve kirpiklerinizin daha sağlıklı şekilde büyümesini sağlar. Kökleri nemlendirerek kuruluğa bağlı dökülmelerin de önüne geçer.

Kullanıcı Yorumları

? A**M**: Ürünü 1 haftadır düzenli olarak kullanıyorum. Kirpiklerim uzadı ve daha belirgin oldular. Ürün kullandığınızda diğer bakım yağları gibi gözde yanma ya da kaşıntı hissi yaratmıyor. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

? T**K**: Çok farklı urun denedim. Genelde bu tur serumlar yag bazli olur, bu serumda oyle. Surerken gozume giriyor ve biraz yanma yapsada 1 dk içinde geciyor. 


Benzer Tavsiye Önerileri
Maskara ModelleriKaş Kirpik Serumu

Kirpikleri en hızlı ne uzatır?

Kirpiklerinizi evde en hızlı şekilde vitaminler ve bitkisel karışımlı yağlar uzatır. Sizlere yardım etmek amacıyla yukarıda hazırladığımız ve sizler için derlediğimiz serumlara bakabilirsiniz. 

Kirpik serumu uzatır mı?

Kirpik serumları amacına uygun olarak kirpiklerinizi uzatır. Hatta yeni kök hücreleri çıkartarak sağlıklı şekilde büyümesini sağlar. Kirpiklerinizi besler ve daha dolgun bir görünüme kavuşturur. İçeriğinde bulunan özel formül sayesinde ise kirpiklerinizi hızla uzatır. 

Kirpikleri çoğaltmak için ne yapmalıyız?

Kirpiklerinizi çoğaltmak için yapacaklarınız çok basit! Öncelikler her gün yatmadan üzerindeki makyaj kalıntılarını temizleyin ve sizler için hazırladığımız listeden istediğiniz ürünle bakımını yapın. Bu sayede hem kirpikleriniz sağlıklı şekilde uzayacak hem de gürleşmiş olacaktır. Bitkisel karışımlı yağları geceleri sürdüğünüzde ise siz uyurken kirpiklerinizi beslenecektir. Bu sayede kirpiklerinize yoğun bir bakım yapmış olacaksınız.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.